känner att ett bit i mitt hjärta saknas..


kan inte sluta som sakt tänka på dej så jag måste nog och och sova jag nu plus att jag blev mitt i allt så trött så jag tar och går och lägger mig, gonatt alla som är vakna ännu.

jag har tykt om dej i snart lite över 3 år och inte enu fått dej.. det är nog lite jobbigt det men livet är så men jag är också en sån människa att jag ger inte upp och det vet du. och jag börjar bara sakna dej mera då jag vet att du är sådär långt borta.. nämen nu måst jag no bara ta ett steg närmare dethär och sattsa om jag vill så mycket ( synd bara att jag att måste samla mig mod..) hoppas det blir du och jag till slut. puss
 
gonatt*

kom hem, saknar dej.

saknar honom bara för mycket nu just håller på kollar dina bilder på facebook helatiden ur skall jag klara mej i nästan en vecka utan att se dig ? kom hem det är allt jag begär nu just..
pusspådejminsaknadevän

dagens bilder


1. byta om från natipaitan ti kläderna man skall ha på vid öjberget

2. öjberget med daniela


3. Daniela kom till mej en stund efter öjberget

4. tar de lungt bara å ha kollat tv och något sånt


tvtvtvtv

kommer bilder från öjberget senare. nu kollar man tv och bara chillar.


nu drar men iväg till det stora ÖJBERGET


nu blir de öjberget med daniela medan nästan alla andra är påväg till åre, fuskit. men nåja alla ska ha en bra söndag. kommer nog in mera inlägg ikväll enu, kanske bilder från öjberget tänkte ta med kameran så men hörs puss och kram alla!

rubrik

ha kolla repriserna i hockey då finland vann mot tjeckien grattis till bronset FINLAND! <3

klockan ett blir det att åka med daniela till öjberget då :)
puss

konstverk


19-åringen firad stort grattis igen soofiia! :>
for till sofia idag och firade hennes 19-års dag hon hade släktkalas så. här är lite bilder därifrån. men nu blir dett att gå och sova så man orkar med daniela imorgon vid öjberget en hel dag så hoppas att ni har haft en bra lördagsskväll och så skall ni sova så gott alla!
gonatt kramar från carolina <3

förästen ni som far imorogn bitti till åre ni skall ha dte så jätte bra där! önskar att en av er skulle stanna hemma kommer att sakna dej, men som tur är du inte borta en hel vecka men puss och kram och ha de så bra där ni nu!

Du är så söt så jag vill bara ha dej nu kan inte sluta tänka, drömma & se på dej! <3

 

 


12:23

kollar film nu och har det jätte tråkigt!


FINLAND

kom just hem från vinden och nu sitter mán bara och kollar hockeymatchen Finland-USA.
koomigeen FINLAND!!
sedan sensare då matchen är slut så blir det bara att nästan gå och sova, är redan så trött..

du är så söt och underbar önskar du bara vore min nu just!
kramar carolina

gårdagens köp

Den kvällen

kenne & paro

daniela

däännii

kenne

paro

här va lite bilder från då jag, danni å kenne va ti paros.
ida hadd vi skiddag från skolan vid öjberget, det var ur roligt.
puss


sovdags nu

nu är jag hemma och är så trött så jag nästan är halv död. men hadd med kameran till andreas idag men orkar inte lägg in bilder ikväll mera så det får bli imorgon eller imorgon på morgonen får se hur jag gör det för mig. men nu for jag i alla fall och sova skall läsa lite på förhör enu så måste ju hinna med det också så. men gonatt alla och sova så sött + berätta till mig imorgon hur matchen gick i skolan för jag orkar inte stiga upp och kolla.
puss/kram

21:24

sitter vi paro me kenne å andreas. men jag å kenne ska snart hem fö mamma eller pappa e väg efter oss. uch sedan då man kommer hem måste man läsa på förhör..
hörs senare puss och kram alla bloggare!

saknar dej redan malin!

