tick tack


villan next

Snart kommer soffan och paake efter mig och vi far till villan. Ha det bra och njut av alla bilder, hejdå!

mina fynd


Lamppa från IKEA


Skor-spirit store, 12.50 euro

T-paita-ginatricot, 9.95 euro

T-paita-ginatricot, (normailpris 14,95) rea, 4.90 euro
Toppar-ginatricot (den ljusbruna/vita) 2.90 euro och (den gula/orange) 4.90 euro

Skor-h&m, 9.95 euro

T-paita-hilfiger store (normailpris 44.90) rea 22.45 euro


tammerforsIKEABILRESAN HEM

onsdag


 
Imorgon bitti 7-tiden kör man iväg mog tammerfors med mamma, mommo och toni. Bilder kommer sedan.

the hunks

blir att titta på The Hunks från sveriges tv3 nu.

om jag bara kundenågra bilder från idag/kväll

min tisdag

Dagen började slött.. Kollade tv, åt morgon mål var på daton lite och cyklade iväg till mommo för att äta. Direkt jag kom hem måstade en massa göras.. Satte på en tvättmaskin, hängde upp den, satt på en till, hängde upp den, vek tvätt, vattnade blommorna (ute och inne), förde tidningar till ekopunkten, suttit ute och njutir av kvällssolen och läst en bok, plockat 1L hallon, varit ut och cycklat ner tll stranden och runt bolåkers, tömt diskmaskinen och fyllt den och efter en dag med mycket jobb och en varm dag så var det skönt att gå i en kall dusch och sedan sätta sig framför tv. ( min dag blev i inte i ordning men allt det där gjorde jag..)


två bilder(fölåt fö bilden anna och ida)

Igår spenderades kvällen/natten hemma hos alex med, ida, toni, anna, jessica och sandra. Kollade film och bara chillade. tack för en bra kväll alla!

21:35

Ligger i soffan och kollar på allsång på skansen nu just.


fredagen - lördagen

måndag

Skall spendera kvällen med kusinen toni, ida och alex hemma hos alex. Ha en bra måndag kväll!


5 månaderlife of ryan

Oskar for just till butiken så sitter och kollar på LIFE OF RYAN WEEKEND BREAK med anders nu.
I fredast då jag kom hit till vörå så hann vi kolla tv en tid och sedan åkte vi till villan. Åt god mat och gick och sovde före 2. Igår kom vi hem från villan men vi hann med mycket. Simmade, kastade pil, ut och körde båt, ut och åt, tog det lungt och sen kom vi hem någongång 7-tiden åsa förde hem oss. När vi kom till maxmo butiken började det ösa ner med regn och åska för fullt och blixta.. Åsa körde tillbaka till villan och vi lämnade hemma med anders. Kollade film och åt tortilla och sedan en snabb dusch och sedan och sova. Slutade regna, åska och blixta innan vi gick och sovde.

fotbad


torsdag

morgon hår.

Idag blir det att fara till stan med mamma lite senare bara hon och pappa kommer hem från villan.

cam underhållning
morden i midsomer, tv3


20 julionormal och banslig


villan söndagen-onsdagenosynlig för er

Lördag, kom hem från villan, körde till stan, gick med moa på kvällslenkki, kollade en film och sovde på soffan i paake och sofias lägenhet.

Söndag, vaknade lite över 11, kollade tv, åt morgonmål, gick på en lenkki med moa, körde hem, satt på en tvättmaskin och en diskmaskin, packar, reder upp i klädskåpet/rummet och i hela huset, ut och cyklat och sedan senare kommer oskar hit och mamma hämtar oss och vi åker ut till villan enda till onsdagen.


20:52

Nu kör jag iväg till paakes och soffans lägenhet, ha en bra lödakväll!


när jag saknar dig som mest, finns du inte här.


villan lödagen den 9 juli - måndagen den 11 julifynd


topp-JC, 6.20 euro

paita-H&M, 5 euro

ring-KAPPAHL, 6.95 euro

skor (mörkbruna)-CIPCAP, 31.90 (rea), 39.90 (normalpris)

 

 


onsdag

Tyvärr blir det inga bilder.. Hinner inte för kom just hem från vörå och nu skall man packa nästa väska och hoppa i bilen och åka till villan. Kommer hem på fredagen då kommer det massvis med bilder! Ha det bra hejdå

tisdag

Har inte orkat blogga pålänge.. Har varit vid villan så har inte haft möjlighet och nu är jag i vörå vid oskar och kommer hem imorgon. Far väl möjligtvis till villan med mamma och pappa sedan imorgonkväll då jag har kommiut hem härifrån. Kommer bilder då!

torsdag-fredag
villan med mamma, pappa och oskar. kom hem i morse halv 11 ungefär.

