?

Det kommer tydligen dubbel avsnitt av top model 15. Så sitter och ser på ett till sådant nu just. Sitter och äter yogurt med mysli i. Undra vad man skall hitta på att göra i morgon? kanske man skulle orka sig ut på en lenkki om det är fint väder?

o

Steg upp kvart före 10 idag och åt och klädde på mig. Åkte med Anna med bussen till stan. Vi gick nu i några affärer och sedan gick vi och äta KINAMAT! Efter vi hade ätit och fått lite energi så gick vi ännu en stund på stan. Sedan tänkte vi att vi skulle fara hem med två:ans buss.. Men det går tydligen inga bussar under sportlovet.. Så vi gick till hennes mommo och moffa och hennes moffa förde oss hem till Anna. Då vi kom till Anna gick vi ut med hennes och hennes mammas hund Ebba. Då vi hade kommit in från lenkkin satt vi och drack te och o'boy och sedan kom pappa efter mig. Jag kom hem och gjorde inte så mycket hade redan huvudvärk då. Så satte då på en film.

Tycker MASSOR om dig!♥


kvällens planer!

Sitter hemma ensam med huvudvärk. Har kollar på film och skall kolla på salkkarit som håller på nu. Sedan börjar 2½ män klockan 8 och sedan efter det kommer det top model 15. FÅR MAN INTE MISSA!

dagens köpLäderkjol från H&M 24,95 euroTröja från H&M 7 euro

Leggings från H&M för 7,95 euro

lördagens outfitHannah Montana: The Movie


Filmen som jag kollar på blev Hannah Montana: The Movie

19:47

I dag har jag varit rätt så duktig. Jag har vikit kläder, hängt upp tvätt, strykit, tömt diskmaskinen och fyllt den och varit ute med moa. + rätt upp i rummet och bäddat sängen. Känner mig jätte stolt! I morgon från morgonen far man med Anna till stan och vet inte hur länge vi är där men säkrt en stund nog. Gå runt och kolla och slöa. Just nu sitter jag i rummet och funderar vad man skall göra en stund för snart blir det att kolla en till film.

the last song

Hann inte si hela filmen så nu var den slut.. Nästan så man vill börja gråta till vissa delar i filmen.

filmtime

Gud vad jag hade tur! Satte på tv:n och satte på filmkanalerna och så på TV 1000 kommer det THE LAST SONG! Gud om jag inte blev glad!!

ute ->

Vaknade just och åt morgonmål. Sitter i sängen nu och har allmänt tråkit och sjukt i magen så jag tror jag skall svimma snart! Ikväll sedan blir det att föra paake igen till buss station och han far iväg igen till milin till dragsvik. Han kommer inte ens hem nästa vecka han måste stanna kvar där. Och nu skall jag gå ut med moa.

blåbär

Kom just ur duschen och nu skall man börja se vad man skall ta på sig till Sofia. Sedan laga sig färdig och där runt en 6-tiden skulle vi fara/vara där minns inte riktigt. Men nu borsta håret och låta det torka och kolla lite kläder på samam gång och sminka sig. Sedan åka iväg. Hoppas alla har en riktigt bra dag/kväll!


?

Skulle vara söt vårfest klänning från H&M för bara 29,95 euro.


söta

 


min älskade grå/vita onepiece

Lipstick Jungle


Sitter och kollar på Lipstick Jungle nu just.

c.a.r.o.l.i.n.a

Mamma, pappa och paake åkte just iväg till villan. Soffan är ute med moa och hon far snart till stan. Så lämnar hemma ensam då en stund. Måste och hämga upp tvätt snart och vika kläder. Sedan senare ikväll blir det att fara med familjen in till stan och till soffan för att fira hennes 20-års dag! (fast hon fylld i veckan men endå).

Kan gå tilome normalt idag. Men har sjukt i armarna och nog ännu lite sjukt i benena också men jag håller på att bli frisk i dom i alla fall som man inte behöver gå som någon annan gammal tant!


скучать по человеку


two3 bilder
Vi har MOA här nu. Paake har inte ännu kommi hem men han far till soffan direkt och byter om där och sedan far dom till olli's säkert. Så dom kommer hit inatt och soffan och heter storasyster var hit efter några kläder till paake och dom hade moa med så hon lämnade här då. Så det är mysigt att ha henne här ♥ GOSE HUND!

sportlov

Det var helt skönt att ha två timmar gymnastik idag. Spelade tennis och Squash vid TENNISCENTER och sedan vid simhallen cyklade jag i en halvtimme och rodde lite och tränade fram och baklårena mera. Sedan duscha och klä på sig och åka med bussen in till stan med Jannike.

