21:57

Har haft modersmål, matematik, guidat runt nior från kristinestad, haft typografi och åkt buss hem. När jag kom hem åt jag lite mat och åkte till simhallen med mamma. Kom hem ungefär 8 så har kollat tv och film sedan det. Skall snart gå och sova så att jag orkar upp till halv 7. Hoppas alla har haft en bra Måndag!

sov sött

Skulle måsta sova redan klockan är mycket över 10. Nå väl jag gick och sova nu Godnatt!
träffar kanske Daniela efter skolan i morgon också

något bara

några fler telefonbilder

telefonbilder

Kollar på Miss Suomi 2012 med mamma just. Väntar på att Bones ska börja. Tror jag skall fösöka gå och sova redan lite över 10 ikväll så att man inte är trött i morgon bitti.
två telefonbilder från idag

Söndag 29.1.2012

Hade först planer för kvällen men blev till sist en hemma kväll bara. Har kollar på Drakan och sitter nog bara och kollar lite tv nu.
Daniela's bild

Lördag

Gjorde inte så mycket speciellt igår. Så hade en skön hemma kväll igår med mamma och pappa. Kollade på gladiatorerna och gick sedan och sovde.

Gymmet

Kom just från gymmet med sötnosen på vänster sidan.

12:05

Hjälpte mamma att städa igår och kollade sedan tv och film hela gårdagskvällen. Skönt att gå och sova rätt så tidigt 11-tiden ungefär.
Vaknade halv 11 i morse, steg upp, åt morgonmål, klädde på mig och snart skall vi åka av och an till villan för att se att allt är okej där.

FREDAG

Igår kom kärleksparet hem. Rätt så bruna var de nog. Hade teoritimme igår, hängde tvätt, var i skolan och kom hem rätt så sent så kollade lite tv och var lite på daton och sedan gick jag och sova.
Har skolan från 8:10-12:45 idag ungefär sedan tar jag helg som börjar med att komma hem och gå på en promenad med moa sedan vad som händer i kväll får man se senare.

Godnatt19:31

En liten paus från läsandet och kolla lite tv. Tänker bara läsa allt en gång till och sedan får provet gå som de går då.

Berätta..

Några bilder från idag

11

Lämnade hemma idag från skolan p.g.a att jag hade så himla sjukt i magen på morgonen. Vaknade kvart över 12 och kollade ut genom fönstret super fint väder! Klädde på mig och åt lite och sedan gick jag ut ocg fotograferade. Gick ner till stranden och gick på en liten promenad på isen. Knäppte några bilder och gick sedan hem så att jag inte skulle förfrysa mina fingrar. Har även hunnit kolla en film, läst på prov och ätit mat. Blir väl att läsa hela kvällen på finska prov som jag har i morgon och kanske lite tv tittande.

Hoppas alla har haft en solig och bra dag

23 Januari

Nu skall jag börja runda av min dag och börja gå och sova. Nylackade naglar och pyjamasen på. I morgon får vi besök av niorna från Vörå till vår skola så skall guida runt dem med tre stycken andra. Men nu gick lilla loppan jag och sovde, godnatt!

19:34

Packa lite, åka och handla mat med mamma och sedan lämna i stan för att sova i paake och soffans lägenhet med moa. Ha en bra måndagkväll!

En vanlig måndag


21:34

Tar det lugnt farmför tv:n nu med mamma och pappa. Om e halvtimme börjar Mamma mia så skall väl kolla på den och sedan gå och sova så att jag orkar upp till klockan sju i morgon bitti.

Söndag 22.1

Vaknade lite över 10 åt morgonmål, kollade en film gick på en promenad med Mia och Moa, kollat på drakan och andra program, lagat lite läxor och resten av kväll skall jag bara ta det riktigt lungt!

Drakan


som en liten snöboll


It's Complicated

Kollar It's Complicated med mamma nu just.

Godnatt


Året 2011

Januari
Har jag fotograferat

Februari
Hittade jag kärleken


Mars
Fyllde jag 17 år

April
Var jag ut på en liten cyckel tur

Maj
Var till Åbo och Ikea

Juni
På anders konfirmaton och min kusins student


Juli
En bra kväll med vännerna hemma hos alex, sett på då oskar lagade sitt hår och en liten tur med mamma, mommo och toni till Tammerfors för att shoppa och åka till Ikea igen.Augusti
Började skolan och var på oskar och deras villaSeptember
Firade mommo och Daniela


Oktober
Tog foto i skolan

November
Var det en fin novemberdag

December
och tillsist kom julen
20:51

Ligger och kollar på film med mamma och moa. Har gjort lite skolarbeten, sovit, lekt med moa i snön, varit ut och sparkat, fotat och ätit god mat = en helt skön Lördag.

21.1.2012

Nu ut och leka med Moa i snön och ta några bilder.

