Mina tre år i en bok

I dag firade vi mammas 47 års dag med släkten. Har varit sjuk nu igen börjar bli lite orolig vad kan det vara för fel med mig riktigt? Hinner bara igång med träningen igen och så blir jag sjuk, helt typisk förståss. Några dagar paus från gymmet ännu och se om min hals och nacke skulle bli 100% frisk och så får Vappen och 1 Maj komma med kanske några frisknings överraskningar, man vet aldrig vad som kan hända. 
 
I morgon skall min största inlämnings uppgift inlämnas också.. Hoppas jag blir helt klar och jag slipper ut ur skolan 31 Maj. Jag håller tummarna hårt och att min presentaton skall gå bra och att jag inte bara står där och babblar och på med något helt annat som inte har med saken att göra. 
 
Men nu skall jag börja sova, godnatt!
(förlåt för dålig bloggning här på en lång tid)

24 April

Grattis VÄRLDENS bästa mamma! ♥
 

7 April

I fredas blev det en lugn hemma kväll med mamma och Let's Dance på tv. Vi somnade båda i soffan och vaknade kanske 12 och gick och sovde. Jag hade väckning 11:00 på lördagsmorgonen och åkte i väg in till stan med Sara halv ett. Jag hittade en vinröd topp och en vit tröja. 
På kvällen kom Jessica hit och sedan ett gäng med pojkar. 
Jag vaknade ungefär halv tolv idag, kollade lite tv och sedan halv ett idag har jag jobbat med olika skolarbeten. Så resten av kvällen skall jag bara ta det lugnt och dega i soffan.

PÅSK 2013


Anton Ewald - Begging

 

RSS 2.0