godismonstret


snöslask


stormossen

Var igår för första och sista gången till STORMOSSEN från jobbet för att fotografera när två klasser från Vikinga skola skulle dit på besök.
 
 

ont i musklerna

Det blev hård träning igår med Daniela så jag har ont i alla muskler de små musklerna man har i kroppen också. I dag tänker jag ta en vilodag från gymmet och så far jag ut på en springrunda hemma istället. Vilket kan behövas + lite frisk luft som rensa mina tankar.

bok tips

 

vändags pyssel på gång

 

dubbel avsnitt av how i met your mother

 

helg

Efter jobbet åkte vi till gymmet med Daniela tog ett hårt pass och sedan resten av kvällen tog jag det bara lugnt och  kollade en film och gick och sova lite efter 11. Steg upp på lördags morgonen, åt lite, kollade ett avsnitt av en serie och sedan före jag Sofia in till stan och så körde jag vidare till gymmet. Efter att har sprungit 30 minuter, tagit  200 mag, 150, rygg, 1 minut planka och 40 armhävningar och stretchat körde jag hem och gjorde inte så mycket. Jessica kom hit sedan vi gick i badtunnan vilket va så varmt och skönt! Sedan halv 1 var vi inne i stan och gick till fontana där vi dansade loss och körde sedan hem efter kl.4. 
 
Vi blev väckta av moa ungefär halv 12 men orkade inte stiga upp före halv 1. När vi ätit morgonmål kollade vi lite tv och sedan åkte hon hem. Jag har inte gjort något idag bara latat mig och förberett mig för en ny vecka.

upp bland molnen

 

tisdag

En timme kvar och sedan blir det gym med Daniela. Efter ett hårt träningspass på gymmet åker jag hem äter lite mat och sedan kl.18 skall jag till frissan.
 
JAG VILL TILLBAKA!

ny vecka med nya möjligheter


craft springbyxorgodnatt och dröm sött!

 

moa 12 januari 2013


mysig stickad tröja

Ett fynd från Carlings för 39,90 euro som jag köpte på jullovet

18:19


Easyfit


ny träningsmotivation

Åkte in till stan med mamma en sväng för att söka lite nya tränings saker, hittade inget sur so jag blev åkte vi sedan vidare till farfar för att hälsa på honom vid sjukhuset. När vi åkte därifrån så bestämde vi oss för att åka via  my sports och jag blev så glad när jag hittade dessa snyggingar, nu är det bara ett par nya springbyxor (behövs! köpte senast nya innan staffetkarnevalen när jag gick på 7:an och så friddrottade jag så de har blivi så nötta..), en sport bh och en vattenflaska sedan är jag nöjd och kan njuta av att träna på gymmet!

Leap year

Fredags mysfilm som kom från sveriges tv3 ikväll, en bra romantisk komedi!
 

10 Januari 2013

Jobb mellan 9-14:45, köra in till stan äta sig en liten bit mat och sedan sitta och vänta på att Daniela skall sluta för dagen så kör vi vidare till gymmet och drar ett träningspass.
 
Har börjat bli snuvig och så hostan har kommit tillbaka så får se om det blir något gym i morgon.. Kanske en dags vila me varmt att dricka och att bara ligga under en filt hela kvällen och bara ta det lugnt kanske kan göra så att på lördagen känner jag mig lite bättre och kan åka till gymmet på eftermiddagen med Danniela.

22:16

Godnatt!

7.1

Jag lämnade hemma medan mamma, pappa och paake åkte och hälsade på Farfar. Har sovit 1½ timme och ser på tv nu. 
 

Väckte mamma halv 12 av att jag inte kunde sova.. Kröp brevid henne och pappa sovde där i 3 timmar gick sedan till egen säng och somnade direkt. Blir väckt 5:15 av att hemtelefon ringer, mamma svarar, jag kryper ner under täcket mitt igen vaknar när klockan ringer 7:40 och jag har så ont i magen så lämnade hemma idag. Vaknade 13:03 senast och har bara kollar tv, hängt/vikit tvätt, satt på diskmaskinen och rett upp i rummet lite. I kväll skall vi och hälsa på Farfar igen ♥

en tår efter den andra..

 

-> sjukhuset


"varför just jag?"

Åkte till stan med Jessica och hittad en kofta och två nagellack. På kvällen blev det mys med badtunna och god paj till kvällsmat som paake och sofia hade lagat. 
 
Har varit med Daniela på gymmet kom hem läste ut min bok "För då minns jag kärleken" för andra gången och nu ser jag på skidning och myser under en filt. Ungefär om ½ timme åker vi med mamma och pappa till sjukhuset för att hälsa på Farfar och sedan komma hem kolla lite tv och göra sig redo för att gå och sova tidigt ikväll för att orka upp till halv 8 imorgon bitti för att köra iväg till jobbet halv 9. 

3.1.2013

Onepiece och How I Met Your Mother

orange och svart


när ljuset mörknar

Lampan av, datorn stängd med det säger jag nu, Godnatt!

2 Januari 2013

Har varit och hälsat på Farfar till sjukhuset med mamma och pappa en timme och när vi kom hem därifrån bytte vi kläder och mamma och jag tog med moa ut på en 4km promenad. Tränade lite styrcketräning när vi kom hem också, kändes som att det måste göras efter all julmat och så.. Ny duschad, sett Alvnin och gänget 2 och nu är jag redo att krypa ner i sängen och vakna upp imorgon för en promenad med grannhunden Dina, komma hem och göra sig redo för att åka in till stan för att träffa Sara klockan två.

glitter nails

 

24.12

Lite bilder från julafton när jag, mamma och mommo var till begravningsplan i Solf.

RSS 2.0