 

Sitter och kollar tv med mamma nu men det kommer inte riktigt något.. + att mitt huve håller på att sprängas! Har sådan stark huvudvärk nu så vet inte vad jag skall göra.

 

saknar söt jätte mycket och vill vara med honom NU! Skulle inte orka vänta ännu en helt vecka och en dag innan jag får vara med dig. Vill bara ha dig nära mig nu och inget annat. Vi har inte träffats på lång lång tid nu. Så börjar få något fel. Fast sedan då jag får vara med dig känner jag inte av att det var länge sedan vi var med varandra senast! Då skulle det kännas som att vi har träffats varje dag nästan. ♥


Det är så skönt då man har SPORTLOV nu! Undra vad man allt skall hitta på. Men i alla fall då nästa helg från lördag-söndag är man med söt. Så skall man väl på en kafi med anna och något sådant. Har inte ritkigt planerat något. Tar dagen som den kommer. Men hoppas ALLA har ett riktigt bra sportlov! :)


the last song


Vill se på THE LAST SONG nu!

skolan ->

Sitter och äter morgonmål nu just. om ungefär 20-25 minuter måste jag fösöka springa ut till bussen. I går kunde man knappt springa så hoppas det går lite lättare idag.

Det blir TENNISCENTER först ï en timme och sedan går vi till simhallen och är där en timme.

Gud om jag inte längtar efter att få vara med dig! Vill att sportlovet skall vara nu.

happy girl

Gud om inte mina ben värker! Sitter och kollar film nu just me mammsen och är hyperyper GLAD!!!! Mamma kom hem med min ONEPIECE så sitte roch har den på mig nu och den passar!!! Wiii.. glad glad glad

Bilder kommer i morgon sedan.

Saknar dej ur mycket!!

you and me


Är helt död i HELA kroppen nu! Först hade man gymnastik i skolan (innebandy) sedan ringde daniela till mig och ville att jag skulle komma med henne till simhallen.

Det var jätte härligt att få träffa henne igen! Har inte varit eller träffat henne på gud vet när va de va länge sen! Vi tala nu en massa och hade det skoj som vi allti hade det förr.. Man kan bara inte glömma allt vi gjorde! Du kommer alltid att finns där för mig och vara min vän, miss you girl. ♥

Nu blir det att borsta tänderna och sedan gå och sova innan man somnar med kläderna på och framför daton med fullbelysning i rummet + opackad väska tills i morgon..


chili

Kllade just på top model och satte och åt NUDLAR på samma gång. Det känns som att min mun brinner! Råkade sätta lite före mycket chili.. så det blev lite starkt!


14:35

Sitter och möglar i soffan och kollar på något knasigt program. Hade bara två timmar idag började 9.35 och slutade 10 före 12. Gick med janni på stan en stund och sedan hem med bussen. Blir att snart gå och vika kläder och sedan hänga upp tvätt.. och så kommer mamma hem snart också..

söt som socker! ♥

top model 15

Sitter occh ser på Top Model 15 nu just. Sedan och packa väskan tills i morgon och sedan borsta tänderna och hoppa i sängen och börja sova!

16 and pregnant

Sitter och kollar på 16 and pregnant nya avsnitt och det finns en person som inte tycker om då jag kollar på det.. Men vadå det är ur bra! Du vet nog själv vem du är ;) Skall nog tvinga dig att se på det ännu.. vänta bara lilla vän..

du är den som gör mig glad

Konstigt nog var man duktigt idag. Direkt paake hade hämtat mig från skolan kom vi hem och jag bytte kläder och gick på LÅNG LENKKI med moa. Då vi hade gått halvvägs så for solen i moln då var det inte lika trevligt. Men skönt var det i alla fall! Och nu blir det duschen som gäller för mig och sedan äta. Sedan kanske kolla film eller bara ta det riktigt allmänt lungt. 

l.o.v.e

Gud jag har varit lat idag! Kollat tv och ätit ungefär.. Har inte orkat göra något! Men i morgon då man kommer hem måste man ta och skotta gården.. 

