Flyttat bloggen!

http://nouw.com/carolinamaria

Julkonsert

Åkte i torsdags med mamma till Wasa teater på julkonsert, Lytts med vänner. En jätte bra julkonsert med underbar julmusik och julslämmningen höjde! 
 

Fondis

På onsdagen fick jag besök av Hanna och Sandra, vi var till Fondis och åt en god middag. Var härligt att träffa desa två underbara tjejer igen. Känns konstigt att Hanna inte kommer att vara med oss i skolan längre.. men som tur får vi åka ofta och hälsa på lilla nykomlingen i deras familj i början av året, spännande. 
 

Lucia

En liten tillbaka blick till 1998 då jag var lucia, min första och sista gång om jag inte minns fel. Jag hoppas bara att jag inte var så här ledsen i verkligheten som bilden visar..
 

En vit jul

Äntligen kommer det ner lite snö igen. Jag hoppas verkligen på en vit julafton i år, vore underbart!
 

Fredagen

Hann bara bli frisk och vara på gymmet två dagar så fick jag tillbaka febern och förkyldningen. Trots att jag inte mådde bra så hamnade jag att åka och skriva en tenta jag hade. Försökte bota mig själv på morgonen med lite varmt vatten, citron, ingefära och lite honung, men det hjälpte inte så mycket.. 
Var lite synd att tentan råkade vara i fredags när det var så häligt väder ute, men hann knäppa en bild nere vid stranden innan solen gick ner.
 
 

8 December

Fick äran att medverka på julfesten på det daghemmet jag har gjort min praktik på. Var en jätte rolig kväll på tisdagen och härligt att få sjunga med dessa små barn!
 

Ernst

Är inte riktigt så stort fan av Ernst, men mamma gillar att se hans program så igår kväll kom det inte något annat på vår tv så det var bara att kolla på det då.. 
 

JULLOV ♥

 Åkte i morse till Jakobstad hade två timmar skola och sedan fick jag köra hem igen och nu har jag äntligen ett efterlängtat jullov. Har dock en tent och inlämningsuppgift ännu men ändå så skönt att få bara vara hemma över en månad utan att måste vara i Jakobstad..

RSS 2.0