gick och sova jag nu så ville bara säja gonatt enu innan jag stänger av daton!
+ jag saknar dej redan malin! måsta du far ti thailand just ida ? å enu til så hann du int komma å säja hejdå ti mej.. men nåja ha det så bar där du är och bli brun ti mej också.. syns om två veckor! ha det så skönt puss på dej sötnos <3

malinsötpåbilden!

congratulate


GRATTIS PÅ DIN 19-ÅRS DAG SOFIA (soffan) <3

20:58for ut och gå idag och tog med kameran så fotade lite men ni fick se bara två bilder. sedan åt man mat och bara satt hela kvällen och slappade + fotade lite hadd så tråkit.
pussochkranalla


nalle puhs gonatt hälsning


tvtvtvtv


snart blir det sovtime.
men nu just kollar jag os med pappsen.
puss&kram

snöarbete

kom just in ha vari ute å skotta den lilla snön som nu fans på marken.

ja fattar inget!


kan int beskriva med ord hur jag känner mej nu.. fattar bara inte vad jag har gjort er? och vem som orkar gå och säja något till er som inte ens stämmer jag bara orkar inte mera! alltid nu som då måste nån komma och förstöra mitt liv.. hoppas den själv känner sej som en dålig vän till mej nu! för jag mår skit dåligt av att förlora andra vänner..

Godnatt
där är domdär skorna jag köpte idag.
men gick och sova jag nu gonatt.
fölåt mej så myki då fast de va på skämt!


Sunday


steg upp 10:15 idag och när man kommer ut rån sitt rum får man en liten svart söt hundvalp mot en som bara vill sliccka å puss en så tar upp henne i famnen och man blir lite våt i ansiktet av en söt hund tunga. sedan åt man morgonmål och kolla de tv lite, gick i duschen, klädd på sig och for till stan med mamma. kommer en bild sedan på ett par skor som ja köpt från loppis fö bara 5 euro! men dom va typ använda två gånger men skit snygg ;D

puss och kram


Good night


vovven moa


vem går vidare ?


kollar på melodifestivalen me mamma å pappa nu + att vi e hundvakt nu sålänge paake å sofia e på bio me nå kompisar så e vi me moa.

carolina och daniela bjuder på ett smakprov
kan du inte fungera

min dator har något fel så ni får en bildbomb från mej och daniela imorgon.

Good night

ville bara säja som avslutning på denhär dagen gonatt och sov så sött.
kram


sant


vad skall ni göra ikväll ?

kom just ur en skön bastu. ikväll blir det bara att ta det lungt och kolla en film och sedan gå och sova.
caarooliinaa

19:06

fick int följa me pappa på deras träningar så de blir ingen botniahallen fö mej ikväll då :( synd men sant.

fusk

fuskit sofia for idag till Thailand i tre veckor, skulle järna a följt med henne och få bli brun och bara vara borta från falla Finland.

känner mej snurrig i huvudet

nu ha mamma entligen komi hem. men så for paake ida då på abi kryssning. så när en kom hem så far den andra. hadd matte prov ida å de gick väl lite sådär;s åså blev jag missnöjd då jag fick 8 i en modda uppgift + uppsatts. men live e int allti så lätt som man tror att de e.

ikväll blir det att bara ta de lungt om man nu int far ti botniahallen då föståss.. måst nu si hu man gör annars bara va hemma me mamma å si på tv å nå sånt.
kiss

Botniahallen ikväll ?

ja ? nej?

Gårdagen


tatta bilder av http://daaniielaa.blogg.se
bilderna är från när vi var ute och gick.
puss

tutiluti


for ti danni efter skolan å vi åt nu nå då vi kom ti henne å sedan så gick vi ut å gå me petski å hans huns + jakki å hans hund + dannis å deras hund då föståss plus att vi va ut å gick i över två timmar de blev en lite lång lenkki men de va bara bra fö hundarna och fö oss..

imorgon matte prov då som man int fattar nå av men nåja sak samma.

gick och sova nu är så trött så gonatt alla.
puss&krampåerallasötnosar!

tuta sött alla!

gick och sova nu gonatt!
Love carolina

sovdags snart


hjälp mej någon?


