Onsdag

Sitter och har kallt på praktiken, skulle göra vad som helst för att få åka tillbaka till Spanien och värmen nu! Blir kanske gymmet med Daniela sedan efter jobbet eller så hittar vi på något annat skoj. En timme kvar och sedan slutar jag för dagen.

spaniens inköp

De blev inte så många inköp därifrån men bara bättre det så har jag mer pengar att röra mig med här hemma och köpa lite julklappar.
(köpte också en lins till min canon och ett likadant armband som de bruna på bilden fast det andra armbandet är vitt och brunt)

Alicia Keys - Girl On Fire

 

när allting inte går som man vill

Denna helg blev som alla de andra helgar har varit sedan jag kom hem från Spanien. Varit hemma och bara tagit det riktigt lugnt med familjen. Alla andra är hos Sofias mammas villa och hjälper till med att öja undan en massa kvistar och sådant. Själv är jag hemma och har hängt tvätt just och tömt/fyllt diskmaskinen och sitter och lutar mig tillbaka i soffan nu och kollar lite tv innan jag skall ställa mig i köket och städa lite köksskåp (mammas begäran). 

23 november

Har varit hemma i dag från praktiken åkte hem redan tidigare i går för att jag kände mig lite hängig och sjuk. Kollar på film nu just och skall värma upp en glöggkopp så jag får något varmt i mig.

spanien del 2

7 November
Då började "hotell döden" som pappa kallde det. Vi tog det lugnt på hotellet och var uppe vid "solariet" och solade hela dagen.
 
8 November
 
9 November
Mamma testade fish spa och jag gjorde en glitter tatuering. Vi var även hela dagen vid hotellet och solade.
På kvällen åt vi vid hotellet och kollade på kvällens underhållning.
 
 

20 November

Är hemma idag också både för magsmärtan och så hade jag lite stegring i gårkväll. Idag blir det ingen länk utan ta det lugnt och kolla film och vika lite tvätt och sådant. 

länk ->

 

jag vill tillbaka till värmen!


solig måndag 19.11

Hade så pass himla ont i magen idag när jag skulle stiga upp så lämnade hemma från praktiken. Vaknade bara för en liten stund igen och skall äta ett ordentligt morgonmål och sedan sätta på mig länk kläder. De brukar ju säga att om man rör på sig känns det lite bättre..

solsidan

Idag blev jag, mamma, pappa, sofias mamma och sofias storasyster mia bjuden hem till dem för middag. När vi ätit deras goda middag klädde vi på oss och gick till stan för att kolla torget, raketerna och själva julöppningen. 
 
Önskar det skulle komma lite snö på marken nu istället för regnet. Har ingen jul känsla så hoppas på att det kommer lite snö till julafton i alla fall. 

spanien del 1

1 November  
I flyget påväg mot Spanien
 
2 November 
Första dagen gick vi på promenad ner till favorit stranden Amadores.
När vi kommit tillbaka från stranden och duschat och sådant så gjorde vi sallad och åt dagens nybakad batong.
 
3 November 
Vi var hela dagen vid Amadores fast det var hela dagen lite molnigt.
 
4 November
Blev stranden och vädret var molnigt ännu med lite sol nu som då. Vi gick också lite ut och gick på en liten promenad runt på amadores området.
Den kvällen var första kvällen när vi åt vid hotellet.
Det var även en sångare som var där mellan 21:00-22:00 och sjöng. (varje kväll var det någon form av underhållning i hotellets restaurang.)
 
5 November 
Det var första gången jag smakade på Ballerina kladdkaka, de var super goda!
Innan vi gick ner till stranden knäppte jag några bilder.
Efter några timmar solning och simmning blev det lunch på favorit restaurangen Ciao Caio nere vid Amadores.
 
6 November 
Blev det en strand dag med lite mer sol än vad det hade varit tidigare.
På kvällen innan vi sedan gick till baren/restaurangen för kvällens show så gjorde vi pasta med tonfisk och grönsaker.
 
 
 

espanja

 

RSS 2.0