Spaniel del 2

Onsdagen bjöd inte på mycket sol, kom även regn men vi hann ligga uppe vid solariet en stund innan det började komma ner vatten.
Torsdagen bjöd på lite sol på morgonen och mamma och jag gick på en långpromenad. 
 
Vi gick till ett högt berg på andra sidan. Både jag och mamma är jätte höjdrädda så vi nöjt inte av att stå där och kolla ner, men utsikten var underbar så det gjorde det lite lättare!
När vi sedan väl hade kommit tillbaka till hotellet från promenaden så blev det molnigt och regnet kom ner.. Det regnade också på fredagen men ett litet uppehåll blev det så vi åkte ner till Puerto rico igen, men vi hann bara gå in i en affär så öste det ner med regn.. Första gången vi har varit dit när det har varit sådant här dåligt väder och ösregn!
Vi hamnade att vänta ut regnet innan vi kunde ställa oss i taxikön för att åka tillbaka till hotellet. Senare på eftermiddagen sedan så slutet det och solen började kika fram så vi bestämde oss för att åka ner till Amadores.
Det blev ett sista dopp i havet innan vi sedan åkte tillbaka till hotellet.
 
På lördagen åt vi morgonmål och fick packa det sista i lugn och ro. Tyvärr var det först ingen sol men sedan när vi skulle åka så kom solen fram och molnen sköts undan helt och hållet. Typiskt!
 
Hamnade att säga hejdå åt dessa två igen för fjärde året irad. Lika jobbigt varje gång! ♥
 
 
Väl hemma igen i Finland så blev det en natt på hotell i vanda.
 
 
Vaknade runt 9-tiden, gick ner på morgonmål och sedan efter väskorna upp till rummet och så begav vi oss till flygfältet för att åka hem till Vasa.
 
 
Paake kom efter oss till flygfältet och vi åkte hem till dem och de bjöd på mat och på menyn stod tortillas. Hungriga som vi var så var det behövligt!
 
 
Hade en sjukt härlig och skön semester! Synd bara att vädret inte var på vår sida det här året men det var avkopplande att få bara komma bort! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0