Fredag

Har haft en rätt så stressig tag innan jag kom hit till oskar. Började 8 och slutade skolan kvart före fyra. Var jätte trött då jag kom hem men det blev att hoppa i duschen direkt, ät något sanbbt, packa och sedan åka iväg till bussen. När jag väl kom hit lite efter 6 så då känndest det skönt att fast man hade haft en jobbig dag så fick man ju i alla fall sedan vara med den man älskar! Vi kom just från internatet där vi var med hans vän nico, kollade film och idol där. Riktigt just skall vi gå och sova bara dendä pojken skulle komma från källaren där han fixar sina skidor tills imorgon då han skall fara på tävling. Men godnatt från min sida nu i alla fall!

Torsdag

Hade fullrulle hela torsdagen. Direkt jag kom hem från skola bytte jag kläder, åt mat, for och handlade mat till faffa med mamma och sedan förde mamma mig hem till faffa. (han hade kommit hem från sjukhuset). Jag städade och lite sånt hemma hos honom medan han låg och vilade på soffan. Mamma kom dit sedan efter att hade varit till massören och hon gjorde lite bärkräm till honom. Just då vi skulle fara från honom ungefär halv 7 så ringer det på dörren. En hälsokvinna skulle komma och titta till faffa innan han skulle gå och sova. Men sedan blev det så att faffa hade feber och vi förde in honom till akuten. På akutmottagningen gick det först inge vidare bra. De tyckte att det var onödigt att han hade kommit dit. Men de tog några prover på honom och sedan fick han lägga sig ner och vila på en säng. Mamma och jag lämnade honom ensam en stund och åkte till minimani och handlade GODIS! När vi kom tillbaka dit så satte de en kanyl till honom och så sade de att han kommer nog att få stanna kvar på sjukhuset för att han hade höga värden.

Förresten var det också faffas 76-års dag igår. Ingen rolig födelsedag inte.. Men massor med grattis kramar och krya på sig kramar fick han i alla fall! ♥

JAG VILL HA!

SNÄLLLAAA PAPPPAAAA!!!

skolan

Har timme och försöker söka lite inspiration till nästa projekt.

21:35

Kom hem från skolan, lagade loppiskläder, åt mat, tvättade tvätt, åkte till loppis med mamma och fyllde på saker/kläder dit, åkte via faffa, for och hälsade på faffa till sjukhuset, kom hem och bytte kläder och for på en lenkki med mamma och dina, kollat tv, duschat och nu IDOL!


Paul Rand

Hade just min presentation om Paul Rand och nu är det bara en timme kvar tills maten och sen har man bara en timme till och sedan slutar man för idag.
PAUL RAND

miss you

Kollar på svenska idol nu från sveriges tv4 med mamma och pappa och då det är slut blir det att gå och sova så att man orkar imorgon. Godnatt

21:47


Måndag 26 september, mommos 75-års kalas


Tisdag

När man kom hem blir det att äta, kolla film, fara med mamma till stan + fara till sjukhuset för att hälsa på faffa och sedan hem och fara på en lenkki.


halv timme kvar


ensam mamma söker

Hade en bra kväll hemma hos mommo med 24 andra gäster. Bilder kommer imorgon, nu just kollar jag ensam mamma söker med mamma och pappa och sedan tala med golle och sedan sova! Har skolan från 8-12:20 imorgon.

Måndag


FORM

Började 9:10 och slutar 14:55. När jag kommer hem idag blir det lenkki med Dina och sedan mot kvällen mommos 75-års kalas som vi inte hade förra lördagen.

en underbar helg och 7 månader

I fredast då jag körde till skolan fick min moped något fel och bara ville stanna helatiden. Men kom mig fram till skolan sur och arg men fram kom jag i alla fall.. efter skolan funkade den ur bra som helst till pappas jobb. Vi körde den till AJ-BIKE och pappa förde hem mig. När jag kommit hem börjar man att packa, tvätta tvätt, sova, laga mat, duscha och laga sig färdig. Då mamma kom hem från jobbet ungefär kvart före fem så förde hon mig in till stan till bussen. Ringer till oskar och han säger att jag skall stiga av vid grillen för att vi skall träffa simon och kolla film med honom vid internatet. jag stiger av vid grillen får träffa den snälle simon och vi går till s-market och halpahalli och sedan vidare till internatet. Kolla en konstig film och ser på då dom spelar NHL. Oskar och jag cyklar hem till honom och kollar idol. Tänkte göra simon lite sällskap efter idol men vi orkade inte så vi stannade hemma och myste och gick och sova runt halv 12.

