19:00

idag har jag inte orkat blogga något, är helt trött och annars bara inte haft lust. men har nog bara varit i skolan, kommit hem, ätit, chillat, hängt upp en tvättmaskin och nu kollar jag tv och skall börja åka småningom till Malin. men nu måste jag fara och byta kläder och laga mej färdig men jag lagar säkert upp några bilder sedan då jag kommer hem så hörs. puss och kram


I can't live without you

Varför föddes jag att älska,
älska den jag inte får?
Den som älskat kan ej glömma,
den som glömt ej älskat har.
Den som älskade och glömde visste ej vad kärlek är.


Tisdag

nu blir det att äta mat och sedan bara chilla. kanske skulle orka gå ut nå ida också men nu just har ja ingen lust eller ork att gå. fast de e så vackert väder där ute men endå. i morgon då man kommer hem från skolan då så har man ju påsklov! skall vara med min mamma och pappa i alla fall på villan. daniela kanske kommer dit , men inte enu riktigt säkert. och så skulle väl paake och sofia komma ut nå också. men nu blev maten färdi så gick och äta. hoppas ni har haft en bra dag idag!
puss

-


Good night

  


här är några bilder från då daniela var till mig i några timmar idag. nu hoppar jag i säng och börjar sova och så bloggar jag mera i morgon. uch på morgonen blir det att fara till läkaren så missar jomppa timmen. men nu sovtime så gonatt alla som är vakna enu och läser min blogg!
puss


Oooo

kollar top model nu och skall fara och laga något att äta nu för det blev raklam, för man vill ju inte missa något då det är ny säsong så skall skynda mej och fara och laga något nu så hinner inte blogga mera nu just lägger in ett inlägg innnan jag går och sover sedan om inte två stycken för har lite bilder från idag som jag tog på daniela som jag tänkte att jag skulle bjuda på :)

<3

I really wont you

daniela for hem nu redan :( så sitter här fö mej själv å kollar film nu bara, tråkit. hade hoppats på att hon sko a fått va längre men nåja, tack i alla fall fö att du laga min finska läxa IGEN! du är bäst gumman <3

du vet inte hur underbar och söt du är.
jag har drömt om ett liv med dej i 3 år,
enda sedan jag första gången såg dej
blev jag helt In love direkt! du skulle
a sitt mina ögon dom blev fyllda av
massor med kärlek och kunde inte
sluta stirra på dej min blick var så
fast i dej att jag inte kunde göra
göra något åt det. för det bara hände.
önskar bara det vore du och jag nu just.
snälla kan du inte ge mej en chans ens?
jag skulle göra det jag skulle kunna göra
för att det kommer att bli så bra som
möjligt! önskar bara en chans om du
skulle ge till mig! jag lovar att du inte
skulle ångra dej.

du tyckte själv om mej nångång i
tiden. men vi kände knappt
varandra då enu. synd att vi inte kände
varandra lika bra som vi gör nu så skulle
det kanske vara du och jag nu just. det
skulle jag a varit så tacksam över. jag
skulle inte klaga över en enda sak!
du är så perfekt, snäll, omtänksam,
mysi, söt, snygg, en bra lyssnare,
tänker på så att andra har det bra,
bara en sån pojkvän man vill ha
helt enkelt, det går inte bara att
förklara så bra men mina känslor
är så starka för dej så jag inte får
ut allt ur mej för du finns bara i mitt
huve!

snälla ge mej en chans! du skulle
göra mej så lycklig <3

puss*

19:53

nu ha vi laga både matte å finska å nu ha vi just äti upp alla rester från kalase å nu sitter vi å sir på salkkarit me varsin dator i famnen. men nu hinner jag inte skriva mera här puss och hej!


esta tarde

de blev tydligen inga träningar ikväll fö att toni sko läsa på matte så då skippar jag också. så daniela kommer hit iställe vi skall vara duktiga och läsa finska och matte. men nu gick jag i duschen innan hon kommer. hörs sedan sen senare!
kramar carolinamaria


summer


dom jag älskar!