22:52

Klockan tickar och sömnen har falligt över mig. Nu kryper jag och moa under täcker och tar vår nattsömn!

Godnatt alla!

Fredag

En rätt så lugn skoldag idag från 8:10-12:15. Åkte hem med ettans buss från stan med Anna och Jemina. KOm hem ungefär halv 2 och myste med moa. Mamma åkte till frissan så gick på en liten lenkki med moa och sovde en stund. Kom just hem från att har varit och handlat mat vid PRISMA och sedan varit och hälsat på till faffa.
Funderar på att bara sitta hemma denna fredag kväll och ta det riktigt lugnt med film, chips och glögg!

Torsdag 19.1

Skulle mycket gärna vilja sitta på ett flyg nu till Spanien än sitta med daton i famnen framför tv och kolla på Adamlive från sveriges tv3. Jag hoppas på att den här veckan kommer att gå snabbt så att de kommer hem snart. Ända roliga med det är att vi får vara hundvakt till underbara moa men ändå. Jag också vill vara i värmen långt borta!!
Var hemma från skolan i dag också men i morgon åker jag nog till skolan så att man inte lämnar efter så mycket i alla arbeten. Hoppas alla har haft en bra torsdag!

17:04

Har varit och fört paake och soffan till flygplatsen med mamma. Nu är det kanske bara en minut kvar innan flyget börjar flyga iväg mot Las Palmas. HA EN BRA RESA!!!

22:30

Kollar tv med mamma och pappa just. Skall väl nog börja gå och sova snart också. Tror nog jag är hemma ännu i morgon..

sjukstugan i sundom

Har varit hemma i dag från skolan p.g.a, stegring, halsont och snuva. Det är smått kul har inte behöva vara hemma ensam för att pappa är sjukledig för att han har feber och mamma är sjukledig för att hon har tappat något tungt på foten så hon knappt kan gå. Så hela familjen har varit hemma.

Något jag skulle vilja ha.


Klockorna och örhängena är från Ur och Penn och skorna är från DinSko

En helt vanlig tisdag

Skolan: tre timmar modersmål och fyra timmar finska.
Efter skolan: Gick till paake och soffans lägenhet. Tog några smörgåsar och gick sedan på bilteori. När den var slut så gick jag tillbaka dit och väntade på att mamma skulle komma efter mig. Vi åkte och handlade lite och sedan hem.
I kväll: Bakat kläddkaka, kollat tv och tagit det lugnt.

Halsont och Huvudvärk

Tar en lugn och skönt hemma kväll med många koppar varm saft och halstabletter. Hoppas på att jag inte har feber, halsont eller huvudvärk i morgon! Då blir det ingen teori eller skola för min del.

Måndagslycka

Två timmar kvar sedan äntligen slipper man hem! Måste laga mat till mig och pappsen för han är hemma med feber. Jemina har även klippt håret!

8:38

Börjar måndagmorgon med en timme modersmål.


Söndag 15.1

Min Söndag började med att moa hoppade upp i min säng ungefär halv 11 och slickade mig i ansiktet. Steg upp och åt morgonmål med hela familjen utom pappa för han mådde inte så bra så han sovde längre. Efter vi hade suttit och ätit gick jag och kollade några avsnitt av Awkward som kommer från mtv. Gick ut med paake och soffan och fotograferade lite. Vi gick även på en liten promenad ner till stranden. När vi kom hem gick vi in och mamma hade maten färdig. Åt mat och satte på tv:n. Kollade lnågra avsnitt av awkward igen. Sedan halv sju kom Drakan från FST5. Kollar på Bones nu just med mamma och pappa och sedan när det är slut tänker jag gå och sova så att jag orkar upp till klockan sju i morgon bitti.

Drakan nu just från FST5


Godnatt14 JANUARI

Kollar på filmen Trassel nu just och väntar på att maten skall bli klar. Lite före klockan sex åker jag i väg till ishallen med Maria och kollar på hennes pojkväns hockeymatch. Var länge sedan jag var där så skall bli riktigt kul! När jag kommer hem därifrån har jag ingen aning om vad jag skulle kunna hitta på. Sitta hemma och kolla tv säkert.
Ha en bra Lördag!

Tv 10000 FAMILY


14:29

Har sovit som en stock inatt! Vaknade först halv 2 med moa brevid mig. Det är så himla härligt då det har kommit mera snö inatt. Kanske fara på en lenkki och sedan kolla film. Vad skall man hitta på ikväll då?

11:52

Bara ungefär tjugo minuter tills jag slutar och sedan HELG!

Torsdagens


vinter i sundom


snöstorm

Torsdag

Var skönt med att ha sov morgon i morse så fick sova ända till halv 9. Åt morgonmål, klädde på mig, och satte upp hårt. Sprang till bussen, bytte buss i stan och åkte till skolan.
Har fem timmar och sedan till stan för att äta så att jag orkar på teoritimmen sedan 16:15.
Kommer hem ungefär halv sju så kanske jag skulle orka mig ut på en liten lenkki möjligtvis då ännu innan man bänkar sig i soffan för att ta kväll.
Kollar antagligen på en film och sedan klockan tio på Biggest loser och sedan då det är slut kommer john blund till mig.