Vi vaknade ungefär 11 på lördagsmorgonen men steg upp först 12-tiden. Var barnvakt , for ut och cyklade och var en stund på kvällen till frikyrkan och kollade en film då vi kom hem men annars tog vi det lungt i princip hela dagen.

Steg upp ungefär samma tid i morse och har inte gjort så mycket idag heller förutom att vi var barnvakt och cyklade till s-market och sedan kom pappa efter mig och jag kom hem. Kollade en film då jag kom hem och sedan har jag bara kollat tv och tagit det riktigt lungt. Men nu gick jag och sova så godnatt!idag har oskar och jag också våran 7 månaders dag!
älskar dig mer än allt annat.
puss på dig älskling!
min PRINS!

 


Godnatt


22 september

Idag har jag hjälpt mamma att prissätta hälften av alla loppis saker i flera timmar, kollat film, varit på lenkki med mamma, pappa och dina och nu kollar jag tv och och är på daton och tar det ritkigt lungt bara.

loppan RUT


låda timmen

När jag kom hem igår åt jag mat, kollade tv, bytte kläder och åkte till stan med mamma. Vi körde till Adam & Eva loppiset och beställde ett bord dit sedan därifrån vidare till PRISMA och sedan via soffan för att lämna över lite lingonsylt till henne och paake. När vi kom hem bytte vi kläder och gick på en lenkki med Dina. Kommer hem kollar tv, reder upp i rummet, lyssnar musik och är på daton. Halv 9 bänkar man sig ner i soffan och kollar på True Talent och sedan klockan 9 började Idol och då det var slut var jag så trött så jag gick och sovde.

tisdag

Nu gick jag och sova, godnatt!


Mitt rumlingon plockning

Var igår med mamma och mommo och plockade ungefär 15 liter lingon tillsammans.

min hink, ungefär 6 liter


massor med färger

Våran mattelärare gillar att ge oss massor med olika färgs papper att räkna från..


17:32

kollade just top model, lite senare sedan funderade jag att fara på en lenkki med dina och sedan ta det riktigt lungt idag.


om en dag


måndag

två matte timmar + halva den här timmen och sedan slutar man

12:07

Sitter och äter morgonmål nu och sedan byta kläder och fara med mamma och mommo och plocka lingon. Ha en bra söndag!

Lördagen

Hade en super bra kväll igår hos daniela med härliga tjejer och super god mat!

Danielas bild


Gratulerar!

MASSOR med grattis kramar till dig mommo på din 75-års dag! ♥

nytt
bälte-AUKIA 16.95 euro


Converse-Andiamo 80 euro


skor-Andiamo 34.90 euro

regnbyxor, the north face-WASASPORT 69.90 euro


regn


TORSDAGjenas-veromoda, topp-h&m, skjorta-peak performance

14 september


Today

vi hade skolfotografering idag då och jag såg ut såhär

stickad tröja-boomerang, jeans-veromoda, t-skjorta-ginatricot


20:52

Då var kläderna fram plockade, naglarna fixade och smyckena framme inför skolfotograferingen imorgon. Om 8minuter börjar ensam mamma söker, men nu mat.

det orkar ju nog regna..

Nu tänker jag fara på en lenkki med dina i regnet och sedan då man kommer hem går man i en varm dusch och sedan kurrar man ihop sig i sängen och kollar på en film jag laddade just ner. Ha en bra måndag kväll!

Paradise hotel, Säsong 1


saknar dej


11:44

Slutar 15.45 idag och sedan då man kommer hem blir det en lenkki med Dina och sedan ta det riktigt lugnt.

helgen

Fredag, kollade fördigt alla 40 avsnitt av paradise hotel säsong 2, väntade på att oskar skulle komma hit, gosade med honom, vi gick och sovde rätt så tidigt.

