you are so...

for till stan nu. först och äta med malin och evelina till rax sedan till hoviska. kommer bilder sedan. puss hejdå ha en bra vappen nu och ha skoj! :>
//carolinamaria

strömsund


Vappen/Vappu

snart blir det duschen sedan kolla top model och sedan stan/hoviska.
ha en bra vappen alla! :)
//carolinamaria

dra åt helvete

-

-.-.-.-.-.-.-.-

har blivit träningar, duschen, lagat salla ikväll. nu just håller jag på chattar med en ur söt pojke! men om en halv timme blir dett läggdags skulle jag tror så man orkar med fredag i morgon :)

//carolinamaria

malax

kollar top model nu men snart blir de att byta om ti träningskläderna och sedan blir det att åka iväg på träningarna. men bloggar mera sedan då ja kommer hem från träningen. och i morgon är det vappen! hoppas det inte regnar!
//carolinamaria

du är söt som socker och doftar som en blomma, kan bara inte bli bättre

hanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhan
hanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhan
hanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhan
hanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhanhan
<3


sleepiiitimehar inte orkat blogga någo idag. men i alla fall nu blir det läggdags och sedan i morgon på morgonen blir det att läsa det sista inför gysik provet här hemma sedan gå ut till vägen och sitta på med kenne till skolan. hoppas ni har haft en bra dag idag och hoppas ni har det i morgon! önska mig lycka till i provet. (kommer att behövas tror jag!).


gonatt*
//carolinamaria

THE HILLS

uch vad det gick skit på uttagningarna idag! men skall träna nu och till nästa tisdag hoppas vi på bättre tid. men nu håller jag på värmer maten tilll mig sedan äta kolla färdigt the hills sedan läsa på prov till 9 i alla fall och sedan bara chilla resten av kvällen och så skönt då man börjar först 10 före 10 i morgoon :)
//carolinamaria

ZZZzzzzz

det blev ett tråkigt inlägg nu : Gonatt!

you are my world

från regn -> snö, från snö -> mulet, från mulet -> SOLSKEN! önskar att det skulle vara fint och vackert väder också på vappen.

idag hade vi finska prov och det gick upp åt skogen! förstod inget nästan. kunnde det innan man fick provet framför sig. och sedan då man fick den framför sig så försvann allt ur huvudet bara plötsligt! men fick 7½ i biologi provet missnöjd med det också men endå bättre än vad jag kommer att få i finska.

ikväll blir det kanske lenkki eller ut och cykla men i alla fall läsa igenom allt till kemiprovet så man inte behöver läsa så mycket sedan i morgon.

i morgon har vi uttagningar till staffetkarnevalen. vet inte om pojkarna också har men i alla fall vi flickor som skall vara med i masstaffet och 4x100 meter. så hoppas det går bra! har inte tränat pålänge och har varit sjuk och en massa sånt förutom då jag var på lenkki igår och tog lite muskelövningar!

men nu blir det tv en stund till sedan läsning och sedan får se om jag bara går ut och sitter i solen och kör lite strätchningar eller hu de nu än stavas eller så far ja först ut å cykla fö lenkki tror ja int ja far på då jag endå var igår. men nu for jag ha det bra kommer mera inlägg ikväll! kiss and hug
//carolinamaria

fotografier 


Joo

jo gick nog och sova jag nu så hörs i morgon gonatt alla!
//carolinamaria

SOVA?Lördagen


har va några bilder från lödan då vi va vi skolan.

17:20

provläsning pågår! sedan blir det lenkki ikväll. men har inte tid att sitta här och skriva mycket här nu så kommer sedan först senare ikväll där efter 9 domdär alla bilderna jag har lovat! :)
//carolinamaria

cccccccaaaa

blev tyvärr inga bilder idag för for ut med chricke och andreas till skolan där vi bara chillade och talade typ. kom hem för kanske en halv timme sedan och frös om både händerna och tårna. nästa gång enu mera kläder på mig! :) men nu blir det att gå och sova för skall med moa på morgon lekki kvart över 7 så måst orka me de men de e rolit att gå ut me henne så ja gör de frivillit så sofia och paake får sova. men nu gick ja så man också orkar med skolan och en hel dag med provläsning i morgon, gonatt.