Finska

Finska tre timmar till, paake & soffans lägenhet, teori timme, lenkki, sova!!!

9 Januari

Kom för ungefär en timme sedan från teoritimmen. Kollar lite tv nu och funderar om det kommer någon bra film senare i kväll.
Hoppas man sover lite mera timmar inatt.. sovde bara två-tre timmar denna natt så.. Kommer att bli en jobbig skoldag i morgon också. Tre timmar modersmål och fyra timmar finska, kommer ju att vara död efter det! + då efter det har jag 16:15 teoritimme som i dag.

22:08

Lackar naglarna, plockar fram kläder tills i morgon och kollar film. Snart hoppa i sängen och börja sova så att man orkar upp till klockan sju i morgon bitti. GodnattSöndag

Mommo har bjudit på middag i idag så var dit och åt med familjen + mosters familj. Fick krama av kusinen för sista gången på två veckor. Han åker till drakan i morgon bitti tidigt. Lycka till!
I morgon börjar skolan också. Blir en tuff period sex veckor framöver. Bar at bita ihop och jobba igenom den.. Kollade just på drakan med mamma och pappa och väntar på att IDOL från vasa skall börja nu.
Ha en bra söndag!

Lördag

Varit på lenkki med toni, haft besök av faffa, ätit god mat, kollat film, badat i badtunnan.

23:23


6.1.2012

Kollar på en film nu och funderar vad man skall hitta på i kväll.. Skulle inte orka vara hemma..

Cecilia kom hit i dag runt 1-tiden. Gick på en promenad och rensade lite tankar. Saknar att få tala ut med henne.
Önskar vi skulle kunna träffas oftare. Hoppas vi kan göra det sedan då du har dina student skrivningar klara. Vore kul att träffa lite nu som då. Minns inte senast vi träffades innan i dag.
Men kul var det!

06 Januari, 14:32

Anonym om 2012:
kan du Visa Bild på din onepiece ?
Hade tyvärr ingen nyare bild på den men så här ser den ut. Grå med vit onepiece text som går lodrät över hela kroppen.

Godnattny städat


Torsdag

Blir gymmet om lite mera än en timme med Daniela. Nu äta och sedan reda upp i rummet kanske hinna städa till och med. Ha en bra dag!

rea fynd

Mysig tröja
Parfym

Natipaita, t-paita och ett par strings

4 Januari

Kom för en liten stund sedan hem från stan och väntar på att maten skall bli klar. Blir nog att kanske fara på en liten lenkki och bara ta det lungt i dag.
Usch om mindre än en vecka börjar skolan.. Mina sov rutiner är helt åt skogen så kommer knappast att orka mig upp på morgonen..

Three weeks ago

Lyssnar på lite musik nu och skall snart gå sova så att man orkar upp kvart över nio i morgon bitti. Åker in till stan med mamma och mommo och sedan vidare till prisma. Nu har min värk i munnen helt och hållet borta! Super mega skönt är det! Värken har orsakt huvudvärk och svårt att äta, gäspa och tala.

Godnatt!

kvällsmusik


19:19

Har ännu ont i munnen.. Skulle vilja gäspa men kan inte för det tar för sjukt.. Kollar på nyheterna med pappsen nu men funderar om jag skulle kolla en film till istället?

15:28

Kom just in efter att har skottat bort den blöta snön i ungefär 1½ timme.
Skall duscha nu och sedan kolla en film tills mamma har maten klar.
Ha en bra dag!

2 Januari

Varit till tandläkaren i dag. Gick nog bra förutom att jag var ännu bedövad i halva munnen i fem timmar efteråt.. Skall kolla på en film med mamma nu och sedan gå och sova. I morgon blir det att skotta hela gården och bara ta det lugnt.

Raketer

Tog lite bilder i förrgår då folk här runt oss sköt raketer
(blev suddiga och inte bra bilder.
Orkade inte gå ut så,
tog dom genom fönstret
vilket förklarar orsaken till de
suddiga bildern men nåja.)

00:08

Naglarna fixade och snart redo att börja gå och sova. I morgon halv 2 sitter jag i tandläkarstolen och får mina tänder med hål i lappade. När det är gjort går man in till stan och går lite på rean. Sedan och handla mat med mamma och vidare hem. Kanske på en liten lenkki om man orkar.. Nåja det ser man i morgon.

Drakan FST5

Drakan från FST5 nu just.

02:38

Jaha då var det här nyåret slut då. Tar och borstar tänderna och lägger mig med moa och skall börja sova nu. Godnatt! Hoppas alla har haft ett bra nyår!

1.1.2012!

RSS 2.0