Äntligen fredag!
Några timmar i jobbet och sedan tar jag helg och skall ta det lugnt och vara med de jag gillar mest. Ha en trevlig helg! 

19.3.2013

Lång dag från 8-17:00 = osminkad och träningsfärdig direkt jag kommer hem. Bara byta kläder och äta något och sedan ger jag mig ut på lenkki och sedan styrcketräning. 

12:03


Zara Larsson - Uncover

 
 

doftljus

 

17.3

 

:)

Mina 20 tulpaner jag fick av paake och sofia
och det fina kortet sofia hade lagat
 

15 mars

Åkte hem efter skolan tog det lite lugnt gick sedan ut och skottade lite på gården och kom in och tog styrketräning, hoppade i en snabb dusch, åt och gjorde mig klar för att åka in till stan med mamma en stund. Synd med sant så hittade jag inget fynd på stan. Åkte vidare till PRISMA och sedan via farfar. 
 
Har inte gjort något speciellt sedan vi kom hem med mamma ungefär halv 8. Ser på film nu men halvsover så snart skall jag nog krypa ner under täcket och börja sova. Kanske jag kommer mig upp någon tid i morgon också och inte sover bort hela dagen!
 
Ha en bra fredags kväll! :)

Min födelsedag!

Jag hade en bra födelsedag igår! Dagen till ära ställde jag mig i köket och bakade en kladdkaka. När paake och sofia kom till oss åt vi smörgåstårta och kladdkaka och firade mig. Jag fick en bukett med 20 tulpaner och ett fint kort av dem.
 

14 Mars 2013

En mysig onepiece dräkt fick jag i morse av mamma och pappa när de kom sjungandes in i rummet mitt och väckte mig med te och smörgås på en bricka.
 

idag är det min dag för lilla jag fyller 19 år! 

12.3.2013

 

3 dagar!


 

11.3.2013

Jag skulle vilja spola tillbaka väldigt många år så att vi skulle kunnat lära känna varandra bättre. Du hade inte behövt gå ut den kvällen för då hade du varit vid liv nu. Ena sekunden levde du och andra sekunden låg du i en ambulans på väg in till sjukhuset med svåra skador och sedan lämnar du oss för att dina skador var så många och allvarliga. Om jag bara kunde eller fick träffa dig snart igen, jag minns nästan inget av dig men små detaljer finns långt bak i mitt huvud. Vi som hade så mycket vi ännu skulle kunnat göra och upplevt tillsammans..

Farfar saknar dig väldigt mycket också, vi brukar tala om dig lite nu som då och han skulle behöva ditt stöd nu. Livet är ingen lätt lek men vi kommer aldrig att glömma dig för du är min farmor och min pappas älskade mamma, du lärde honom allt du bara kunde och hann med, du älskade din man och alla runtomkring dig, om vi bara kunde.. om vi bara kunde.. ♥Älskad och saknad! Farmor♥
 

fyra dagar kvar!


hilfiger love


godnatt

 

21:56

En chill dag och inte fått något vettigt gjort.. Slutade skolan först kl.15:45 så orkade inte göra något. Längtar till torsdagen då jag drar igång med träningen igen efter veckors pauser tackvare då jag har varit sjuk.

5.3


a-juniorerna

 
Firade lite inatt Jessicas 19-års dag och i dag på dagen åkte vi i väg på A-juniornas match mot Jokerit. 

Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko

 

nr 12

Var och satte upp sakerna vid Adam och Eva loppiset igår med mamma. Om ni har vägarna förbi där så kan ni ju alltid kolla bord Nr.12

RSS 2.0