2012

Det nya året är här med nya möjligheter. Firar det nya året med onepiece på och moa brevid med oh daton i framnen framför tv. Trodde nog det skulle bli lite bättre.. men nåja inge att göra åt mera. Äta något och snart gå och sova och vakna upp med en ny dag i morgon.

Fredag 30 December

Blev tidig väckning i morse och åkte iväg med Daniela på ett tre timmars gympass. Efter gymmet gick jag till paake och sofias lägenhet (mamma mötte mig också med moa så fick lite sällskap påvägen dit). Åt mat där och gick på stan med mamma för att söka ett par nya jeans.. Hittade inga nya så fick fara hem utan ett par nya jeans. Vi satte på hem med pappa och direkt jag kom hem somnade jag i soffan. Sovde bara ungefär en timme och har sedan kollat tv/film. Tror jag skall börj snart gå och sova också.. :)
GODNATT!

28 December

Var på filmen New Year's Eve igår med Jessica. När filmen var slut hämtade hennes pappa oss och vi åkte hem till henne. Vi gick i badtunnan och satt där i någon timme och tog det riktigt lungt.


27 December

Nu är lilla jag tröttt.
Så skall lägga mig under mitt varma,
sköna och härliga dunntäcke
och sova.
Godnatt på er alla mina bloggläsare!Mellandagsrea

Var på mellandagsrea idag med Jessica. Hittade två natipaitor och ett par strings.

Annandag jul

Faffa kom hit och åt mat. Kollade lite solsidan och sedan förde vi hem faffa, paake och sofia. Mamma oc jag hämtade mommo från smedsby där hon hade varit hela dagen vid hennes kusin för att äta julmat och umgås med folk. Kom hem och tog det ritkigt lungt bara.

Juldagen

Paake kom hit och åt mat. Skönt att det var bara familjen som var samlad och satte och åt julmat.

Julafton 2011

Julaftons morgonenAlla julklapparna

Julklappsöppningen

JulklapparnaBörjade med att moa kom och väckte mig och sedan åkte hon och soffan iväg till stan. Vi gick till mommo för att äta morgongröt och sedan hem för att ställa i ordning inför julmiddagen. När klockan blev tre kom moster och hennes familj, mommo och faffa hem till oss och åt julmat. Kollade kalle anka och tog det lungt. När de åkt hem blev det då julklappsöppning med familjen + faffa. Paake förde hemm faffa och lämnade i stan. Mamma, jag och pappa bara kollade någon film och tog det lungt resten av julkvällen.

Victoria secret show

victoria secret show från tv 3 sverige nu.

26 December

Om ungefär en timme kommer, paake, soffan och faffa hit. Blir att äta mat och bara ta det lungt. Kommer alla julbilder i morgon först. Ha en bra dag!


vill verkligen ha snö NU!

14:22

Blev väckt av moa i morse halv 10. Bytte kläder och gick iväg til mommo för att äta julaftons morgon gröt. Kom hem, hjälpe mamma med att duka på bordet och något sådant. Lackar naglarna, sminkar och lagar mig färdig nu. Om ungefär en timme får man äta den härliga julmaten och vara med släkten. Hoppas alla får en super bra julafton! obs! glöm inte att kolla på kalle ankas jul!

Merry Christmas !

önskar jag skulle ha mera julkänsla!

Många grattis kramar till dig!

Grattis kusinen på din 19-års dag!

17:17

Om ungefär en halvtimme blir att gå till granen nere vid stranden.

låt julen komma!

Nu börjar allt vara färdig förutom maten. Färdigt städat, granen på plats med alla paketen under och julpyntat i hela huset.

ur fina julkort!


julstädat,fint och julpynt!


Ö.ö

Julstädat och fint i rummet nu förästen. Kommer bilder i morgon på pynt och hur fint det blev.

julen är snart här

Nu gick lilla sundomflickan och sova. Tidig väckning i morgon för att fara och handla mat med mamma. Godnatt!


11:53

Lackar naglarna, hör på julmusik, dricker glögg och lagar mig färdig. Om lite mera än en halvtimme far man iväg till stan då.
bara 2 dagar kvar!

Godnatt

Nu börjar klockan nog blir dags att gå och sova! Godnatt


julen är välkommen!

städat klädskåpet och nattduksbordet


julgranen pyntad och fin då man stiger upp från sin lilla kvällsvila


granbollar


JULLOV!!!! (:

 • haft sista skoldagen
 • sovit tre timmar ungefär
 • hängt tvätt
 • håller på att städa lite i rummet
 • kolla tv
 • SOVA!