 

 
Monday

kom just från skolan och skulle måsta laga finska läxan men fattar inget av den! senare ikväll blir det att kolla top model  och sedan afra på träningar till malax. när man kommer hem därifrån blir det att hoppa i duschen och sedan äta, kolla tv och chilla framför daton. sen blir det att krypa ner i sin varma sköna säng!

-

gick och sova nu så gonatt alla!
kiss

Lookbook.nu

 


sommar 

 
har så tråkit så tänkte att jag skulle ladda upp några bilder från då jag var till sofia i sommrast.


K

har läset tre gånger igenom allt nu. så nu kollar jag tv med mamma och snart blir det väl att äta något och chilla en stund och sedan krypa ner i sängen och börja sova så man orkar upp i morgon för det är en helt ny vecka. bara att denhär veckan är kortare. onsdagen är sista dagen för sedan blir det påsklov. och sedan på torsdagen far jag mad mamma till villan. men skriver mera senare ikväll, puss och kram alla småa och stora männskor!

du är så söt och gullig, om du bara skulle gilla mej skulle jag sattsa allt på oss två!

tillval

3 bilder från tillvalstimmen.


-

men nu gick jag och läsa en gång till på prov och sedan får man ta en paus till.

plogning 

  min bror och mamma började med att laga uppfarten för man slapp nästan inte upp/ner för backen så min bror ringde till vår kusin som kom och hjälpe så nu är det bra där, tack jens! här är några bilder på då dom jobbade, njut.

puss


släktkalas

här är bilderna från släktkalaset.


x

sitter och har rätt så tråkit har läst på prov och tänkte ta en paus nu och lägga in domdär bilderna från släktkalaset + några bilder från idag. snart är maten också färdig så äter man och läser man ett varv till på sexlära. så tar man en lång paus kanske far på lenkki eller nå åså läser man ett var till innan man går å sov å sen får de va bra!
kram

I miss you

ha fösöka ring ti daniela men hon svara int då, så hon ringd uppe och sa att hon inte har tid att prata nu just att hon ringer upp sedan då hon kommer till hotellrummet för hon var på någon gala nu just så. mamma kom just hem också men annars har jag vari hemma ensam från halv 5 till halv 10 då mamma kom hem. har läst på prov, ätit gotta, kolla film/tv, chattat med folk och bara tagi det helt lungt tackvare att dte har varit dåligt väder där ute regnat skulle annars a gått ut och gå eller i alla fall ut på gården men hade inte lust då det var så himla dåligt väder! men nu skall jag gå och hänga upp en tvättmaskin. sedan går jag och ligger i sängen för jag vill inte si på män som hatar kvinnor med mamma jag har sett filmen med en johanna och jag hatade den så mycket för den var så äcklig, hatar filmer där kvinnor eller allmänt männskor blir misshandlade och våldtagna så jag vill inte se den igen! så blir att kolla egen film på daton då tror jag eller bara något annat. men gick nu kommer bilderna säkert då när jag inte har något att göra. puss och kram

12:32

koller någon film nu just sedan bäddar man sängen och börjar läsa på sexlära prov som man har på måndagen. kommer bilderna sedan senare idag hinner inte med att ladda upp några bilder nu så.
puss


Fredag

hadd just släktkalas tillsammans med min älskade bror. kommer bilder i morgon är så trött nu så orkar inte tänka! grattis Mattias och cecilias som vann Let's Dance 2010! :) måste nog gå och sova snart så jag inte somnar på daton. kommer bilderna från kalaset sedan i morgon då och så kommer det nog andra inlägg också.

idag fick jag ett samtal av Daniela, hjälp om jag inte saknar henne! hon tykte jag skulle cykla dit eller så skulle hon komma hem men vill bara träffa henne nu! men hon lovade att ringa mej i morgon också så är i alla fall glad att jag får tala med henne via telefon fast det är inte samma sak som när vi skämtar face to face. men sötnos ha det bra du kommer hem på söndagen så är vi med varandra sedan i vecka! 
 