har läst, läst, läst och läst på matte provet men fattar inget av det! snälla kan inte nån komma hem till mej imorgon efter skolan och hjälpa mej! annars får jag fyra i provet och det vill jag inte få, för jag skall få upp mitt vitsord 7 till 8 i matte. så det är väl bara att kämpa på! plugga, plugga och plugga..

hoppas ni har haft en bra tisdag kväll för det har inte jag haft då jag inte fattar något av dedär matte. men somtur får man lite bättre tankar då moasötnosen kommer hit snart, hon har blivit en större vovve nu :)

puss alla min vänner!

moa <3

fortsättning

 


lite smått och gott
teckning imrorgon


tisdagen den 16.2.2010


kom just hem från skolan och snart blir det att åka till mommo och äta mat + faslaksbulle. uch på torsdagen har vi matte prov och jag fattar inget av det! men hoppas att det går endå bra.
men for till mommo jag nu puss och kram!

skoltime


timmen

sitter i skolan nu och har tråkit men hinner inte skirva mera,
puss och kram

sov gott


nu somnar jag snart så gick och sova men ha en bra kväll och en bra dag imorgon.
gonatt och sov så gott alla männskor!
puss

kvällsmat, chilla, tv/dator/film, sova

snart blir det att äta, är inte så hungrig men om man skall hinna kolla lite på matte enu så måste man väl äta nu. är jätte trött skulle kunna gå och sova nu redan! nämen ikväll skall jag nog fösöka gå och sova halv 10! (kommer inte ett funka men endå..) ha en bra fortsättning på er måndags kväll.
kramar carolina

the evening


här kom lite bilder från då jag å toni va ut å gick me Dina <3


naturendå ja kom hem så va ja ut å foto lite.. ikväll blir det att fösöka koncentrera sig på lite matte och sedan ut och gå med toni och sedan bara äta, chilla, kolla tv/film/dator.

kiss


Good nighthar kollar på filmen 17 AGAIN ja tyckt den var bra. men kollade ju nog förståss mest på snyggingen Zac Efron!
men gick och sova nu gonatt alla och hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag!
<3


16:40

idag steg man upp halv 11 då och åt. efter det så gick man ut i några minuter för jag gick och fotade lite sedan in snabbt och i en jätte snabb dusch och sedan till kyrkan. sen när man hadd vari i kyrkan for ja me mommo å mamma å handla lite ti citymarket och sedan hem. sen när man kom hem så laga mamma maten och sedan när vi hadd eti så efter en stund när vi hadd sutti å tagi de lite lungt så då förd vi mamma till norvalla vörå igen där hon skall avra till torsdan. när pappa å ja kom hem därifrån så läst ja lite på matte prov och sedan bara chilla ja resten. eller så far man ut på en kort lekki men får si hu de blir me den saken, ha en bra alla hjärtans dag alla!
puss&kramgulleungar <3

sunshine today
Eilen
vad skall jag göra ?21:08


(jag å danni på bild fö ett tag sedan)


18:54

kollar på finalen till programmet Dance your ass off nu.

Saturday


sitter och skollar film nu och bara tar det lungt.
idag har det varit fullt upp
1. steg upp
2. satt på en tvättmaskin
3. dammade huset
4. dammsugade hela huset
5. hängde upp tvättmaskinen
6. gick ut och fotade lite
7. gick ut och gå
8. for med pappa efter mamma som entligen e hemma nu
9. kom hem och åt mat
10. sitter och kollar film nu bara!
11. chilla ikväll

kram

sova sova sova sova

gick och sova nu somnar annars med daton i famnen i sängen så gonatt alla rara söta!
Kram

min säng ropar..

nu är jag så trött så funderade om jag skulle gå och krypa ner i sängen och börja sova snart!

nu är jag trött


denhä sötisen till höger va till mej ida vi jo nu int så myki hon satt å så på då jag städade mitt rum och sedan lagade vi mat och sedan ringde vi ken och han kom efter oss och han förde oss till viinden där vi var med en massa folk, puss och kram!