I morgon får man sova då lite längre på sin första jullovs morgon. Åker in till stan med kusinens skjuts. Går och äter kinamat med Jessica. Handlar de sista julklapparna. Städar färdig rummet. Sedan får man se vad man hittar på att göra på kvällen!

16:24Julkort


21 December

Sju timmar kvar och sedan slipper man hem. Håller på att laga min grafisk manual färdig nu. Ha de bra, tjolahej!22:50

Om man skulle måsta börja gå och sova nudå.. Jobbig dag i morgon. Godnatt

dagen i punkter

 • hjälpt mamma att städa lite
 • fotat några bilder
 • varit på lenkki med kusinen
 • ätit tortilla
 • rett upp i rummet
 • fått träffa moa och soffan
 • skall kolla på äntligen hemma jul
 • och sedan SOVA!

20 December 2011


fyra dagar kvar!

Varit i skolan i tre timmar och kom hem ungefär halv 3. Fotat några bilder till de sista inlämningsuppgifterna som skall bli färdiga i morgon innan julen. Det sista skall julstädas ikväll förutom mitt rum orkar inte städa det ikväll så tar det på torsdagen istället.
en dag i taget och låt
oss se vad som
händer..

10:25

Nu iväg till bussen och sedan till skolan. Ha en bra dag!

ge mig kraft någon

Jag fattar inget nu.. Kommer att somna i mina tårar.. Mår så himla dåligt nu just. Tyckte jag såg ett vitt hål i tunneln men tydligen inte. Klarar mig bara inte nu just men är ju bara osynlig. Du verkar inte inse vissa saker.. Jag bryr mig bara om dig!! fölåt för de i såna fall..

19 december

Julfilmen var slut och kollar nu på Ps. I love You

senast jag kollade den filmen var med dig.. önskade verkligen inte att det skulle bli som det blev! Du måste kunna lita och tro på mig. Vill inget annat nu just än.. du vet själv. Snälla..

17:17

Kan ju inte bli bättre nu just, GLÖGG och JULFILM!

20:56

En snabb dusch nu och sedan kolla på copycat singers från sveriges tv3.
Mamma lagade även just knäck.
(förra årets bilder)

Söndag

Började med att sova ordentligt så vaknade först lite efter 12. Åt mammas goda limpa och började läsa på prov. Hjälpte mamma att tova lite medan jag hade lite paus i läsandet. Läste igenom allt en gång och paketerade sedan in de julklappar som är köpta. Nu skulle jag då måsta läsa igenom hälsokunskap en gång till men skulle inte riktigt orka. Väntar på att paake, soffan och moa skall komma hit så vi får äta. Skönt med bara några dagar och sedan blir det Jullov!
Ha en bra söndag!

17 December

En skön och lugn hemmakväll med pizza och filmer.

var finns snön?

Har ingen jul filiiiss.. Julpyntet är uppe men var är snön? Julen är om en vecka och det finns ingen snö på marken. Kommer att bli en äcklig och regning jul säkert..

17:00

Åkte till Jessica igår och vi gick i badtunnan och tog det riktigt lungt och så gick vi och sovde ungeäfr halv 2. Måstade ha väckning i morse för hon skulle till sin fammo och julstäda med hennes pappa, så de förde hem mig före de for dit. Kom hem satte och läste på hälsokunskaps prov en liten stund och kollade facebook. Åkte in till stan med mamma och fixade lite julklappar och har just ätit mat. Kollar lite tv nu och skulle väl måsta läsa lite till i alla fall på hälsokunskap.. Undra vad man hittar på ikväll. Annars bara ta det lungt hemma och kolla film typ.

15 December

Om lite mera än en timme börjae teoritimmen.. Mamma tar sedan hem mig då den är slut och direkt man kommer hem blir det att läsa på modersmls prov.. Kemi provet idag gick inte så bra skulle jag tro. Hoppas på att modde går bättre i morgon! ha en bra torsdag!

Mange Makers - Mange Bjuder


tack! <33

tack oskar fö domhä 9 månaderna! de va ha vari dom underbaraste 9 månaderna i mitt liv! ♥ men du ska ha de så bra!! glad vi kommer att vara vänner i alla fall :)

08:18

Flytta uppsattsen till minnepinnen, byta kläder, åka buss till skolan. Ha en bra dag!


godnatt

Blir att gå och sova riktigt snart bara filmen jag kollar på skulle ta slut. Godnatt

19:44

Modda uppsatts och provläsning! = kan ju inte bli bättre..

