jag saknar dig redan!

Igår då man kom hem från jobbet så kollade man tv, packade, åt och duschade. Sedan åkte men till vörå. Oskar och jag kollade tv och bara myste!

Idag blev man då förd av hans föräldrar in till stan och sedan gick man en liten stund me paake och soffan på stan och sedan förde dom hem mig. Har kollat tv, lagat mat, tvätta tvätt och snart skall jag sova en stund och sedan då man vaknar så blir det duschen och sedan laga sig färdig för att sedan börja cykla in mot stan där en 8-tiden.

GLAD VAPPEN ALLA!


§

Slutar jobbe nu redan och då man kommer hem så skall man packa, duscha, äta och sedan åker man tillvörå lite före 5...

rubrik

Idag har man fått fota och redigera. Sitter här i soffan och kollar på google om man skulle hitta något som händer i vasa, helsingfors eller i åbo under helgen. På lödagen är det vappen och imorgon får man fara till vörå, typ ur länge sedan jag senast var där! Men kul skall det bli :) Ungefär en timme kvar tills man slutar lite mindre.. Då man kommer hem skall man äta och sedan ut och gå i det vackra vädet och sedan bara ta det lungt! Men nu fortsätta jobba och sedan fara och köpa mammas födelsedags prestent och sedan springa till bussen och åka hem :)


små änglar

Idag har jag inte orkat vara på daton så mycket så har inte blivit några inlägg. Har i alla fall träffat malin snabbt idag som man inte har träffat på ur länge! Saknar den tjejen!! Varit och fotat på stan och bara tagit det riktigt lungt. Nu borsta tänderna, plcoka fram kläder tills imorgon cohsedan krypa ner i sin varma säng och sova så man orkar med en nya jobbdag imorgon! Godnatt

a till ö ?

Om tjugofem minuter åker man då på mat till skolan med maria.

ett får, två får, tre får, fyra får, fem får...zzz

Men nu skall lilla jag gå och sova! och ett pluspoäng till mig; jag dödade en till mygga och det tog bara 10 minuter idag och inte en halvtimme som igår.. But anyway godnatt!

småa djur

Då man slutade jobbet klockan fyra så träffade man cila på stan gick och handlade mat med henne, mötte upp mamma, gick en stund på stan, for till gv-galleri, åkte och handlade mat till prisma och kom hem. Då vi kom hem bytte vi kläder och for på lenkki med grannens hund Dina. Nu sitter vi och kollar tv och tar det lungt. Sedan äta och gå och sova om man inte måste göra som igår halv 12 hörde jag en mygga som snurrade runt huvudet då man just nästan hade somnat! Var att sätta på lamppan och försöka döda den men det tog en halvtimme innan jag fick den dödad! Domdär kräken skulle inte behöva finnas.

svårare än vad jag trodde

-

.....

Sitter på jobbe nu och undrar var alla är! Har väntat i en halvtimme ungefär nu..

ett ord

GODNATT!

mamma mia


MAMMA MIA på chemat nu!

sötnosen


stolthet

påsken 2011


mommo

pappa

moa

kusinen toni

moa

moster och leif

kusin, moster och mamma (moa i mammas famn)


ömåndag

Kom just hem från att har fört paake till buss stationen och soffan hem med pappa. Håller på lackar naglarna nu just och skall snart ut tillbaka i det vackra april vädret. Kan inte förstå att man har kunna gå me t-paita där ute i april. Men varmt och skönt har det varit i alla fall!

Sista dagen/kväll på påsklovet då. Tills imorgon skall man skaffa sig energi och åka till jobbet.

i mängder

Nu blir det att gå ut och spela KUBB med hela familjen + en hund som säkert kommer att springa efter då man kastar. För henne är det väl större pinnar som man vill fånga och bita på. Längtar till nästa fredag så vill att den här veckan skall gå fort! Undra vad man skall hitta på ikväll. Kanske fara på en lenkki sedan då man har först paake och soffan eller bara sitta hemma med mamma och pappa och ha myyyskväll. För imorgon blir det jobb!

du är allt för mig

Bilder från villan kommer imorgon sedan. Nu blir det att åka in till stan och sedan kanske fara på bio. Ha en bra söndag kväll!

.


när man inte får som man vill..

