en dag kvar sedan är det helg!

 Äntligen i morgon är det fredag och ännu en skolvecka är avklarad. Ser verkligen inte framot nästa vecka för då är det också en hel vecka i Jakobstad.. Tur efter den veckan sedan så börjar mer självstudie dagar så då får jag vara mer hemma i Vasa än i Jakobstad. Vet inte varför jag inte trivs att bo här men det känns bara så otroligt ensamt och tråkigt när det är bara jag i en liten lägenhet. 
 
Skall njuta av helgen hemma till max plus göra skoluppgifter och börja läsa på tent (mindre roligt men men..) blir skönt att åka på måndagmorgon till Jakobstad först så får man några fler nätter hemma. 
 
 

27 Januari

 
 
 

TISDAG

 
 
En ny vecka med nya möjligheter. Blir en hel vecka i Jakobstad och en hel del skoluppgifter att jobba med, skall bli skönt att det är bara några dagar kvar så är det fredag. 
 
 
 

tb

 
Skulle gärna vara på en plats som denna nu iställer för att åka till skolan imorgon, är inte det minsta taggad eller på humör, jag hoppas det ändrar under natten.

Börjar lida mot sitt slut

Mitt jullov börjar rinnar mot sitt slut. Efter att har varit hemma i över en månad nu så bär de av mot Jakobstad ikväll och skolan imorgon igen. Kommer att kännas konstigt efter en så pass lång tid hemma men har fått njuta till 100% och det skönatse var att få vara ledig så där pass länge utan att behöva tänka på så mycket. Det har varit  ett bra och dåligt jullov på olika sätt, började bra men det nya året började mindre bra.. På ett sätt skall det bli skönt att åka iväg till Jakobstad några dagar nu och få rensa tankarna lite och sitta i skolbänken igen och förhoppningsvis komma hem med ny energi och nya tag om några dagar.  Det som är skönt med att man inte studerar så långt hemifrån är att man slipper hem till varje helg! 
 
 
 
 

Nyår 2014

 

RSS 2.0