18:16

Kom just upp till paake och soffans lägenhet från min första teoritimme. Vi var bara två stycken där idag. Hoppas att det är lite fler i morgon. Nästa buss hem går först lite över åtta så blir att vara här med moa och soffan till lite före åtta så slipper man hem sedan och läsa på prov en stund innan man skall gå och sova. Jobbigt då vi har prov på torsdag och fredag och så har jag teori i morgon och på torsdagen.. Nåja kanske man klarar sig. Nu skall jag kolla tv och leka med moa sålänge soffan lagar nå uppgifter. Ha en bra måndagkväll!

12 December

Har min första teoritimme idag vid Rönn. Är sådär smått nervös men det skall nog gå bra. Varit på gym med Maria i morse och nu har vi nymediaproduktion. Bara lite över fyra timmar kvar..

fullt med tankar

Vaknade för en halvtimme sedan ungefär och kollar på något tv-program nu just. Paake och soffan kommer väl snart hit och ungefär halv tre så börjar vi laga mat och äter, kollar lite tv och sedan för vi paake in till stan för att han skall med bussen tillbaka till Drakan och soffan för vi till lägenheten. Får se vad man hittar på ikväll sedan.

Lördag

Gått på stan med Jessica, ätit mat på Amarillo med familjen + jessica, handlat mat, hälsat på faffa, tagit det lungt = LUGN lördag.
gammal bild

kladdkaka

Lagade kladdkaka med glass på i går med Jessica, kollade idol finalen och gick och sovde. Vaknade för ungefär en timme sedan och skall stiga upp nu för att äta mammas goda nybakade limpa. Blir att sedan lite senare föra hem Jessica och gå en stund med mamma och paake på stan. Ha en bra lördag!

Bara två hela veckor kvar till jul nu!!!

Grattis AMANDA!

IDOL VINNAREN 2011!!

tatueringar


orkar inte!

Orkar inte ALLS med detta mera.. Jobbig uppgift att laga! Tänker hela tiden att snart slutar man.. men nej.. två timmar kvar och sedan slipper man SOMTUR HEM!!

Dagens planer:

Skola, hem, lenkki, duschen, laga mat, kanske handla mat mamma, kolla IDOL FINALEN, sova! Det är dagens planer.


8 December

Två timmar kvar och sedan blir det att åka hem och gå på en lenkki med dina. Skönt fick vet att man börjar först 10 i morgon för att våran modersmåls lärare är sjuk så vi har ingen modersmålstimme i morgon. HÄRLIGT!

orka! lämna mig ifred

den som ringer me privat nummer ti mej om kvällarna ork vittu gör de! skaff ett liv å slut att ring ti mej å int ens kona säj nå då du/ni ringer!!

Natten

Har bara tagit det riktigt lungt i dag! Funderade på att börja gå och sova så småning om också. Nog för att jag börjar först klockan 10 i morgon men ändå, får ju i alla fall mycket sömn då! GodnattOnsdag

Kollade just en film och nu skulle jag måsta laga något att äta till mig men skulle inte orka. Nästan så att det skulle vara skönt att fara på en lenkki ikväll. Orkar inte bara vara hemma i alla fall.. Ha en bra onsdag!

9:29


SNÖ


trött flicka

Härligt och skönt att vara ledig i morgon! Har kollat en film nu och skall väl nog snart börja gå och sova så att man orkar i morgon. I dag har jag varit i skolan, åt buss, sovit en stund, lekt med moa, varit till butiken med mamma och mommo, på en lenkki med mamma och moa, duschat och kollat tv.

11:49

Har super mega ont i magen men slipper ändå inte hem före klockan ett och slutar ändå klockan två så kan lika bra vara här i skolan till man slutar då..

GODNATT

en sista bild från turneringen:

4 December

Klockan börjar bli mycket.. Börjar 8:10 imorgon så skulle måsta börja gå och sova. Har haft en super bra helg! Önskar man skulle vara LEDIG imorgon!!!

Futsalturnering dag 2


10:02

Vaknade redan 9:40 hade så ont i magen så kunde inte sova. Skall äta morgonmål nu och sedan duscha och laga sig färdig. Ungefär om lite mera än en timme blir det att fara in till stan och kolla futsal. Kommer mera bilder då.
Ha en bra söndag!

3 December

I morgon väntar en till dag med Futsalturnering så skall gå och sova nu så att man orkar. Godnatt!

gårdagens


Futsalturnering dag 1


Futsalturnering - Till minnet av Damjan!

21:11


2 December

Glöm inte att öppna andra luckan idag på era kalendrar!

dagens planer: skolan, konsär, shoppa gå på stan, hem med bussen, laga mat, duscha, packa, åka till stan och kolla lite julklappar med mamma, åka till en kompis och sova över.

I morgon blir det Futsalturnering i övis högstadies gymnastiksal med jeste.


11:44


RSS 2.0