Pappa hade med datorn till villan så slapp på datorn. Skulle gärna vara hemma och vara med några kompisar nu än att sitta här. Har i alla fall haft en bra dag. Soffan och paake har ju då varit över natten här men for rätt så tidigt idag. På samma gång vi följde dom så kom kusinen, moster, mommo och mosters man hit för att fira mamma och vi åt god mat och något sådant. + jag har varit jätte duktig idag.. jag hade tagi kanske över 200 bilder och så idag då så tänkte jag att skulle kolla något på kameran och sådant så hade jag tyngt lite fel och formaterat så alla bilderna åkte bort så har måstat tagit en massa nya bilder.. Men dom kommer först upp imorgon sedan då jag kommer hem. Men är så arg på mig själv då jag raderade dom.. För där hade jag en massa bilder jag skulle a viljat ha!! Vi hade också svenskt besök idag också en villa granne från sverige Janne. Nu just har vi, anna, peter, pia och claus här och firar mamma. Mamma har fått mycket firandes idag. Fast hon fyller nog imorgon först. Hon blir inte 30 mera då utan 45 hela år.

Jag saknar dej massor!!

-> villan


påsk

Nu blir det att packa bara och laga sig färdig och sedan åka mot villan. Kommer hem imorgon eller på söndagen. Då kommer det bilder också. Ha en bra påsk!

Igår satte man då bara hemma hade stegring ännu så var borta från jobbet också. Kollade film, var ute lite på gården och något sådant. Sedan efter halv 11 kom paake och soffan hit och vi kollade lite tv sedan åt vi och sedan gick vi och sova.

2 MÅNADER


som en hög med böcker..

Nu blir det natten för mig, GODNATT!

nu just


Sitter och kollar på SOS INTERNATIONAL från sveriges tv3.

l.o.v.e


two and a half men


mitt huvud sprängs snart

-

kom hem!

Mommo ringde och väckte mig imorse/på dagen halv ett. Vi bestämde att maten är klockan två. Jag steg upp åt morgonmål och kollade tv. Klädde på mig och cyklade iväg till mommo. Har haft stegring hela dagen och lite feber på morgonen så måste kolla ikväll sedan senare om det blir jobb imorgon eller inte. nnu just kollar jag film och dricker mycket och tar det lungt nästan helt sömnfärdig fast man steg upp sådär sent men vad kan man.. Hoppas ni alla har en bra onsdag!

Synd man missar den där modevisning i stadshuset..


utan ord

jag vill bara känna dina andetag


i himlen


o


Snart blir det natten då och imorgon får man träffa mamma och pappa!


tisdag

Har vilat, hängt tvätt, vikit tvätt, tömt diskmaskinen, fyllt diskmaskinen och lagat sallad. Kollar tv nu just och snart äta.


.


SVART

Huvet känns tyngt och huvudvärk har man. Ligger inlindad i filten och datorn brevid och kollar top model.

14:28

Var till skolan och åt mat då men där började jag känna mej konstig och hade varmt så gick och mätte feber till hälsosystern så hade stegring så fick sjukintyg så man måstade åka hem och imorgon är jah också hemma om jag inte mår bättre ikväll. Kollar film nu och snart far man till mommo och äter och sedan hem och vila.


.fi

Om lite mindre än en timme åker man iväg på mat till skolan med maria.

You are my love

utan mina vingar


Love


..faffa kom hit och blev vän med moa, vi åt mat och god efterrätt

..mamma for till villan tillbaka och faffa förde hem soffan och paake och paake for tillbaka till milin och jag lämnade hemma ensam igen..

jag for ut och cyklade..
..cyklade till mommo och satte där och talade med henne i över en halvtimme..och cyklade sedan vidare ner till stranden....tog några bilder..

och kom hem och nu kollar man tv och chillar med datorn i famnen.


fredagens


godnatt


med sean banan

Nu just på schemat ÄNTLIGEN FREDAG!!

\/

Ätit tortilla och kollar top model nu. Snart åker mamma och pappa iväg till villan och man är hemma ensam hela natten..


skddkdkf

Skolan och chillar med ANNA BERTIL BACK!

nytt
ROSA NOKIA TELEFONSKYDD


MINA ROSA REINO!

NYA SOLBRILLOR


stort tack!

Tack så mycket!

Nu håller man på att laga mat och hör på musik.


?


the sounds-better off dead


rosa

Idag blir det då att äta då man kommer hem sedan vänta på att mamma skall komma hem och sedan åker vi och handlar mat (då kommer jag att få mina ROSA REINO). Då man sedan kommer hem blir det att ta tag i dammsugaren och städa sitt rum. När man har städat så beror på vad klockan är så går man på en lenkki med kusinen annars bara ta det lungt och gå med honom på lenkki en annan dag.

come back


skolan

Snart mat sedan två timmar kvar och så slutar man. Håll tummarna för mig!

