Äntligen är dagen här!!

T U R K I E T 
Nu är det inte många timmar kvar så sätter vi oss på flyget och åker till varamare bredgrader! Längtar med stormsteg. Har kämpat med sista uppgifterna så länge nu så är helt slut och död i huvudet. Behöver verkligen få komma bort lite och koppla av. 
 

kämpa kämpa kämpa kämpa kämpa

Frsöker kämpa igenom sista uppgiften nu så att jag kan lämna in den innan kl.18 idag! 
 

Eurovision

Från Eurovison då Måns vann!
G R A T T I S  Sverige och MÅNS!
 
 

SOMMARLOV

 
 
 

 

börjar se ljuset!

Slutspurten för en uppgift jag skall lämna in imorgon i skolan. Vi har skolavslutning så jag hamnar att köta till Jakobstad för någon timme. Känns skönt när den här uppgiften är snart utprintad och klar, så får man börja se på de två sista uppgifterna imorgon. 
Fick goseungen hit över helgen idag därför att Paake och Sofia hade planer i helgen så faster får ha henne. 
 

sex dagar kvar!

Kan inte förstå att det är bara sex dagar kvar tills vi åker och jag har ännu tre uppgifter som skall in. Kämpa, kämmpa..
 
(google)

20 Maj och två år sedan du lämnade oss ♥

20 Maj så var det år år sedan min Farfar gick bort. Det känns hemskt att jag inte hann tänka på det nästan på den dagen för jag hade så mycket annat att tänka på när vi skulle tömma lägenheten och alla skoluppgifter och sådant. Det känns inte som att det är redan två år sedan du lämnade oss, jag saknar dig otroligt mycket ännu och önskar du skulle vara med oss ännu idag. 
 
♥ Älskad och saknad världens bästa farfar ♥
 
En bild säger mer än 1000 ord, älskar dig! ♥

Vi ses om 3 månader ♥

Förra veckans fredag sade jag hejdå åt min bästa vän för tre månader. Hon skall jobba i Bulgarien och jag kommer inte att få se henne på hela sommaren. Ha det så bra där gumman så ses vi om tre månader! ♥
 
 

Tuesday

Efter middagen vilade vi lite i soffan innan vi åkte till prisma för att handla mat. När vi kom från prisma så gick vi direkt ut på en 5-6km promenad. Nu blir det att jobba på skoluppifter en stund innan kvällen kommer. 
 

9 Day's left

Nu är det bara en ensiffrig siffra kvar till vi åker till Turkiet. Räknar ner dagarna nu och längtar så sjukt mycket. Blev klar med en skoluppgift i förrgår så nu är det ännu tre stycken kvar innan jag kan verkligen njuta och ta sommarlov. Imorgon är det min sista natt i Jakobstad på länge, har uthyrd min lägenhet hela sommaren så blir inga fler nätter i den på en tid. Har ännu till sovit inatt hos Hanna igen då hennes man har nattskift, skall sova här inatt också så det blir ingen "sista natt" i lägenheten. Så i princip får jag sommarlov imorgon efter skolan redan men så har vi skolavslutning ännu på lördagen så då hamnar jag att komma en stund till Jakobstad igen. Imorgon kommer även mamma och pappa hit till Jakobstad. Vi skall tömma min lägenhet med sådant som inte skall lämna dit till min hyresgäst.
 
 

ingen motivation!

Har verkligen ingen motivation att göra en enda skoluppgift nu. Ser bara resan framför mig och dagarna som går. Orkar inte sitta inne och läsa och skriva, finns inget tråkigare nu just. Jag skulle vilja kunna träna så mycket som jag har på schemat och allt annat förutom det här. Jag känner mig hemsk också när min bror och Sofia håller på att flytta men jag har knappt haft någon tid att hjälpa till där därför att jag har haft så fullt upp med alla uppgifter. När sommarlovet kommer skall jag njuta till max och packa väskan i lugn och ro till resan. Lämnar alla beskymmer hemma och åker dit för att slappna av och njuta av en vecka i värmen.

14 Dagar kvar

I dag är det exakt  14  d a g a r   k v a r  tills jag och Hanna åker till Turkiet. Jag längtar med storm! Ännu några uppgifter som skall lämanas in sedan tar jag sommarlov och får njuta hemma en vecka innan vi hoppar på flyget mot sol och värme. 
Inte många dagar tills man är nästan lika brun igen
 

Det kan bara bli bättre. . .

 

Kulturprojekt i skolan

Vi hade förraveckans onsdag kulturprojekt i skolan och vi i min grupp hade som tema Cirkus och var utklädda till clowner, det var en super rolig dag. 
 
 

Förlovningsmiddag ♥ (7.5)

Åkte på tre rättersmiddag till Strampen med familjerna för att fira Paake och Sofias förlovning. 
 


G R A T T I S  igen till er båda! Lillasyster är mer än glad ♥
 
 
 
 

Tisdag

Kom till Jakobstad igår och har sovit över natten hos Hanna igen då hennes man jobbar natt. Skall sova inatt ännu här och sedan imorgon efter skolan så blir det att köra hem till Vasa igen. Det känns skönt, men ändå lite tråkigt. Det är så skönt och kul att få vara med vänner och ännu till när de är så snälla och låter mig sova över här.
Försökte träna mage igår men deras hund ville också vara med så det blev inte så hård träning när hon tog upp hela filten jag låg på..
 
Idag åt vi till middag grillat kött, Hanna är värsta mästerkocken så allt hon lagar är super gott!
 
Försökte träna rumpa och mag idag också men hunden lät mig inte riktigt träna idag heller.. fick ett litet hörn eller så måste jag puffa bort henne tills jag hade pauser. Ibland är det skönt med först promnad eller länk och sedan få träna hemma. Har varit därför skönt med några dagar paus nu från gymmet när jag har varit här i Jakobstad men, imorgon ser jag framemot att få åka till gymmet igen när jag kommer hem till Vasa.
 
 
 
 
 

Amarillo

I söndags åkte jag, mamma och pappa in till stan för att äta middag. Amarillo bestämde vi oss för när inget annat var uppe som vi hade tänkt åka till. Hade gärna åkt någon annanstans men god mat fick vi ju ändå.
 

Sommarkänsla

Åkte en sväng igår kväll med familjen till pappas jobb 
Fick dessa läckerbitar hem med mig från trippen till pappas jobb. Är ni intresserade av att kolla vad allt min pappa säljer så kan ni gå in på deras hemsidan: http://almanda.fi, de broderar och trycker, men säljer också prylar. 
 

 
 

 
 

1 Maj

Igår var det första maj och nu är det inte många dagar kvar tills vi åker med Hanna till Turkiet. Längtar så mycket! Skulle vilja hoppa på flyget och åka redan, har slut på motivationen att göra de sista inlämningsuppgifterna. Det märks att sommarlovet skulle få börja nu. 
(bild från google)
 
 
 

Vappen/Vappu 2015

Var på förfest och sedan promenerade vi in till stan, åkte hem rätt så tidigt, då det var så långa köar till alla krogar så man slapp inte in någonstans. 
 
 
 

RSS 2.0