12:21

Kollar tv lite nu och snart måste jag gå i duschen och sedan göra mig klar för att fara och fira faffa. Han fyllde 77 år i går.

Det blev en hemma kväll igår också, kollade film och gick och sova redan kl.12 ungefär. Har varit helt skönt med en hel helg när jag bara har tagit det riktigt lugnt.

När jag vaknade kl.11 i morse så hade mamma redan varit efter pappa till flygplatsen så det var kul att nu är han hemma också.

28 september 2012

Mamma hade hit sin arbetskamrat och hennes son igår. Vi gick i badtunnan och åt tacopaj. De hade även med sig en super söt och gullig "test"hund som de nu har haft på prövetid i två veckor.

svart


H&M

 
 
 
 
 
 
 
 

.

Var hundvakt till sötnosen igår. Skönt att vara ledig i morgon från skolan!

25 September

 

tisdag

Skola från 8:10-16:30, kommer antagligen att somna.. När man väl har slutat skolan, kommit hem och ätit mat så åker mamma och jag iväg för att handla mat och sedan komma hem och reda upp i rummet. Kanske far på en cykeltur i kväll också som igår..

godnatt


9:45

 

23.9.2012

Steg upp redan halv 9 i morse, åt morgonmål och klädde på mig och sedan åkte mamma, pappa och jag iväg mot flygfältet. Mamma och jag sade hejdå till pappa som åkte till Helsingfors först med flyg och sedan från Helsingfors vidare till Taiwan. Så han blir borta en vecka.. 

TORSDAG

Kom för sent några timmar i dag till skolan pga av att jag hostade hela natten då så fick har inte sovit mer än en timme på hela natten. 
 
Slutar skola snart och väntar sedan på att mamma skall komma efter mig och så åker vi och handlar till PRISMA och sedan hälsar på till Faffa. Inga planer för kvällen ännu förtuom att gå och sova tidigt och bara ta det riktigt lugnt.

Wasa By Night

 
Igår var det Wasa By Night hade en bra kväll men lite sömn inatt. Låg och hostade hela natten så sovde kanske bara en timme inatt. Hoppas på mer sömn denna natt när man får sova i sin egen säng hemma och inte på en 5 cm för kort soffa hos Paake och Sofia. (fast den är super bekväm, men skulle kunna vara 5cm längre!!)

två bilder


Bilderna är från Daniela's blogg, bilderna är från hennes fest i lördast 

godnatt

 

söndag

 
Hade en super bra kväll hemma hos Daniela igår när hon hade sitt party. 
Paake ch Sofia är här nu och vi skall äta mat sedan senare ikväll får man se om man far till fontana eller lämnar hemma och tar en lugn hemma kväll och kanske far på en kort lenkki.

nytttorsdag och fredag

Gårkvällen spenderades hos Sara med godis och
romantisk komedi + lite engelska läsande.

Innan jag körde till henne städade jag rummet vilket var
väldigt nödvänligt!

Ikväll blir det nog bara en myskväll hemma med mamma och pappa antagligen
när de inte åker iväg till villan.

today


tisdag

Äter morgonmål nu och om en halvtimme blir det att köra mot skolan. Hoppas jag har tillräckligt med krafter för att orka så att jag inte får feber ikväll! 
 

energi

Förlåt för så lite inlägg här på sista tiden. Jag har inte mått så pass bra. Har varit sjuk i över två veckor nu. Första veckan hade jag stegring, snuva, halsont, hosta och ont i öronen. Så var jag i skolan förra veckans måndag och tisdag. På tisdags kvällen kände jag mig varm och trött så mätte feber och hade 38,5 graders feber. Blev att skicka till läraren att jag är hemma hela veckan.. På onsdgen fick jag 39 graders feber och sedan på torsdagen hade jag nog rätt så hög feber ännu men åkte till en läkare som skickade iväg mig på blodprov och svalgprov. Kom hem och kollade film och något sådant. Åkte sedan där runt 6-tiden till HVC med pappa. Träffade en läkare som skrev ut antibiotika och något mot min snuva. Vi åkt via apoteket och sedan hem. Kom hem 9.. Kollade tv en stund och sedan somnade jag av en tung dag för någon som har feber.
 
Mamma och pappa åkte iväg till villan på fredagen medan jag lämnade hemma för att vila. Kollade någon film och gick och sovde tidigt. På lördagen kom de hem från villan rätt så tidigt för att pappa skulle på fotbolls match här i Sundom. 
 
Mamma hämtade Sofia och moa som kom hit. Hade bara lite stegring hela dagen. När matchen var slut kom pappa och paake hem, vi åt mat och tog det lugnt. De åkte sedan hem och vi gjorde nu inte så mycket här hemma. 
 
Paake och sofia kom hit gåendes för att äta morgonmål igår. När vi ätit körde mamma och jag dem till stan. Vi åkte via prisma och efter faffa som skulle komma hit och äta middag. Jag var helt slut i kroppen fast jag bara hade suttit i bilen så sovde en stund innan maten var färdig. Åt, kollade lite tv och sedan förde pappa hem faffa. Gjorde inte speciellt på kvällen. 
 
Bestämde mig för att vara hemma idag ännu när jag blev så trött igår av att bara sitta i en bil.. Hoppas på att jag skall orka med skolan imorgon och att jag skall bli frisk! 

3.9.2012

Dricker en kopp te och äter en smörgås nu. Om ungefär 45 minuter börjar Ensam mamma söker.

Har varit med Toni på lenkki ikväll och inte gjort så mycket annat, tagit det riktigt lugnt och ser bara framemot fredagen! Hoppas bara att min snuva är borta då så att jag inte behöver tänka på den när jag skall springa!

Skönt att börja först halv 1 i morgon men måste fara till skolan till 12 för jag skall till hälsosystern i skolan.

man kan inte alltid få som man vill

Blev en lyckad kväll vid fontana igår. Kom hem ungefär 5, åt lite, tvättade bort sminket och sedan gick jag och sova. 
 
Ligger i sängen fortfarande med daton i famnen. Åt just en smörgås och håller på att se på en film nu just. Det är så skönt att vakna upp nästa dag när man har varit på krogen nykter. Man mår inte illa eller något i den stilen, bara lite trött efter en natt uppe + att det går inte så mycket pengar då. 

1 september 2012

Hade en bra kväll vid Oliver's inn igår med härlig musik och härliga människor. Medan Paake och Sofia är på studentfest så är jag hundvakt nu just och skall snart nog börja laga mat. Blir väl nog att fara till fontana ikväll och se vad där är för människor. 

RSS 2.0