Nu blir det att ta och kolla en film och tala med sötnöten MIN.


voi voi

Mina naglar verkar nog inte tyka alls om mig mera! Dom bara vill gå av HELATIDEN! Just gick min längsta nagel av som jag tykte MASSOR om men nåja. Dom växer endå rätt så fort.. men just där man tycker att dom är fina och långa så vill dom bara gå av direkt nästan.. en liten stöt eller knuff någonstanns så är dom av..

teen mom

Sitter och kollar på TÉEN MOM från MTV. Har kollat på rätt så många avsnitt redan. Tycker det är ett väldigt bra program.

Vill det skall vara sportlov nu! Saknar att vara med dig! LÄNGTAR

¤

Sitter och kollar på slalom WM 2011 med mamma och pappa nu just sedan där runt klockan ett går man ut och skotta gården.. Sedan kommer sofia och paake hit och moa också.

två veckor

Sitter och kollar på melodifestivalen med mamma och pappa nu. Är så himla trött så skulle kunna gå och sova! Men skall väl nog fösöka hålla mig uppe i alla fall en timme till. I MISS YOU♥


-

Mina nya leggings (ridbyxor..) som ja köpt från Aukia i onsdast förra veckan bara 10 euro!


kom nu!

Är helt spänd och längtar så tills min ONEPIECE kommer! Vill så jätte järna kolla om den passar eller om man måste skicka tillbaka den och välja någon annan som jag inte tycker lika mycket om..Du är bara för grymt gullig! ♥


a-ö

Sitter och kollar på Let's Dance repriserna med mamma nu just och snart börjar väl nog maten också vara färdig. Undra vad man skall hitta på ikväll..

Fredagen 18 februari 2011Ella ♥

Paakes säng är den som är på bortre väggen och den i mitten och där uppe.
Man fick pröva åka i en sådan där.
Eetu ♥

På torsdagen började vi med att packa allt i bilen och köra mot helsingby för att hämta hunden Eetu. Min gudmot Taru ville testa om det skulle funka med en till hund förutom Ella och hon hade sökt en sådan hund som Eetu är. Men som sakt det började redan på kvällen då vi kom fram till min gudmor att dom började slåss.. Men nåja jag, sofia, mamma och pappa åkte då sedan på morgonen mot draksbvik för att hälsa på min bror och Taru lämnade med både Ella och Eetu för att se om det endå skulle fungera. Men mamma kollar på sin telefon och har två meddelande av min gudmor. Där det står att dom har bråkar riktigt ordentligt att vi får komma efter Eetu till henne sedan innan vi börjar köra hemåt igen. Så det blev att köra från draksvik sedan till kimito i en timme igen. Paake fick täffa Taru och vi bytte lite kläder från all den mängd kläder man nu had epå sig där vid draksvik. Sedan blev det att ta Eetu med sig och vi sade hejdå till Taru och började köra hemåt. Eetu började med att sitta i mammas famn där framme men det blev för varmt så han ville komma dit bak i baksätet med mig, sofia och paake. Han låg sig ner på min nya jag had ei min famn och där sovde han så skönt och djupt (såg nästan lite död ut). Vi stannade vid ABC i pori för att äta och mamma gick ut avåan en liten bit på parkeringen med Eetu. Vi åt alla lövbiff. Sedan då vi hade ätit började vi köra mot helsingby för att lämna tillbaka Eetu.. Sedan då vi hade gjort det körde vi efter Moa till stan och sedan enda hem till sundom. Kom hem innanför dörren och gjorde inget packade upp och gick och sova ungefär. Kom hem lite över 12. Men alla var jätte trötta! Vi hade stått och suttit i bil så mycket så ens rumpa var riktigt sjuk!

På självaste militärområdet gick vi nu runt och kollade lite vad paake visade oss och så åt vi mat och gick och drack kaffe/limsa och åt bulla.