-

GODNATT!

tv


det var en gång i tiden det

Sitter och kollar LYXFÄLLAN nu just och tar det lungt. Om en timme börjar two and a half men.

jag trodde att..

DAGENS PLANER

kolla top model
laga mat
ta det lungt
hänga + vika tvätt
reda upp i rummet
kolla tv
äta
SOVA!


påsken är snart här!


Sitter hemma och dricker frukt te och är inlindad i en flit och myser för mig själv.

music


nu skall man räkna fårena som hoppar över staketet!

Men nu skall jag gå och sova. Godnatt!


nytt inlägg

Har skickar några ansökningar till några ställen ikväll så hoppas man får något svar tills i morgon!

Igår var man då till mommos moster. Med mommo, mamma, moster och min kusin kom också med. Vi var till PRISMA och handlade mat och sedan hem. Då man kom hem tog jag det bara lungt, talade med älskning i telefon och gick och sova. Saknar dig!

två och en halv man


music from my heart

Lynssar på musik från MTV nu just och tar det riktigt lungt. Snart laga mat och sedan får man se vad man skall göra.

va ska man säg?

Åt skogen..

Nu ska ja fösöka sova så man ork sök nå imorgon sen också, men inte på det här humöret jag är på nu i alla fall kommer det att bli något vettit gjort imorgon.. Godnatt.

<3

I miss you!

trassel

solsken

Men nu äta mat och sedan fara till stan med mamma, mommo, moster. Ha en bra dag!


ooooo

Kom just hem och utan praktik plats ännu är man.. Anna och Jemina hittade plats men inte jag. Sitter hemma och surar och söker på google om man skulle hittar något ställe..

sov gott

Fast klockan inte är något mycket ännu så skall jag endå börja gå och sova. Godnatt!

du är min andra halva

Nu kollar man då på BONES med mamma och pappa, snart skall man äta också.

20:42


Nu ha man då vari på lenkki, tränat magen, ryggen, sidorna, och benena. Det var jobbigt sålänge man höll på men nu är det så skönt då när man har varit i duschen och sitter i soffan med en filt och en te kopp i handen. Kollar på Världens bästa hotell från sveriges tv3.


Jesteś mi w oko

Kom just hem efter att har varit och fört paake till buss stationen med pappa. Jag bestämde mig för att fara på lenkki där en 7-tiden så hinner man duscha då man kommer hem och göra något annat innan man måste gå och sova. Nu sitter man och kollar tv så man har en timme att chilla innan man åker på en halv - en timmes lenkki. Ha en bra söndag! :)

bilder från villan, lördag


fredagens
10 april

steg upp kvart före 11, åt, kollade lite tv, klädde på mig och åkte iväg till faffa. Var där en stund sedan hem och nu sitter man och kollar MADE.

Sedan snare blir det lenkki och ta det lungt. I morgon skulle man ha praktik då men har ingen plast så måste åka till skolan och söka plats och lärarna hjälper en att söka och så. Så kanske man hittar något då.

 


du har en skruv som saknas

Fundera på det du skall säga innan du börjar klaga på något som inte är sant.

Hade det bra vid villan och kom hem ungefär lite över fem och har nog bara kollat tv och halft sovt sedan man kom hem. Ikväll blir det väl att vara hemma bara som igår om man inte hittar på något sedan. Kommer bilder från villan sedan senare om man är hemma.


lördag

Om kanske en timme eller så, så åker man iväg med familjen + moa ut till villan över dagen. Om ni vill nått så är det bara att ringa eller skicka, telefonen är med.

<>

Idag hade man då sista dagen av period 5. Hade bowling och fyllde i något papper på gymnastiken. Kommer att kännas konstigt nu då man inte har gymnastik varenda dag som man hade i 6 veckor.

Idag har man inte gjort så mycket annat än städat rummet, hängt tvätt, vikit tvätt och tagi det riktigt lungt.

du är min skugga

Sitter och kollar ett avsnitt av The Hills nu just. Funderar vad man skall orka göra ännu ikväll. Kanske en lenkki? läsa lite på prov? ta det lungt? Mycket att välja mellan men man orkar inte göra något av det.

hatar att läsa på prov!


only for you

Övar på prov nu just och det är tråkigt!

