gott i ugnen

Med torsdags mys framför tv och sparris inlindade i bacon så kan den här torsdags kvällen inte bli bättre.

kan inte sluta leeee!

Efter en utekväll inatt så var det skönt att vakna sent i morse. När mamma slutade halv fyra åkte jag efter henne och sedan körde vi till Farfar och hälsa på honom. 

23.2

Har varit utanför dörren i dag för första gången på en vecka och det kändes UNDERBART! Åkte en stund med mamma in till stan och PRISMA och sedan hem för att duscha och äta och lite före klockan fyra körde vi in till stan med mamma och pappa för att åka till paake och sofia för att fira sofias 22-års dag! Får se vad jag hittar på ikväll, kanske det blir en hemma kväll bara?

one week

Ingen feber eller stegring mera bara hosta och snuva. Äntligen är jag nästan frisk tog en hel vecka! Blir en sitta hemma helg nog ändå fast jag mår betydligt bättre men jag vill inte bli sjuk igen så mys helg med film och kanske gå en stund med mamma i morgon på stan låter bra!

peak season

Ligger i soffan och ser på peak season maraton.
 

14.2.2013

Tack jessica!! 
 

ingen kraft

Nu tycker jag att jag skulle få börja bli frisk! Kände mig redan på torsdags kväll hängig och trött i kroppen. På natten väckte jag mamma och då hade jag nästan 39 graders feber och det har jag nästan haft hela tiden varje dag mellan 38-38,5 jag skulle inte orka vara sjuk längre jag tycker att de här fem dagarna får börja räcka nu! I morgon skall vi ha premiär på Ritz också men så som det ser ut för min del nu så blir jag säng liggande i morgon ännu så att jag får nog skippa Ritz i morgon men önska min klasskamrater att de har kul för min skull också.

Happy valentine's day!

weheartit

godnatt

 

två dagar kvar!


mintgrön


lördag 9 februari

Jag skall baka en sockerkaka till Farfar nu som han önskade att jag skulle göra och sedan när den är bakad byter jag till gym kläder och far till gymmet för att köra ett lördags pass.
 

Moa


fredag!

Kl.3 när jag slutar jobbet kör jag hem, hinner äta något och sedan efter mamma till jobbet och så kör vi sedan till PRISMA för att handla mat och så kanske vi åker via Adam&Eva loppiset för att ta ett bort där i två veckor. När det är gjort kör vi hem och säkert blir det en lugn och skön fredag, om jag orkar åker jag på kvälls gym en stund annars chilla hemma med många filmer.

tänk vad ett leende på läpparna kan dölja hur en person mår på insidan..


jag saknar mina naglar!

 

5 februari

Fast jag är trött och har ont i magen så var det bara att stiga upp i morse och göra sig klar för att åka iväg till jobbet till kl.9. När dagen är slut blir det skönt att åka till gymmet med Daniela för ett hårt tränings pass så tänker jag inte på att jag har ont.

4.2

Steg upp på morgonen och kände inget i magen först men efter att jag hade fått i mig en smörgås och suttit och läst Vasabladet så plötsligt kom det en så värk i magen så lämnade hemma. Människor säger ju att det är bra att röra på sig så efter att jag hade vaknat kl.13:00 så gick jag på höga varv. Städade mitt rum, redde upp i hela huset, hängde/vek tvätt, diskade och sedan gick jag ut på en skön 3km promenad. Efter det kunde jag sätta mig ner utan att ha ont i magen.. trodde jag. Någon timme efter så tog det lika ont igen, stoppade i mej nån värktablett som inte hjälpte något alls! Men ja så är det.. Livet skall väl inte vara lätt, inte en vecka per månad i alla fall.

kiwi


Lite nytt från Bianco och Peak performance

 

1 Februari 2013

I dag är en bra dag! Farfar slipper hem från sjukhuset efter att har luggigt där i tre veckor och två dagar. Efter jobbet åker jag iväg med Daniela på ett träningspass (får se om jag kan träna alls.. mina muskler är så sjuka ännu!) vidare in till stan för att köpa biljett till morgondagens evenemang i Tropiclandia och sedan säkert bara köra hem, lägga sig i sängen och sätta på en bra film och inte göra något speciellt denna fredags kvällen.
 

RSS 2.0