puss, gonatt^^


Godnatt

men nu har jag varit duktigt och städade vessorna och hann vara i duschen och har läst på engelska och nu ligger jag under täcket och funderade om man skulle börja gå och sova så man orkar i morgon i skolan! :) i morgon far daniela tidigt på morgonen till Lahtis eller hu de nu stavas så hon e borta hela helgen så henne kan man i alla fall int va me då men hoppas hon har de riktigt bra där! men gonatt alla bloggar!


kiss

orka

skulle måsta städa vessorna nu igentligen men är redan så trött fast mamma har tjatat och tjatat på mej sedan klockan 7 ;s men skall nog göra det enu ikväll! sitter och chillar framför daton nu just bara...

I wont you


TORSDAG

steg av i stan fö att venta på mamma i kanske en halvtimme så gick bara runt i olika affärer å kolla bara. sedan ringd mamma att hon va påbäg så ja gick mot henne å sedan for vi å handla å nu kom ja just hem. nu blir de att äta något, städa och sedan plugga in engelska ord. kram

du är ur gullig o söt!


tutadags


nu blir de sovdags för mej syns i morgon sov så sött alla! puss och kram

de va tidernå gamla bilder från danielas kalas då tema va rosa. tror de va fö två år sen om ja int minns fel.
puss

spanien 2008


längtar så mycket till oktober nu! vill abra tillbaka, troligtvis blir det två veckor vi är då det skall bli så himla skoj! kommer att bli extra brun då :)


- 


xoxo

Good night

today


 


this day

idag har man haft tråkiga timmar i skolan men sedan blev det skoj for med daniela till stan där hoon nu köpt två saker sedan gick vi ti danielas pappas jobb å sto där en stund åså sedan for vi hem ti henne å vi hann abra lägga på daton och sedan åt vi mat. vi hade en chillkväll hemma hos henne, enda vi gjorde var ut och gick med ella sammanlagt 20 min typ, laga mina läxor (eller daniela jo dom, ja älskar henne fö de fö ja fatta inget av dedä finska!), kolla salkkarit och bara talade med varandra om en massa!

kom just hem från henne och nu blir det att gå i dsuchen ät och sedan raka vägen och sova så man är någon tid ikväll i sängen! var så trött i morse så orkade knappt stiga upp så innan halv 10 skall jag ligga i säng har jag tönkt så skall faktist fösöka hålla det ikväll faktist också då! :)

puss*

träningssdags

träningar om en halv timme då. men skall börja fara och laga mej färdig nu.


måndag

kom just hem från skolan och tänkte börja med finska läxan men kollade redan igenom den i bussen och insåg att jag inte fattade något vad man skulle göra så måste vänta tills mamma kommer hem så hon får hjälpa mig. ikväll blir det träningar, skulle inte orka men skall börja träna nu så man blir i lite bättre form och får bättre kondition. men skall logga ut nu puss och kram!

sovtime

kom hem från daniela fö kanske lite mera än ½ timme sedan och skall börja gå och sova snart så bloggar inte mera nu ikväll. puss

-> daniela

var just i duschen och nu skall jag bara klä på mej och sedan för mamma mig till daniela före hon far och handlar. bloggar mera sedan ikväll tar med kameran till daniela så kommer säkert in någo bilder från henne sedan. men puss och kram!

du är söt!

SOLF
det fick bli bara två bilder då fö min dator har somsakt något fel ;s
men i alla fall var det solf igår och det var jätte skoj!
gud om du inte är söt!
puss
20 mars
idag har jag varit med mamma till stan och varit på lenkki.
ikväll blir det solf. skall snart börja laga mej färdig tror jag
men nu skal jag lacka naglarna färdigt åt bara ta det lungt
en stund.
hörs senare, puss.

försenadehär är bilderna jag lovade er att jag skulle sätta upp från min födelsedag men datorn min har haft något fel så har inte somsakt kunnat ladda upp nåra bilder så här kommer dom, njut!