FÖRLÅT! Visste inte när jag skulle berätta..

onsdag


Jag skulle måsta läsa på prov men skulle inte orka. Mitt prov idag gick väl nog helt okej.. Glömde nog bort att skriva somliga saker som man kom på efteråt men någa bara man får en två så! Men nu just kollar man top model och sedan laga mat och sedan om man orkar läsa lite på prov.

om några veckor
presenter
björnborg!

Här är skona pappa var så snäll och köpte på båten till mig då han var till sverige. Lite speciella men jag gillade dom!

1.

2.

3.

4.

5.

6.


du gör mig happy


I morse då man vaknade steg man upp halv åtta och morgonmål, klädde på sig, ringde efter minibussen, borstade tänderna och klädde på sig ytterkläderna. Gick ut till bussen och åkte iväg mot stan. Då man kom till stan klockan nio så var det redan jätte fint väder så jag bestämde mig för att inte ta bussen till simhallen utan jag gick + att det tog bara 7 minuter så. Vi vattensprang med maria och sedan då vi var klarar så gick man in till stan tillbaka och åkte hem med 5 över 11 bussen. Då man kom hem åt man lite mellanmål och så var jag så trött så jag bestämde mig för att sova. Då man vaknade upp efter 1½ timme så läste man på prov. Sedan har hela dagen gått åt att jag har hängt tvätt, vikt tvätt, städat klädskåpet, kolla top model och ätit och läst på prov då förståss. Nu just sitter man då i soffan och skall snart läsa igenom allt en sista gång och sedan får man ta det man inte kan imorgon på provet på talang.

min klädsel för dageninga läxor utan musik


söndag

Sitter och kollar på bones nu just och äter en smårgås och dricker o'boy. Då bones e slut blir det att duscha och byta till nya lakan i sängen och sedan gå och sova.

min helg

Fredagen började då med att man hade bowling och lenkki på gymnastiken. Man tog bara det lungt hela kvällen hemma med mamma och hade lite myskväll och kollade film och åt onyttigt.

Lödagen steg man upp lite efter 10 och sedan åt man och klädde på sig. Lite före halv 12 så åkte man in mot stan med mamma och paake. Vi åkte först till soffans mammas lägenhet efter nyckeln till paakes och soffans lägenhet sedan då vi hade hämtat den så åkte vi då till paake och soffan lägenhet och lämnade där några grejjor. Då vi hade för ut grejjorna dit så åkte vi vidrare till soffans mammas längenhet och där lastade mamma och paake bilden full med saker så jag och moa fick vänta i kanske 1½ timme vid soffans mammas lägenhet medan mamma och paake körde av och an och hämtade och förde grejjor till paakes och soffan längenhet som dom skulle ha dit t.ex. säng, tv, bord, stolar och sådant. Då paake och mamma kom efter grejjor sista varvet så bestämde jag och moa oss för att gå till längenhet. Det var ju inga långt så. Då vi kom dit så hjälpte jag nu bara till att sätta upp alla saker och så. Sedan just innan vi skulle åka hem och laga mat så kom soffans mamma och hennes mommo. Vi kom hem sedan och lagade mat och åt sedan åkte paake till längenhet och skulle vara där med kompisar och något sådant. Mamma och jag gick i bastun och kollade någon film ungefär.

Och idag har vi haft faffa, mommo, moster och kusin här för att dom firade mig och paake. Så har man fört hem soffan och fört paake till buss stationen med mamma. Då vi hade först dom åkte vi till min småkusin en sväng. Han var så gullig. Nu sitter vi då och kollar på finska idols bara.

småkusinen Victor ♥

idols

Sitter och kollar på finska idol nu just.the hills

rubriken säger vad jag kollar på.

3 april och det är din 20-års dagGrattis världens bästa bror på din 20-års dag! ♥

)(
skor

Bloggen har haft någt fel som vanligt så har inte kunnat göra något på den förutom att logga in på den. Men i alla fall här är bilderna på hur mina nya skor ser ut. Från Cip Cap för 49 euro.

1.

2.

3.

14:57

Gud vad skön dag! Började klockan 11. Hade bowling första gymnastik timmen och andra timmen måstade vi åka på en 5,5, km lenkki. Det var jobbigt då man inte alls är i någon bra form. Men skönt var det sedan då man kom tillbaka till skolan! Nu är man hemma och skall gå i duschen och sedan äta mat (nudlar..). Sedan klockan 4 kommer det top model.

Ikväll blir det att kolla tv eller film säkert bara och sedan fara efter paake till buss stationen med mamma.

Men nu duschen och sedan skall jag lägga upp bilderna på hur dom nya skorna ser ut.

RSS 2.0