//carolinamaria

Söndag

nu börjar gästena komma hit så skall måste väl gå dit men mommo och moster kom nu just bara så domdär andra kommer väl snart så gå först går jag. men hoppas ni har haft en bra dag idag i det vackra fina skolskens vädret! :)
//carolinamaria

my name is carolina


har läst på finska ordena och texterna nu och skall skriva ordena nu en gång och sedna bara byta kläder, laga hårt och lite smink så kommer gästerna och firar mamma snart då. tack enu en gång till erika för att jag fick kopiera! men nu blir det brottom har ungefär en timme på mej bara att hinna göra allt så hörs sedan senare kommer säkert bilder från ikväll sedan senare + domdär bilderna från igår! puss
//carolinamaria

SOLSKEN

vaknade 12 efter en skön natt, tror jag aldrig har sovit sådär skönt pålänge. men nu skall jag hoppa på cyklen och cykla till erika efter hennes finskabok och kopiera dom tre styckena vi har till finska provet och sedan cykla dit med boken tillbaka och komma hem och börja läsa på ordena! så for nu bloggar senare sedan när jag hinner.
//carolinamaria

efter en lång dag blir det skönt att få krypa ner i sängen och börja sova!

nämen nu gick jag no och sova blev plötsligt trött nu mitt i allt så blir nog bäst att få krypa ner i sin säng och sova länge i morgon + fara till erika efter finska boken och kpiera orden så man nu har läst på något så blir dt på måndagen att läsa från kvart över 3-9 på kvällen i sträck då så man faktist kan det och så man får bättre än vad man brukar få! men som sakt nu gick ja å tuta så sov så gott å gonatt :)

+ imorgon kommer kusinerna och moster och hans fru + mommo och faffa hit och firar mamma.
//carolinamaria

Thanks

tjejerna + kenne, ken, andreas och chricke for just så sitter och ser på die hard 4.0 med mamma nu just sedan chilla en stund framför daton en stund till sen kanske och sova om jag inte är pigg enu då också som jag tyvärr är nu, eller kankse inte pigg men int trött i alla fall. tack för en bra kväll tjejerna + killarna. tyvärr blev det inga foton från då vi var här hemma hos mig men det kommer i morgon några bilder från då vi var vid skolan där vi bara chillade och kollade lite på några småpojkar som åkte skateboard. (eller nu man nu än stavar de.) men skall kolla filmen nu så har inte tid att sitta här och skriva då.
//carolinamaria

carolina maria strömsund

snart kommer malin, danni och eve hit så skall vi ha tjejkväll. hoppas ni alla andra har en lugn och skön kväll också! :)

du är så söt och snäll!
men nu hinner jag inte sitta här och skriva en massa mera kommer säkert bilder sedan för kameran skall vara i full gång ikväll så det blir en masa bilder och en stor bildbomb jag kommer att sätta ut här! men hörs sedan senare hoppas ni hade det bara förästen igår på konventet alla. men puss & kraam hörs.
//carolinamaria

det underbara som någon gång händer i livet håller inte alltid ut sålänge man än skulle vilja

exakt för 1 år sedan lite över klockan 12 inatt så blev det du och jag, på en fredag kväll. det var utan för skolan stod vi där och kramadest och kysstest sedan åkte du till din pappa långt bort. fick inte träffa dig fören på måndagen. du kom in på datoon sedan då du kom hem till honom vi skicka rätt så länge sedan gick jag och sova du med. det skulle a varit våran ett år dag idag om du inte skulle a gjort det du gjorde mot mig och lämnat mig efter exakt 4 månader och 5 dagar. det skulle a varit en underbar ett års dag skulle jag tro men den blev inte så. det blev istället en madröm den 29 augusti 2009. då tog det hela god slut som vi hade. att det roliga vi hade gjort tillsammans och inte få känan din närhet eller bara få ligga brevid dej och känna ditt hjärta slå känns hämskt. men nu är det slut på den sagan mellan oss hoppas du har en bra liv framöver för dig. och snälla lyssna på mig om du inte vill leva ensam så gör inte samma misstag du gjorde mot mig till den du sedan hittar i framtiden. den personen skall inte behöva uppleva det också.

men en sak är sant jag har saknat dej mycket för det!
du en underbar person sålänge det var DU & JAG <3


Helena och Rasmus

Grattis mamma och Grattis för tredje gången till rasmus också!