puss


längtan


ha haft en jätte tråki kväll ida å haft en dåli da också.
men har i alla fall suttit och kollat let's dance me mamma
å nu ska ja väl snart börjar gå å sova om int ja e vaken
en stund till och kolla vem som kommer på msn
lite senare inatt. men bloggare inte mera idag fick bli ett
inlägg idag abar så gonatt alla!
pusscarolinamaria

kom

kom just hem från träningarna och ingen var hemma undra var alla är, dom hade inte heller lämnat någon lapp som vi brukar göra men hoppas dom kommer hem snart har tråkit här hemma ensam fast jag nog skulle måsta gå i duschen i gentligen men orkar inte göra det enu fast man sitter sådär härligt svettig framför daton men endå. :)

bloggar mera sedan ikväll pusshej.

18:37

sitter och tar det lungt nu bara men klockan sju far jag med erika på lenkki kolla hennes blogg vetja http://erikabackman.blogg.se/, sedan då man kommer från att ha vari på lenkki blir de att sätta sig vid skrivbordet och läsa på två förhör som man har i morgon då, skulle inte alls orka men jag måste så man jag får upp mina vitsord lite så man slipper till gymnasium! men nu for jag och började laga mej färdig bloggar sedan senare ikväll, ha en bra dag alla!
puss

-

ja tror bilden talar för sej själv hur jag mår nu just..


Tisdag

har just lagat finska läxan och skall snart äta. är konstigt trött redan, skulle nästan kunna lägga mej i sängen fast då skulle jag bara somna säkert. men nu skall jag snart kolla top model och sedan bara ta det lungt ikväll om man inte far på en kort lenkki. ha det bra!

komplicerat

har varit en dålig dag! önskar bara du förstod..
snart blir de träningar ha int vari på ur länge, så kommer att gå åt skogen! när man kommer hem sedan blir det att läsa på modda förhör + finska ord sko int alls orka kommer hem rätt så sent från träningarna så! men for nu puss hejdå

min födelsedag!

nu for vi till resturang söderfjärden och så bloggar jah mera då jag kommer hem för då kommer jag med en bildbomb, ha det bra alla hejdå!
kiss

sixteen


då är man 16 då kanske ett grattis ? :)
idag blir det att fara till resturang söderfjärden
och äta god mat. sedan vet jag inte vad jag skall
göra ikväll. om någon kan vara så hör av er!
nu skall jag bara chilla framför tv:n och sedan
kanske fara ut llite och sedan kansk halv 4
eller 4 far vi till resturangen. kommer bilder
därifrån sedan också tar med kameran så
kommer väl en bildbomb då. puss

årets vinnare i melodifestivalen 2010

Grattis Anna Bergendahl till vinnare av melodifestivalen 2010! med låten This is my life.


jag tycket jätte mycket om henne låt som hon sjöng så jag tycker att hon var värd att vinna fast hon ´är bara 17 år men endå.
// carolinamaria

...

jaha då är det bara en kvart tills man är 16 då!

melodifestivalen 2010

nån av domdä 3 tycker jag skall vinna melodifestivalen.

somsakt kolla melodifestivalen med mamma, paake och sofia nu + en trött liten moa vovve. bloggare mera sedan lyssnar på bidrag nummer 10 erik saade.

puss


15

bara en dag kvar man är 15 då i morogn blir man 16!
idag var jag med mamma till stan och köpte ett par nya inne skor men annars gick vi nog bara runt och kolla i stan i några affärer tills vi for till PRISMA och handlade mat. ikväll vet jag inte enu vad jag skall göra men i alla fall kolla melodifestivalen och sedan kanske bara chilla eller hitta på något skoj.

kram


Let's dance


har inte bloggat något idag men har inte orkat om jag får vara ärlig. men idag har jag haft engelska, matte och 2 block textilslöjd med erika. och sedan kom jag he fotade lite och nu ikväll kollat let's dance + chillat framför daton och chattat med personer. men snart blir det att gå och sova är trött redan så. och bara 2 dagar kvar nu så är man 16! men orkar inte blogga mera nu så gonatt alla.
kramar carolinamaria

malin är hemma nu igen!