Good night


läggdags snart då


kollar Glee snart blir det då att äta och sedan bara vara upp en stund sen sova. det är ju somsakt en nyy dag imorgon med nya händelser!
kiss

en dag kvar

nu blir det duschen sedan laga sallad till pappa och mej och sedan bara chilla en stund och sedan krypa ner i sin säng och längta till fredagen för Danielasötagullegrisen min kommer hit efter skolan och sedan far vi till andreas och e nu där me nå folk. <3

Divertido día

efter skolan for jag hem till min småkusin Victor som är bara 3½ månad gammal. som sakt som han allti gör så spydd han på mej men denhär gången var det int epå armen utan mellan mina ben så mina jeans hamnade i tvätten då jag kom hem, haha.. men nåja inget man kna göra åt men en härlig dag och kväll hade jag tack alla jag var med!

kramsin på alla er!

Yesterday


här är lite bilder från gårdagen, jens som är på denhär sista bilden har nästan tagit alla bilderna, haha gillade att ta foton + sebastian tog också rätt så mång bilder med min kamera. alla som är på dom bilder jag har satt ut är: jag, kim, danni, jens, chricke + mitt konstverk på första bilden som jag gjorde då vi hade tillval. (nästan alla bilder är tagna från tillvals timmen också).
puss

trött

gick och sova nu gonatt alla bloggare!

titut

nu kom paakes flickvän sofia och hennes söta vovve moa hit <3

2010


vilken dag, tack.

kom just hem från min småkusin Victor som jag har varit hemma hos med hans mamma. vi gjorde int de så mycket först då jag kom dit så åt vi nå smårgåsar och sedan skulle victor ha mat av mammsen också och sedan satte vi nog bara och pratade och drack nå saft och något sånt tills pappa kom heter mej halv 7. nu blir det snart mat och sedan chill och idag skall jag faktist gå och lägga mig tidigt!

puss och kram
(
bilder kommer från idag sedan senare ikväll)

19:50

idag har jag fösökat att ta det lite lungt men direkt jag kom hem åt jag bara mat och gick ut och gå med grannarnas hund.. fast jag är trött och har huvudvärk och har ont i magen orkar bara inte mera nu men imorgon hoppas jag att det blir en roligt dag då man får träffa sin lilla småkusin victor efter skolan så jag stiger av i stan och går hem till dom. men snart blir det att äta kvällsmat och sedan bara chilla nån timme sedan blir det att gå och sova.

kram


gosenallen minskolan

sitter i skolan på elevhandledning nu och skall göra något test på daton.

kram

hon som längtar efter något

far och träffar domhär på onsdagen efter skolan, LÄNGTAR!

men gonatt nudå <3 puss


sinä


1.2.3.4.5.6.7.8.9.10

skönt äntligen blev man just färdig men provläsningen, fast endå kan ja int så myki..
snart blir det att gå och sova efter en lång kväll vid botniahallen de va så tungt då man sko koncentrera sej på att si på matchen som blev 5-1 sundom konstit nog vann nåja åså sko man läs på prov å si på alla pojkar som höll på att krylla där.

men gonatt nu! KRAM


orkar inte!

provläsning på full effekt.

senare blir det botniahallen med pappa och paake där jag skall kolla på paakes match + jag skall fösöka koncentrera mej på att läsa på prov där också;s

kommer några bilder säkert sedan puss och kram alla sötnosar!

22:01


gonatt alla bloggare!
Kyss

you are so beautiful


kom hem, vill inte..Då va de söndag ida då..
Förde mamma till Norrvalla med pappa idag. Längtar redan till nästa lödag då hon kommer hem för en natt i alla fall.. Sedan lämnade vi henne dit och pappa och jag körde hem igen. Direkt vi kom hem bytte jag kläder och gick ut och gå i det vackra vintervädret så kom man hem sdan och åt mat + man hade enu huvudvärk så jag och sova en stund från kvart före 6 till halv 7 ungefär.När man vaknade så läste man på fysikprov i 1½ timme sedan chillade framför tv med datorn i famnen och sedan åt man kvällsmat och sedan abra gick man och sova i sin sköna säng.

Kramssii
Kramssii 

mamsen komsi hem nu..

huvudvärk

mitt huve tar så sjukt så jag kan inte riktigt tänka nu just..