 


voi voi

ha glömt finska böcker i skolan och har provet på tisdagen så blir lite panik nu. kommer att få 4 i provet säkert!


KONVENT

igår va de konvent i korsholm. de va väl helt okej men lite fö lite pojkar..

c a r o l i n a s t r ö m s u n d

kollade just färdigt på top model. har ingen träning ikväll så far med toni på lenkki halv 6. nu skall jag börja laga mig färdig men även kolla en fysik sak som jag skall ändra lite på som skall lämnas in i morgon till läraren. men kommer bilder sedan senare eller någon annan dag men i alla fall i morgon är dt konvent även i korsholm, hoppas det blir skoj! men gick nu om ni vill nå ring eller skicka har telefonen nära (eller skall fösöka i alla fall) ha det bra puss och kram alla!
//carolinamaria

yes, vilken roli da de blir..

men nu gick jag och sova så man orkar gå med klass i morgon i 2 timmar.. hela skolan skall ut och promenera, skit kul! NOT
men gonatt nu i alla fall bloggar mera i morgon.
//carolinamaria

solsken gör en på bra humörfor till danielasöt idag efter skolan.
först for vi med mopo direkt från skolan (eller ja satt på me henne) ti frissan och klippte sig och sedan åkte vi hem och åt några smörgåsar och höll på att skratta ihjäl oss fö vi hadd som sakt lite skoj. sedan satt vi nu bara på daton lite åt och gick ut och fota å här är ett smakprov på vad vi tog för foton.

mamma kom efter mej halv 8. vi for och handlade tills-market i gerby och sedan kom jag hem bytte kläder och for till anna med mopo första gången i år! skit skoj vade de! men nåja ja hämta min jomppaväska å sedan for vi nu ut å körd ti stranden å tillbaka. kom just hem mina tår och händer var ISKALLA! så sitter och fösöker värma dom nu. men skall äta nu så lägger in ett gonatt inlägg sedan senare för det blir en snabb dusch efter att man har ätit. så puss och hör sedan.
//carolinamaria

Gonatt

men nu gick jag och sova för i morgon blir det en full dag. finska i skolan och vet inte ens läxan  + matte föhör som ja int ha orka läsa på så ja kan inget säkert i morgon men nåja de går nu som de går å inget man kan göra mera åt ;s men sedan far jag med daniela till frissan fö hon ska klippa sej sen far vi ti henne å har en massa skoj! men nu for ja å sova ja ja orkar imr! gonatt alla som läser dethär inlägget :)
//carolinamaria

Today 


va me toni på promenad och vi tog med dina och jag hadd me kameran så här e rätt så många bilder mest på toni men endå njut i alla fall! :)
//carolinamaria


><

for med toni på en promed nu vi tar säkert med dina också. om ni vill nå så e de bara att ringa. hörs hej!
//carolinamaria

Moa <3 I just love you


denhär underbara sötnosen ha vari vi oss några dagar för sofia och dom är enu i spanien så. hon kommer troligtvis hit i morgon också. eller det är vad jag önskar i alla fall :)
men skall kolla top model 11 nu så hörs senare puss hej.
//carolinamaria


BIOLOGI


så hadd man biologi prov ida då. de gick helt bra, tror ja..

carolina och malin

bilder från då jag var till denhär underbara personen på lödagen tog jag lite bilder här är lite smakprov.