fast det har varit en dålig dag så endå i skolan på håltimmen blev det häligt plötsligt kommer en pepparkaka mot mej, danni och tilde och gissa vem det far jo malin !!! :D hon skickade nog igår kväll till oss tjejer men hon nämde inte att hon skulle komma sådär fort hem från thailand att hon skulle hinna komma till skolan och överraska oss men det gjorde hon så det var ur skoj då man fick äntligen se henne efter 2 veckor! hon var lika brun som en pepparkaka påriktigt alla stirrade typ på henne i skolan för hon var så brun! man kan inte bli sådär brun men hon är ett undantag och hon kan bli somsakt vi fick ju ett resultat idag så det stämmer att hon kan bli sådär brun fast hon blir nog alltid brun fast hon inte är i thailand bara för att hon är här hemma på sommrarna och solar så är hon endå mycket brunare än vad man själv blir man känner sig som en vit pepparkaka då medan hon är jätte brun nästan bränd ;)

 malin på bild från sommaren.

saknar dej fammo! <3

grattis fammo på din födelsedag! saknar dej jätte mycket, önskar du fanns enu här och kunde vara med oss helatiden! men ingen kunde göra å det som hände för flera år sedan. tänk nu allt som du gjorde me oss och faffa. det skulle inte hända dej! men dendär jäkla bilen hann bara som inte bromsa och därför så kan du inte stå, sitta, leka, skratta, och ha en massa skoj med oss mera! :/  jag har aldrig saknat någon så mycket som jag har saknat dej. puss på dej du kommer ALLTID att finns i mitt hjärta och med oss! ÄLSKAR DEJ FAMMO!!<3

?

du svarar inte då man ringer eller skickar till dej. vad har jag gjort i såna fall till dej berätta! för jag vet inte! skulle bara kunna somna och när jag vaknar skulle jag inte vilja minnas något men det skulle jag nu inte vinnat något på heller.. trodde vi var vänner men int då.


skola imorgon då, kanske.

de blir skola i morgon tror jag fast jag kommer att ha jätte ont i magen! men skall gå och sova redan känner mej helt färdig så + man skall ju upp 20 före 7 i morgon bitti också om man skall till skolan så. men gonatt alla!
kramar

Grattis! idag fyller denhär härliga tjejen 17 år! ett STORT grattis till patricia <3

vilodag

har just kollat top model 9 (repris) och nu tänkte jag att jag måste lägg in ett inlägg bara och sedan vila för troligtvis blir det skola i morgon fast blir nog at ta in en värktablett för det. idag har jag somsakt inte varit något på daton före nu annars har jag bara luggit framför tv:n och kollat film + druckit mycket och gosat med moa. och malin kommer hem på fredagen längtar så mycket efter henne!

kiss

21:40

är hemma i morgon då också men på torsdagen skall jag till skolan! sedan blir det väl småningom nog att gå och sova och i morgon skall jag bara ha en vilodag! skall dricka och sova! för nu vill jag bli frisk + så skall man på fredangen till labbet och ta ett prov på morgonen så missar lite av skolan då också ;s blir ju jätte mycket efter där nu ;o men nu skall jag inte sitta här och skriva mera lägger nog in nått inlägg i morgon också när jag har vilat en stund så men hörs mera i morgon då puss och kram hejdå ha en bra fortsättning på er onsdags kväll och hoppas ni har haft en bra dag alla! <3


mitt liv som ung
här är några bilder från då jag var liten. idag har det blivit att bara tagit det lungt igen har faktist vikit en tvättmaskin som kläderna var torra och funderade nu om man skulle ta och sova en stund och sedan börja laga mat nångång vid 3-tiden men nåja njut av bilder och ha en bra förtsättning på dagen. så har man skriba träff ikväll 18.00-19.30 idag också får se om jag är hemma eller om jag tar en panadol och far dit. och ja i morgon fyller förästen patricia också läs hennes blogg också vetja den är http://triicias.blogg.se/, men nu for jag ha en bra dag puss och kram! <3


