Hjälpsam

Idag har jag städat hela huset så att mamma och pappa skall bli glada. Sedan kom Jessica hit och jag lagade mat åt oss, blev bacon/rödlöksås med spagetti. Om en liten stund skall jag åka och hämta mamma från jobbet. Vi skall åka och handla och kanske gå en stund vid GW-galleri och sedan efter pappa till tåget. 
 

Ut på sjön

Åkte ut med familjen förra veckan med båten till Replot och hälsade på Sofias mamma. Var en härlig kväll på sjön fast det blev lite kallt mot slutet.
 

Helgen i några bilder

Åkte ut till villan i fredags efter min sista jobbdag som barnvakt. Kom rätt så sent ut men hann fånga den vackra solnedgången på bild. På lördagen åt vi kräfor och hade årets första kräftskiva med hela familjen. Skönt med en helg då vi alla var där och tog det riktigt lugnt. 

Måndags besök av Sandra

Sandra kom idag till Vasa för att hälsa på mig. Vi gick först på stan och shoppade lite och sedan vidare till Strampen och där åt vi god lunch och sedan vidare därifrån till Smulterö för ett avsvalkande dopp, en jätte härlig dag med en underbar vän! ♥
Shoppade ett par jätte sköna collagebyxor från Cubus, en vit t-skjorta som också var från Cubus och ett par jeans från Ginatricot.
 
 
 

sötnosen

 
 
 

Kållby

Förra lördagen var jag på mitt första laestadian möte. Hade en sjukt rolig kväll tackvare Sandra men fick också träffa massor med nya människor. Körde hem på kvällen lite efter 23 och kom hem lite efter halv 1 bestämde mig sedan för att åka till paake och dem och sov över därför att jag inte ville sova hemma ensam då det åskade och blixtade.. Vaknade sedan upp på morgonen till klarblå himel och åskvädret hade försvunnit.
Fick mysa med gose mitt lite också.
 
 

Konstens natt 2015

K o n s t e n s   n a t t   2 0 1 5  blev verkligen annorlunda för mig än vad den har varit dom tiidgare åren i mitt liv. Satte hemma hos paake och sofia och kollade på sommar med Ernst helt för mig själv. Var förstås skönt då jag hade jobb nästa dag men endå den tråkigaste kvällen..
 

Äntligen fredag

Fick veta en sjukt jobbig sak igår kväll av en kompis och enda sättet för att kunna få ut lite av min frustration var att gå på en lång promand och köra lite hemma träning. Blev 6km promand med Moa och sedan mag och rygg och lite planka. 
 

RSS 2.0