12:20

Om en och en halvtimme blir det villan för en natt. Kommer bilder imorgon, hejdå!

busungenVar och hälsade på min småkusin idag med mamma. Han har ju blivit en stor pojke nu för han är ju storebror som han blev för några veckor sedan bara. Hon var jätte söt men tog inga bilder på henne.. kommer sedan då jag far och hälsar på igen :)

Vilken dag! Började med att man åkte till stan med mamma, hälsade på sin pojkvän som plågadest lite, for och åt en gladd på brändö torg, hälsade på småkusinerna, tog hem älskling från frissan (där han hade varit i 6½ timme), kom hem och åt, tog det lungt, förde med mamma oskar till bussen, talade med oskar och han berättar att bussen är sönder eller något så han slipper inte hem, mamma och jag hoppar i bilen igen och för hem honom till vörå, när vi fört hem honom kör vi hem till sundom igen och då vi kom hem åt vi mat och nu skall jag börja gå och sova för imorgon måste jag dammsuga här innan oskar kommer hit. Godnatt

vad skall man säga?


INNAN
älsklings dreads:

vid frissan då de har ungefär kommit halvvägsEFTER12:33

Vaknade lite över 11 av att mamma och pappa hade kommit hem. De skall sova hemma inatt :) Håller på lagar mig färdig och lite över ett åker jag in till stan med mamma och hon far till massören oich jag går en stund på stan och sedan hälsa på min älskling som håller på att laga sina dreads.. tyvärr..  Men nåja ha det bra hejdå!

17:50

Nu blir det lenkki med kusinen. Hejdå

lunchkonst

fick en present av oskar och de då jag har varit barnvak.

och innuti den fina papperspåsen fanns denhär fina skålen


4 juli


jenas - jc
tröja - jc


matlagningtypiskt

Blev e tidig väckning i morse.. Åsa kommer och väcker oss 8:10 och säger att vi åker om en halv timme. Efter 20 minuter sitter vi i bilen påväg in mot vasa. När vi kommit till stan går hon till frissan och jag och oskar sätter oss inne i rewell på en bänk. Jag ringer till faffa för att fråga om han kan föra hem mig. Vi bestämde en tid när vi skulle träffas och vi träffadest.. men när jag satte mig i bilen och han startade den så gick den inte igång.. (ackon var slut) så vi ringde efter en bogseringsbil och när han kom åkte han iväg med min faffa och bilen på släp. Jag ringde och väckte kusinen och han kom efter mig och förde hem mig. Uch vilken hämsk kusin jag måste vara som ringer lite över 9 på morgonen och väcker folk.. Men nu i alla fall har jag varit hemma i kanske en timme och kollar tv nu just med frida sovandest på en filt brevid mig i soffan.

2 juni

När jag vaknade så regnade deti inte. Åt morgomål och hängde ut tvätt. Efter en stund börjadet blåsa jätte hårt och in med kläderna och när alla kläder va ine kom det direkt massor med regn! Sedan började det åska och blixta.. En blixt slog ner nära vårt hus och vårt kylskåp åkte nästan va en stund mamma och jag hoppade båda till. Sedan senare då vi hade städat och ätit så åkte vi och handlade mat. När vi handlat färdigt förde hon mig till mtv där erik spelade match. När matchen var slut åkte vi hem till vörå. Vi gjorde inte så mycket igår, kollade film och tog det riktigt lungt. Började åska och regna sedan senare på kvällen och så jag var ju lite rädd..!

Idag har vi just kollat rosa pantern 2 med anders. Åsa, Kaj, Abbe och Erik har åkt till villan så vi är hemma ensamma och skall grilla och säkert kolla film ikväll. De två sitter och spelar nu och jag ligger uppe i oskar säng. Kommer väl säkert hem imorgon men vi skall också till mtv och kolla på då erik har match där imorgon det är ju Wasafotbollcup så!

RSS 2.0