Good night

kollar tv nu just men skall gå och sova snart nog är trött och slut i hela kroppen så blir nog lägglags småningom. ha en bra dag i morgon alla! bara sex dagar kvar så blir man 16. men säjer gonatt nu redan orkar inte blogga mera ikväll så. puss och kram allihopa


hejssvejs
hatar att va sjuk man sir så hämsk å dyster ut då!
men nu skall jag logga ut och vila! om jag orkar läggar jag in ett inlägg enu ikväll men annars får det vänta tills i morgon ha det bra alla!
kram

carolinamaria

sitter hemma och har tråkigt och kollar film nu just. har enu stegring och huvet känns helt tungt och är rätt så trött men hoppas det går om tills i morgon. snart kommer malin också hem blir roligt att träffa henne har inte sitt henne på över 1 vecka och några dagar. och så fyller man ju också på sändagen bara några dagar kvar så är man 16 då.


den här filmen ser jag på.
puss, bloggar mera sedan senare idag!


sovdags nu

men gick och sova jag nudå ha en bra dag alla i skolan! massor med sjukliga pussar och kramar från mig!

sjukling

är hemma i morgon då för att jag är sjuk. men skall börja gå och lägga mig jag nu så i morgon blir det att kolla film och bara ta det lungt och dricka mycket så man blir frisk! men går då snart och lägger mig så lägger jag väl nog in nåra inlägg i morgon tror jag men gonatt alla bloggare!
kramar carolinamaria


20:57

snart blir det att äta tortillas sofia och moa är här nu också. nu har jag 37,2 men får nu si om det blir skola i orgon säkert blir det men man vet aldri enu. skall gå och sova tidigt idag så man orkar upp i morgon om man far till skolan annars går jag nog endå tidigt då man har stegring och huvudvärk och annars bara helt trött i kropppen men lägg in ett inlägg enu innan jag går och sover hör så.
kram

;s

har huvudvärk + stägring nu så mår inte så himla bra!

filmtime

kollar en ur bra film nu, där finns en snygg kille i den ;) uch i morgon blir det att fara till skolan fast på något sätt känner jag mig lite sjuk har jätte varmt och är kallsvettig, vill inte bli sjuk nu bara! men bloggare mera senare och lägger in nåra bilder kanske från förra året på sportlovet från villan puss och kram hörs mera sedan!

BILDBOMB
här är bilderna från igår då vi var vid villan med mamma och pappa + sedan kom vi hem och gick i bastun sedan chillade vi bara och min bror har tagit dethär sista fotot ha ville ta så men det blev en liten bildbomb på daniela<3
puss
6 mars

idag steg man upp tidigt och ringde daniela och vi for med mamma och pappa till villan (bilder kommer i morgon) vi grillade korv, drack oboy + limsa å åt lite appelsin och sådant sedan for vi hem och då gick vi i bastun och sedan bara chillade vi resten av kvällen och hon for just hem. i morgon blir det tråkigt vet inte enu vad man skall hitta på för skoj. men nu blir det att äta något och sedan kolla tv en stund kanske och sedan har klockan tickat iväg så mycket så det blir att gå och lägga sig i sin säng och läsa sin bok en stund och sedan somna in i sina drömmar! men ha en trevlig fortsättning på kvällen puss och kram alla bloggare!


en vacker vinter dag i mars

här e några bilder av vad jag tog idag. kom hem från öjberget före kanske lite mera än en halv timme seda och snart blir det att gå i bastun och sedan hjälpa mamma med resten av salladen (har redan stekt beicon så). hörs senare puss och kram.