Lördag, vaknade 11 ungefär, åt morgonmål, kollade tv, paake kom hit med moa av och an, vi kollade någon film och sedan kom paake hit senare och vi lagade mat. Efter att vi hade ätit så körde de in till stan tillbaka och vi bänkade oss framför tv:n i soffan och kollade resten av kvällen på tv.

Söndag, mamma och pappa kom hem från villan och sedan kom paake och soffan de hit. Vi laga mat och kollade lite tv. Mamma förde paake och de in till stan och pappa gick ut och jobbade. Oskar och jag latade oss framför tv.. Oskar åkte just hem och jag saknar honom MASSOR redan! Vi kommer inte att se varandra på två hela veckor!!! :'(


vasa day spa

Då jag slutade igår körde jag till paake och soffan. Soffan gick till jobbet och paake körde hem till sundom för att åka till villan med pappa och jag lämnade en stund ensam med moa. Då klockan blev 14:50 började jag gå till Vasa day spa. Var en timme där och sedan gick jag till lägenheten igen. Gick ut med moa och körde hem sedan. När jag kommer hem så åker mamma iväg direkt på föräldramöte på hennes jobb. Jag lämnar hemma ensam och kollar film och tv.

Idag kommer älskling till mig och är hela helgen hos oss.

moa
den här sötnos är här nu just men bara paake kommer hem från matchen så åker de tillbaka till stan till soffan

blomma
allt har en meningvillan


)(

25.8.2011


29.8.2011

30.8.2011Godnatt


18:40

nu skall jag hänga tvätt, byta kläder, fara på en lenkki med dina, ducha och sedan kl.9 börjar ENSAM MAMMA SÖKER! det får jag INTE missa!

söta som bär5 september

Vaknade kvart över 8 men låg och drog mig i sängen till jag hörde oskar och åsa fara iväg. De skulle till vasa på någon koll. Jag steg upp åt morgonmål, var varnvakt till abbe sålänge de var i vasa och sedan kom åsa hem efter att ha fört oskar till skolan. Blir väl att sitta på med dem in till vasa sedan då oskar skulle på röntgen för axeln om jag inte minns helt fel.. Men nu skall jag gå ner och titta lite barnprogram en stund. Ha en bra måndag!
skönt att vara LEDIG!

11:00

vaknade för 20 minuter sedan undefär och nu skall vi gå ner och äta morgonmål och sedan hitta på något kul, ikväll börjar Idol 2011 också! DET FÅR MAN INTE MISSA!

LÖRDAG

Vaknade halv 11, åt morgonmål, tvättade kläder, vek tvätt, åkte till villan med paake och soffan, åt mat på villan, körde hem, bytte kläder, blev förd till vörå, sitter och kollar på tv med abbe nu och myser, väntar på att älskling skall komma hem från skolmästerskape :) ha en bra lördag alla! :)

Boomerang


en super skön stickad tröja

en helt vanlig fin t-paita

dagens middag

BACON-sallad

jag vill också ha en lika mysig säng


jag saknar min gullepojke som är i Lovisa nu på skolmästerskap och som vann guld i höjd, massor med grattis pussar till dej! ♥

imorgon far jag iväg till honom men vet ännu inte vilken tid.. för om jag far med buss är jag där redan klockan två och ingen är hemma så skulle måsta vara ensam hemma hos dem tills oskar kommer hem klockan åtta på kvällen.. så jag hoppas min bror är jätte jätte super mega snäll och kan föra dit mig istället ungefär till halv 8 så behöver jag bara vara ensam en jätte kort stund.

imorse då man körde till skolan blev man plaskblöt tackvare det "fina" vädret.. ÖSREGN! somtur då man skulle hem regnade det inte mera. har tvättat två tvättar och kollar tv. senare ikväll blir jag hemma ensam tackvare att mamma och pappa åker till villan. så jag skall bara ha en lugn hemmakväll och fara på en lenkki med dina.

ha en riktigt bra och skön fredag kväll!


alla tre leksaker lika roliga att leka med
sista timmen


torsdag

I skolan hade jag fyra samma lektioner då jag kom hem kollade jag 9 avsnitt av paradise hotel säsong 2 och sedan gick jag på en lenkki med dina och kom just ur duschen och nu kollar jag med mamma och pappa på true talent.


RSS 2.0