12:18

Kollar på lite tv nu och snart skall jag sätta på mig spring kläderna och fara på en lenkki. Ta lie styrcketräning när man kommer från lenkkin och sedan duscha, äta och börja laga mig redo för ishockey som börjar klockan 5.
Ha en bra lördag alla!

30 mars

Har inte gjort så mycket idag förutom hjälp att säda och var av och an till stan. Sitter och kollar med mamma på säsongsstart för Let's Dance nu just och när dte är slut så kryper jag nog under täcket med moa brevi mig och somnar. I morgon åker jag med pappa iväg på ishockey vilket kommer att bli sjukt kul! Hoppas de vinner bara!!

HALKBANA

Var och körde halv 8 i morse på halkbanan vilket gick nog helt okej men sjukt kul var det!

23:04

Men nu blir det läggdags för det är tidig väckning imorgon 6:30 och sedan 7:30 måste jag vara vid bilskolan för då skall jag och köra på halkbanan. Efter halkbanan blir det tillbaka till jobbet och sedan efter jobbet hem och så får man se vad man hittar på mot kvällen. Men nu godnatt!

29.3.2012

var med mamma och hennes en arbetskompis idag till GW-galleri och till prisma för att handla mat.

11:15

Direkt efter jobbet blir det att gå och handla lite mat, köra bil, träffa Josefin, åka hem med bussen, fara på en lenkki och sedan bara ta det lugnt! Ha en bra onsdag.

:)

En bättre morgon blev det idag än igår, fick sommarjobb i år igen på dagis! Men fler timmar blir det att jobba.. Nu är det bara att längta tills det blir 4 Juni.

om det vore så

Efter en dag med full rulle så går jag och sover nu. Godnatt!


-

Snart slutar jag och då blir det körning och sedan till gymmet med Daniela.

När skall sanningen komma fram?

-

söndag

N kom efter mig igår och vi åkte hem till honom. Kollade på Gladiatorerna och någon film och sedan somnade vi. Vaknade rätt så sent, kollade lite tv och sedan förde han hem mig. Har bara kollat tv nu och sedan senare idag blir det att fara på en lenkki och bara ta det lugnt. Glöm inte att flytta klockan!

24 Mars

Igår kväll hade paake några vänner hit hem så jag kollade lite tv med dem och var med moa. I morse blev jag väckt av att paake och toffe och en hoppande och skuttande moahund kom in i rummet. Gjorde morgonmål åt, och pojkarna åkte iväg in till stan. Har bara kollat tv, hängt + vek lite tvätt och skall väl börja lite mat snart. Funderade lite på att fara på en lenkki sedan när jag har ätit och sedan får man se vad som händer. Ha en trevlig lördag kväll alla!

22 mars

Grattis till Robin x2 och till Michaela hoppas ni alla får en super bra dag! Kom till jobbet för en stund sedan och har bara 6 timamr framför sig och sedan körlektion och efter det träffa Josefin en stund i stan sedan hem med bussen, laga mat och träna.

Flo Rida ft Sia - WILD ONES


16:49

Klåpig som jag är så hade jag blandat ihop dagarna så jag hade ju ingen körning idag utan först imorgon.. Väntar på att maten skall bli klar nu och sedan på en lenkki och lite styrketräning.

21 Mars

Gjorde inte så mycket speciellt igår förutom att jag var till gymmet med Daniela. Jobb mellan 9-15 idag och sedan bilskola, hem, äta, träna och bara ta det lugnt sedan resten av kvällen. Hoppas alla har en bra onsdag!

Grattis även till
Robin som fyller 18 år idag! :)

21:06

Missade min buss i morse så kom en timme för sent till jobbet. Lite före kl.15:00 promenerade jag iväg till rönn och körde för första gången i trafiken. Åkte via faffa och sedan hem. Har bara tagit det riktigt lugnt idag. Hoppas alla har haft en bra måndag!

smått och gott

lite av mina presenter jag fick

19 MARS

-> JOBBET!

min helg i text

I fredast blev det jobbet mellan 9:00-15:00, kom hem och lagade mat, bytte kläder och då mamma kom hem så åkte vi in till stan och till gw-galleri sedan handla mat till prisma. Kom hem och tog det bara lugnt resten av kvällen.

Vaknade kl.11 på lördagsmorgonen åt morgonmål, ringde till kusinen och frågade om han ville komma en stund till stan, åkte in till stan med han och hittade ett par jenas (kommer bild imorgon), kom hem och började städa rummet, åkte till vindmöllan här i sundom med min bror och fotograferade lite (kommer bild imorgon), kom hem därifrån och gick i duschen och sedan lagade jag mig färdig innan gästerna kom hit för att fira mig. Vi åt tårta och massor med gott och sedan kom Jessica hit Satte och talade en stund sedan packade jag väskan och vi (jag, toni och jessica) åkte in till stan med Sofia och Paake. När vi kom dit så öppnade vi de första som myndiga! Sedan kom Robin och Camilla också dit. Vi kollade tv och åt gott. När klockan började bil kvart över 10 så gick jag och jessica och fixade oss. Lite före 11 var vi färdiga och vi promenerade till Fontana med Toni. Kom hem lite före 4 på natten efter en bra kväll ute!

Vaknade upp denna söndagmorgon lite över 12, åt morgonmål, gick på promenad på isen med hela familjen, faffa var här, vi åt god mat och tårta till efterrätt och så har jag bara tagit det riktigt lugnt hela kvällen.

16.3

Var med mamma till GW-galleria i fredast

is promenad

promenad med hela familjen på isen idag

00:06

Nu blir det natten. För att orka upp till 11 för att sedan efter 12 fara till stan med Jessica. Förlåt för dålig uppdatering kommer bilder i morgon. Godnatt

SPORT!!!!