öjberget

snart vlir det öjberget med daniela men innan det så skall jag enu göra ett par små saker. idag har det blivit att vara ute i det vackra vädret + fotat och lagat mat, haft ut sina dynor, täcken och sådant så blir det mysigt att gå och sova ikväll sedan då man har nya och rena sängkläder. fotade rätt så mycket idag men skulle inte hinna ladda upp bilderna nu för då jag skall just åka så det blir att jag lägger upp dom ikväll sedan då jag kommer från öjberget. men nu måst jag nog gå så ha en bra fortsättning på denhär fredagskvällen. ja förästen dom som är i åre kommer hem idag/inatt någongång, men hejdå!
puss

4 mars


bildbomb + natinatien liten bildbomb. men sov gott, gonatt (:


sovdags snart


idag har det blivit att skotta gården, lagat mat, städat sitt rum, hjälpt mamma, varit och handlar mat med mamma och slappat. i morgon blir det att fota, byta sängkläder, leka me moa, fara på lenkki och förståss slappa. förästen tog bilder idag så dom lägger jag in här i morgon så kolla då vetja!

men blir att gå och sova snart så hörs något mera i morgon sen puss och kram och gonatt alla!


sommarminnen från 2009, jag bjuder på dom, haha..


här va lite bilder sommaren minnen från 2009!
men nu gick jag och sova puss och kram och sov så gott alla som läser eller ser det här, gonatt!


nattbloggar

är enu vaken gick aldrig och sova men snart skall jag nog gå så man orkar sig upp imorgon och skotta gården igen, uch de kommer att vara lika jobbit som idag säkert ta några timmar som idag också ;s
kram

vilken dag.

idag har det varit en sån jobbig dag! igår kom man ju hem från himos då och då var jag jätte trött så gick och sova direkt typ och jag var så trött i morse så jag sovde till kvart före 1 på dagen. när jag satte och åt morgonmål 5 över 1 kom min bror hem från jobbet och sedan tog vi nu det bara lungt och jag gick ut kanske lite över 2 och började skotta (paake kom efter en stund och började att hjälpa mig). jag gick in 5 då mamma och pappa kom hem från jobbet för då var gården först färdig skottad det tog som nästan 4 timmar ;o så idag har jag varit så trött efter det så det blir väl att gå och lägga sig snart skulle jag tro. men nu skall jag kolla tv då en stund och sedan gå och sova så bloggar jag mera imorgon så läs då också vetja!
¤gonatt¤
kramar carolinamaria

congratulations girls

 grattis tjejer idag fyller domhär två vackra tjejerna josefine och jessica 16 år, hoppas ni har haft en ur bra dag idag! grattis på er båda två igen en gång <3 

3 mars


bilder


bilder från HIMOS


här e några bilder från HIMOS. vi hadd de jätte bra där och skoj, men bussresan va no bra den också fast alla lå och sovd på vägen hem nästan men endå. tack fö en bra dag!
puss


blä, blö, bli


är på helt dåligt humör nu saknar en person och en annan person säjer nå som man int sko orka höra och en massa sånt men skit samma nu skall jag gå och sova så kanske jag är på lite bättre humör i morgon. kommer ju inte att hinna blogga något i morgon men det kommer blider från resan sedan på onsdagen. puss och kram och ha en så bra dag i morgon alla!

gonatt ^^

Himos

håller på att lacka mina naglar nu just och har packat allt redan som jag skall ha med i morgon förutom det som hänger på tork. vi startar klockan 8 i morgon bitti och kommer hem ungefär 23.30, uch måste stiga upp redan kvart före 7 då.

13:07se upp för här kommer Daniela och Carolina

i morgon blir det HIMOS med daniela då fick veta det idag. nu just kollar jag bara någon film men lite senare kanske jag och daniela far till öjberget nån timme + skönt ikväll blir det bara att slappa fick veta av min kusin att vi inte har några träningar kväll och inte på torsdag men nu skall jag kolla filmen klart och sedan kanske gå ut och skotta gården eller så är jag bara inte och tar det riktigt lungt så man orkar i morgon! :D
här e lite gammla foton på mej och daniela men med denhär sötnosen far jag me imr <3
puss


RSS 2.0