22:49


ikväll har det bara blivit att kolla på melodifestivalen och nu kollar man någon film.
hoppas att alla har haft en bra kväll. önskar min kväll skulle varit bättre!

Moagollet


20:10


söt

trallalaaKonvent igår då. helt bra men emellanåt lite tråkigt nog.

vill inte att det skall bli söndag! vill inte vara hemma med pappa och paake 12 dagar helt ensam då mamma skall på behandling till Norvalla :( kommer att sakna henne!

ida ha ja nu bara tagi de lungt å vari ti stan me mamma lite mera än en timme åså ha vi sitt en film åså ha vi skotta gården och snart far vi efter pappa till jobbet å sedan bara hem och chilla :)
Puss

21:38


gonatt alla söta bloggare!

p
uss

Flickan vid fönstret

Flickan vid fönstret

 

Sofia-Maria står vid sitt stora fönster och tittar ut över södra Atlanten, hennes lockiga långa hår svajar när vinden tar i hennes hår.

Hon växte upp i södra Spanien, hon bor med sin mamma, pappa och sina småsystrar Donita som har just fyllt år 3 och Antonia som är 7 år. Sofia-Maria är själv 16 år, och hade en tung uppväxt innan hon blev 4 år. Hennes mamma och pappa hade inte råd att bo i något lyxigt hus utan dom bodde i en liten stuga i nordsödra Spanien och hennes mamma eller pappa hade inte heller något jobb dom var helt fattiga, men en dag hade dom råd att köpa en bingolått. Efter någon vecka hade dom fått veta att dom hade vunnit 1 miljon, dom kunde äntligen köpa ett fint hus i södra Spanien bredvid havet.

Hennes familj har en jätte fin trädgård och en massa vackra blommor, buskar och dammar hon tycker mycket om att bara sitta i trädgården och rita av allt vackert. Det vackraste hon har ritat av från hela deras gård är då solnedgången lyser på hennes balkong och speglar sig i det ljusblåa vackra, lugna vattnet. Hon står på kanten av husknuten och ritar nästan varenda dag när hon inte har något annat för sig.

Hon vill bli en fotograf och äga en egen firma då hon blir äldre. Hon vill kunna foto saker där ute och inne. Hennes firma ska inte ligga långt bort från hennes hus. Hon har alltid älskat att foto den vackra naturen runt henne och om hon far på någon utflykt tar hon alltid med sig sin nya kamera som hon fick av sin familj för nått år sedan för att fotografera så hon kommer ihåg stället och det fina klimatet. Och en sak har hon bestämt sig för att hon tänker inte lämna sin vackra familj fast hon skulle hitta en jätte fin gård med ett stor hus och en bra man. För hon hade lovade sin mamma när hon var 8 år att inte lämna samma hus som dom bor i förrän hon är minst 23 år. Hon älskar sin familj så himla mycket så därför vill hon inte lämna dem på många år och hennes ena lillasyster som är bara 3 så hon vill hinna lära upp henne mycket bra saker hon kommer att behöva i sin framtid.

Det bästa hon tycker om att göra är att vara med familjen och sina vänner. När hon är med sina vänner på sommarlovet badar de dagarna långa vid deras vackra strand och sen när de har solat och badat så far dom till centrum och shoppar. För nästan hela sommarlovet har de en barnvakt till hennes småsystrar så hon inte behöver sköta dom dagarna långa. Hon längtar till sommarlovet nu just, det är bara en vecka kvar i skolan och hon går ut nian, så hon vill ha sommar och äta glass, sola, bada och ha roligt.

Hon är väldigt nöjd med sitt liv. Hon älskar det för hon har så bra familj och vänner hon umgås med sina vänner på fritiden när hon är ledig och inte har något annat att göra.


stor flicka idag!


Grattis erika på din 16-års dag! <3
massor med pussar och kramar lillon, hehe ;)


1.2.2010kom hem från skolan och bestämde mig för att fara ut och fota lite så här är lite bilder.. men nu blir det kvällsmat och sedan skall jag gå och lägga mig tidigt för en gångs skull! så man orkar vara på yrkes imr.

puss&kram alla bloggare och godnatt!


RSS 2.0