14 mars

Lite mindre än en timme innan jag slutar för idag sedan gå via Rönn och föra lite papper och sedan till bussen för att åka hem. Laga mat, fara på en lenkki i det vackra vädret och sedan duscha och laga sig färdig för att fara på ihockey matchen halv 7.

18!


Nu är jag också stor flicka!

Teoriprov, check!

Klarade somtur teoriprovet och dagen kommer att bli super! Fick morgonmål på sängen och ikväll blir det Ishockey och nu just jobbet..


dröm om lycka

Nu börjar klockan bli så pass mycket så skall krypa ner under täcket och börja sova. I morgon då man vaknar av sjungade föräldrar och morgonmål på sängen så är jag då en 18-åring. Sov sött alla mina läsare, godnatt!

20:05

Min sista kväll i hela mitt liv som 17-åring. Blir att spendera den framför teoriboken och ajonetti.fi. Ha en bra onsdag kväll alla!

11:18

Jag är hungrig trött och vill hem och sova!


13 mars

Efter gymmet igår åkte jag hem bussen och sedan resten av kvällen blev det att läsa på teoriprovet bara. I dag blir det då att åka hem direkt efter jobbet, läsa en timme på teori och sedan till stan med mamma, gå till rönn och öva en stund sedan vidare till prisma och handla mat och sedan hem igen för att fortsätta läsa. Hoppas jag har all lycka på min sida i morgon så att jag klarar teoriprovet! En dag kvar nu bara..

gymmet ->

Nu iväg till gymmet med Daniela!

2 dagar

Jobb mellan 9:00-15:00 och sedan köpa lite mat och vidare till gymmet med Daniela. När jag kommer hem blir det att sätta sig med teoriboken och övningsuppgifter på nätet framför sig och öva, öva och öva. Ha en bra måndag alla!

Söndag 11.3

Har haft en super bra dag. På lenkki med moa, hängt tvätt, tömt/fyllt i diskmaskinen och nu på kvällen på ishockey med Emilia! Men nu blir det natten så att jag orkar upp till jobbet i morgon, godnatt!

Idag skulle det även a varit min Fammos 69-års dag.. Jag saknar henne så otrogligt mycket och önskar att hon vore här med oss ännu. Men en vacker dag kommer jag nog att få se dig igen! älskar dej massor!
♥ FAMMO ♥

Vinnaren 2012!

Grattis till Loreen som vann Melodifestivalen 2012!

Melodifestivalen 2012

sitter och kollar på melodifestivalen finalen nu

Only four days left

Igår var jag då i jobbet, åkte hem med bussen och gjorde inget speciellt på kvällen, hängde upp tvätt och gick och sovde redan kl.11.
Blev väckt av moa i morse då hon hoppade upp i sängen och började ge mig en massa morgonpussar. Lagade morgonmål och åt. Paake åkte iväg till villan för att hälsa på mamma och pappa och jag och moa lämnade här hemma. Har vikit tvätt och kollar lite tv nu. Skall gå med moa på en promenad snart och sedan raka vägen till mommo för att äta mat.

jobbet

Jobbet mellan 9:00-14:50, körlektion, handla mat med mamma, hem och städa, lenkki + lite styrketräning, kolla tv sedan är klockan så mycket som 11 och då är jag så död och trött så blir väl att gå och sova efter en dag med full rulle! ha en bra torsdag alla! :)

bild från tidigare i veckan

dröm sött!

Nu gick lilla jag och sova,
godnatt


champinjoner, bacon och paprika ost


blå

Fick den här sötnosen i mitt kinderägg idag

DERMOSIL


6 mars

Lever och är glad över att jag klarade min första körtimme idag. Det var super kul men nervöst och skakande! Kom hem från  att har varit och handlat mat med mamma för ungefär e timme sedan och kollade tv nu bara.

TANDVÄRK

Tre timmar kvar då. Handla mat med mamma sedan och när man kommer hem kanske jag går på en promenad eller tar det riktigt lugnt. Ha en bra tisdag!

jobbet

lite telefonbilder
i väntan på bussen från stan efter gymmet

Lördagens promenad


10 dagar kvar!

Blir att börja gå och sova nu så att man orkar upp till jobbet i morgon. Sov sött!

söndags mys


sista kvällen

Gjorde inget speciellt igår var på en promenad med kusinen på is. Var kul att träffa honom har inte blivit att vi har talat så mycket sedan han åkte in i militären i januari. Men han kommer hem i sommar så då blir det säkert att vi träffas oftare som förr, hoppas jag på i alla fall!
Har inte gjort så mycket idag heller. Det blev en helg med massor lugna stunder för mig själv. Kollar på finska idol med mamma nu och lite resor m.m. Önskar att sportlovet skulle vara en vecka till i alla fall. Jobb mellan 9-15 imorgon då. Direkt efter jobbet blir det att möta upp Daniela och vidare till gymmet.

3 mars

Stort grattis till din 18års dag Jessica!
Hadd ingen ny bild så fick bli en gammal. Men festa lugnt och hoppar du får en bra födelsedag! :)

Fredag 2.3.2012

Var skönt att sova super länge idag! Har inte gjort så mycket ännu idag förutom att hängt tvätt och bakat med mamma. Gå på en promenad och läsa på teori står på dagens schema i alla fall så får man se sedan vad man hittar på ikväll.
Pitbull-International Love ft. Chris Brown

1 Mars

Cecilia ringde och väckte mig blev att stiga upp, äta och klä på sig. Hon kom efter mig och vi åkte till Öjberget och skidade 5km. Kom hem tog 200 mag, 40 arm och 100 rygg. Duschade, läste på teoriprovet, åt mat och har en liten paus från läsadet nu så kollar på supernanny.

RSS 2.0