This day

hadd jätte rolit me malin igår. vi kollade film, var ut och cyklade över 10 kilometer och bara talade om en massa + så ringde toffe å axel, robin och mänty också till oss och mådde jätte bra..

idag har jag läst på prov, lackat naglarna och solat lite (men blev inge brun). snart skall man äta sedan går jag ut och tvättar mopon om jag orkar annars gör jag det i morgon och sedan läsa igenom en gång till och sedan chilla bara och innan man går och sova snabbläsa igen. men nu skall jag gå pusshej!
//carolinamaria


malin ->

men nu for ja ti malin. kanske bloggar nå därifrån sedan om vi far nå på daton annars får ni vänta me att det kommer bilder sedan senare då jag kommer hem därifrån eller så i morgon först. men nu måste jag byta om och fara så hörs, hejdå!
//carolinamaria

xo

gonatt!
//carolinamaria

Fredag


blev no att vara hemma ikväll bara men i morgon måste jag hitta på något. orkar inte bara vara hemma så. men innan man hittar på något blir det provläsning! nu just chattar man bara med nå folk och snart blir de väl att gå å sova e trött redan så. 
//carolinamaria 

det handlar om dej.

du är söt
du är snäll
du är omtänksam
du är en bra lyssnare
du är vacker/fin
du är en bra hjälpare
du är snygg
du är underbar
du är en bra vän!

ge mig tips!

har blivit att städat rummet då man kom hem från skolan idag och så åt man och sen såg jag på top model 11 och sedan somnade jag i soffan och vaknade halv 9 så är pigg nu så därför vill jag inte vara hemma ikväll! men va ska man hitta på ikväll då? bara sitta hemma å mögla framför tv:n? uch va de låter tråkit! vill göra nå skoj fara ut me nå folk eller nå. sko int orkar ringa ti domdä pojkarna som bor i byn dom sko bara ut å köta mopo å ja vill int köra eller sitta på då jag är enu såhär förkyld! men nu skall jag fölsöka hitta på nå skoj men först bastu och äta pizza sedan först tänka och fundera då man har fått lite energi. puss & kram på er alla.

//carolinamaria

sovtime

nu just kollar jag på tv med mamma och pappa. men snart blit det att gå och borta tänderna och krypa ner i sängen och börja sova! fast det skulle inte behöva bli fredag eller i såna fall hoppa över dagen för vill inte ha detdär förhöret! det kommer att gå åt skogen. men for nu kommer bilder i morgon först.

gonatt alla söta människor!
//carolinamaria

saker och ting förändrars.. men som maybe kommer tillbaka.

prövade just mina gammla ridkläder med mamma och vi packade ner dom i en pafflåda och stoppade undan dom. för vem vet kanske jag kommer att rida enu i mitt liv? ingen vet så varför slänga eller sälja dom på loppis då i fall jag skulle fara och rida någonstanns i sommar fast. om jag tänker tillbaka då jag var liten så var jag livrädd för hästar! men efter att man hade ridit några år förstood man att dom är ju inte endå så faliga som dom ser ut. min räddsla försvann då.. men skulle säkert vara lite rädd nu om jag skulle sätta mig på en häst igen för det var endå flera år sedan så. men jag saknar endå min söta Riksgubbe som jag red oftast på. han var såndär coklad brun färg rätt så stor och hög men endå en sådan häst jag skulle vilja ha om jag skulle få bestämma. men nåja dedär var gammla goda minnen de som försvann i en pafflåda. nu skall jag fortsätta me att läsa på förhörs och läsa på engelska läxan. så kommer bilder senare eller om inte om minst en halv timme då jag inte orkar läga läxorna mera men annars kommer dom senare ikväll. men nu måste jag i alla fall läsa på läxorna i 15 minuter så hejssvejs!

//carolinamaria  


you are my future


-


det har blivit mycket snytpapper, anis och varm saft nu sålänge man är sjuk. nu just har jag ingen feber så skola kanske i morgon då. men dricker fortfarande mycket och snyter mig, antar att det tar aldrig slut så..

Dansuppvisning 9 april

 
//carolinamaria


En kväll


va ti danni på söndan. sedan först då ja kom hem blev ja ordentligt sjuk. här va i alla fall lite bilder ja to då ja va till några timmar.

//carolinamaria


12:53

paake for efter moa igår från sofias storebror så moa har varit här inatt och är här enu. hon har tagit slut på ALLA min krafter, fast ja nu int har så myki krafter men dom som nu finns. + idag har jag inte måstat vari hemma ensam för mamma började spy så hon har varit hemma idag också + hon har feber enutill.

har kollat på dendär filmen nu.

ikväll skall jag vila bara och dricka mycket så kanske det blir skola i morgon har bara haft stegring idag enu så. får hoppas på de bästa i alla fall!

 

//carolinamaria


13 april

jaha nu har man höger feber då. så ingen skola i morgon igen då. så skall bara ta det lungt och dricka mycket i morgon! men nu orkar jag inte blogga mera så kanske kommer in nåra bilder i morgon för det borde fungera då att ladda upp bilder här. ha det bra!

//carolinamaria

Drabbad

är sjuk och det suger!
efter fredagen har jag haft ont i halsen och kan knappt svälja, lovar att det va du som smittade mig men det var det värd för du var så hälig och sedan på söndagen då jag kom hem från daniela så då hade jag så sjukt och sedan på mådag morgon blev det ingen skola för då hade man stegring + ont i halsen, jätte förkyld + hela skiten. sedan mot kvällen fick man plötsligt 38,4 då var det jobbigt! och idag har jag haft som högst 37,5 som jag har nu. men skulle inte alls vilja missa så mycket i skolan missade igår tandläkaren och idag biologi provet ;s

men nu skall jag ta mig en varm kopp saft och linda in mig i mitt täcke igen och bara ligga och vila s man blir frisk till helgen och kan hitta på ågot skoj!

// carolinamaria

bloggen krånglar

min blogg har något fel igen så kan inte ladda upp nåra bilder men det kommer så fort som möjligt!


maria

men gick och sova nu. bilderna som jag tog idag kommer först in i morgon då jag komemr hem från skolan, för jag orkar inte lägga in nåra bilder nu så.
Gonatt!
kram

Today, it happens good luck girls.
sitter och lyssnar på Justin Bieber nu just. ikväll blir om lite mindre än en timme åker jag till stan för att kolla Daniela och deras dansuppvisningar. skall i alla fall sitta där med paulina om inte med nåra andra också. kommer bilder sedan men skall börja laga mej färdig nu och höra vidare på denhär söta pojkens musik. hörs sedan senare puss och kram alla!
// carolinamaria

Yesterday

gårdagens några bilder.


today

har inte orkar blogga eller vara allmänt på daton idag så det blir inga bilder ikväll mera eller nåra inlägg. men idag har jag bara varit i skolan, kom hem, åt mat, lekte med moa, kolla top model, gick ut och gå med moa (vi var via mommo också), lagat engelska läxan, kollat tv och nu skall jag gå och lägga mej. börjar 10 före 10 i morgon skönt men endå vill jag sova tillreckligt många timmar så går redan är dödstrött så :) kommer bilder från idag på tillvalstimme som jag lägger in i morgon. men nu gick jag och så så jag får min nattsömn. hoppas ni har haft en bra dag i alla fall önskar jag er en bra dag tills i morgon!

gonatt, puss!

natten

men nu gick jag och sova så man orkar stiga upp redan kvart före 7 i morgon! för det var ju lyx med att man fick sova enda till halv 9 idag, men nu gick jag sov gott alla bloggare! sov så sött.
puss

tvtvtvtv

ska börja kolla på two and a half men nu.


lenkkitime

gick ut och gå med moa älsklingen nu! ring om ni vill något, ha det bra bloggar mera sedan för nu hinner jag inte måste klä på mej så, hejs!
pyysss

-

gonatt!

this evening

kollar på top model 13 med mamma nu just och klockan 10 börjar en film från sveriges 3. och det är så skönt då man börjar först 10 före 10 i morgon då. men nu har jag inte tid att skriva här mera för hinner inte med vad dom säjer i tv:n, så längger in ett inlägg innan jag går och lägger mig sedan :)
puss

bildbomb 3 
här är bilderna från påsklovet nu. njut!
kram


bildbomb 2

  


PÅSKLOV 2010

 
här e första bildbomben från påsklovet från villan, njut! det kommer mera..


Monday

sitter och kollar tv nu och håller på lägger in alla domdär bilderna från påsken från kameran till daton så snart får ni se dom! fast det är rätt så många så det tar en tid.

idag har jag inte gjort så mycket vaknat med daniela brevid mej och sedan när hon for hem lite före 2 så åkte jag, mamma och pappa till prisma men det var stängt då vi åkte till plantage och köpte en blomma till faffa och åkte till honom. men när vi plingade på dörren kom ingen och öppnade så vi lämnade blomman i trappan så får han ta in den sedan då han kommer hem var han nu än är! :)

men nu skall jag kolla tv så hinner inte blogga mera men ni får bilderna före ikväll!
puss

kvällen

orkar inte ladda upp domdär bilderna nu för daniela skall sova här och vi har inte tid för vi gör så mycket så jag har inte tid. men nu just kom ville hit och han och danni sitter i sängen och snackar medan jag slöar framför daton. men jag lovar att bilderna komemr i morgon!, senast på tisdag! men lägegr in mera sedan pusshej<3


Söndag

kom hem från villan redan idag men kamerans acko to slut på villan så den laddar enu så ni får se bilderna senare ikväll. nu just är daniela sötisen här hon kom hit fö int så länge sedan och nu skall jag kräppa hennes hår så hinner inte skriva mera här nu men lägger in bilderna senare så ha det bra tlls det så hörs vi sedan, puss & kram alla!


Grattis bror!

är hemma igen nu för en stund. pappa och jag förde hem paake, sofia och moa. så jag har duschat och sånt och snart åker väl pappa och jag TYVÄRR ut igen till villan.

idag fyller också min älskade bror 19 år! strort grattis till honom, kram <3 


men nu for jag. och grattis igen ha en så bra dag patricktobiasströmsund! <3


home

blev så att min bror och hans flickvän skulle komma ut ikväll också och dom slapp inte på något annat sätt än att jag och mamma fick åka hem och hämta dom. så nu är jag och mamma hemma och väntar på dom. så tänkte att jag lägger in ett inlägg sålänge då. sedan blir det att åka till tråkiga villan igen ut dit till ingenstanns. hoppas att daniela kan komma ut dit! kommer att dö helt ensam där. idag då vi kom dit så fotade jag nästan men bara nästan 200 foton så kan tänka mej att det blir att ta mycket bilder varje dag då det är så tråkigt där. föståss om inte någon kommer dit och hälsar på som jag hoppas! men lägger in ett inlägg just innan jag far men hörs puss.

PÅSKLOV

hoppas alla har en bra påsk! för nu måste jag tyvärr åka till villan men ha det så bra på ert påsklov nu alla. skall ta en massa foton så ni har mycket bilder att se på sedan då jag kommer hem på måndagen. men nu måste jag stänga av daton och logga ut så ha det så bra igen!
puss och kram! <3

vill int.

nu just har jag ingen lust att åka till villan mera! skulle bara vilja stanna hemma och vara med mina kompisar och inte vara där ute i ingenstanns med mamma och pappa.

1 April

det blev inte endå så att jag kunnde fara till malin igår. för bilen hade något fel trodd mamma och jag. men sedan då hon hade ringt i morse till en så sa han att det var inget faligt och vi hade kunnat köra igår, men nåja så blev det ju inte så var nog bara hemma och tog det lungt och var inte på så speciellt bra humör heller. pojkar är bara skit. men nu blir dt duschen sedan packa, äta och fara till villan där man skall avra över hela påsken då så jag kan inte blogga något då. om jag inte får låna pappa telefon och lägg in något inlägg. men nu måste jag börja göra något! så skall blogga mera sedan om jag hinner innan jag far så ni har något att läsa sålänge jag inte är hemma. förästen det är ju 1 april idag så akta alla så att ingen lurar er.


puss

RSS 2.0