Gud det känns konstitgt att inte träffa Eetu mera. Han var en så härlig hund! Då vi åkte efter honom på torsdagen dit hem till honom i helsingby så direkt hans matte tog fram hans bur kröp han direkt in i den och ville ligga där. Så han låg i den hela vägen till vi var framme i Kimito. Eller förståss då mamma tog ut honom för att rasta honom. Men annars inte ett enda gnäll eller pip eller något! Han bara låg och sovde i sin bur. Såg jätte söt ut! En jätte snäll hund! Det var ju enutill första gången vi träffade honom och var med honom och han var mot en som att man skulle a känt honom jätte länge! Synd bara också att det inte fungerade mellan honom och Ella :/ Skulle a varit gullit med två hudar som liknar varandra och är väldigt aggresiva båda två. Men men.. Nu blev det inte så :)
 


kimito ->

Har packat och allting sådant nu. Så nu är det bara daton kvar och mig själv. Sedan då pappa och sofia kommer börjar vi att köra neråt. Så hinner inte skriva mera här men kommer in på daton ikväll så då skall ja fööska få in lite bilder någon enstakade och så kommer man ju hem i morgon kväll någon gång senare på kvällen/natten då. Men ha det så bra hejdå!

media
11:16

Sitter i skolan och håller på att laga alla uppgifter färdigt så att man får något period vitsord för den här perioden. Om en timme blir det mat och sedan har man bara en timme kvar tills man slutar. Då blir det stan en liten stund och sedan hem med borgaregatans buss. Då man kommer hem  blir det att äta och ta det riktigt lungt och kanske man skulle komma sig ut och gå eller något sådant idag om det skulle orka bli lite varmare.. det är så himla kallt att gå någon längre bit i den här kylan! och måste man packa vad man skall ha med i morgon då vi far ner till dragsvik med mamma, pappa och sofia och en hund som heter eetu. Vi skall fara och hälsa på min gudmor och min bror och sedan kör vi hemåt på fredagen så vi är bara en natt och två dagar där. Min bror kommer hem med oss sedan också. Undra vad man skall göra sedan på lördagen och söndagen.

Men nu fortsätta att jobba. Skall försöka få in lite bilder idag också sedan då man kommer hem någon gång ungefär kvart före fyra.

Lika söt som en nallebjörn!

ooooooooo

Sitter i skolan och slutar om ungefär om 10-15 minuter. I går beställe jag min OnePiece. Hoppas den bara passar nudå. För den var storlek XS men den MÅSTE passa!! Ville inte ha någon annan. Ville ha just den där gråa med vit text! Uch sedan då man kommer hem måste man läsa på matte prov som man har i morgon.

SÖT

-

Förra torsdagens


Förra fredagens

Finns ingen för lödagen var inte hemma något så.
SöndagensDagensonepiece

 
Jag vill bara så mycket ha dendär!
ONEPIECE!!

 


o

I dag var man då en sväng till Citymarket i stan med paake och soffan. Och så har man kollat lite tv och tagit det riktigt lungt!

Vill att domhär två veckorna skall gå fort! Då blir det sportlov.

8 eller 9

I dag for man då med bussen till stan till halv 12 och var i stan 10 före 12. Gick nu bara och yrade och sedan där runt 10-5 före 1 började jag gå mot buss stationen. 5 över 1 kom bussen dit och jag stiger på. Kvart över börjat bussen rulla mot vörå. Kom till vörå kanske 5 före 2. Oskar kom och mötte mig och vi gick till honom. Fick träffa hans mamma åsa och hans två småbröder erik och abbe. Hans mamma for och rida så vi skötte nog bara abbe som är två år och så kollade vi film och oskar spelade lite med hans andra bror erik som är 8 år, och jag bara satte och kollade på typ. Fast han har nog en till bror också anders som är 14 eller 15 år men han var med deras pappa på några tävlningar någonstanns så hann inte träffa dom. Så vi kollade bara film och tog det lungt och skötte abbe. Hade en super bra dag!

let's dance

Sitter och kollar på Let's Dance nu med mamma och pappa. Sedan där runt lite över 10 blir det att åka och hämta moa först och sedan efter min bror till buss stationen. Blir skönt att han kommer hem igen.

I dag har man bara tagi det lungt, varit i duschen och varit och handlat mat med mamma.


abcdefghijklmnopqrstvwxyzåäö

13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0 h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0h 45min  vanlig Vasa - Vörå
13:15   14:00 3 0h 45min  vanlig Vasa - Vörå

I morgon blir det vörå då.

torsdag

I dag var man då i skolan steg av bussen i stan och sprang till nästa buss. Kom hem halv tre. Gjorde inget typ.. KOllade tv och sånt som vanligt. Sedan kom mamma hem hon städade och jag åt och sedan skulle vi och handla. Vi kom fram till prisma och då vi skall ta en sådandär kärra så märker mamma att hon inte har med plånboken.. Så då var det att bara åka hem igen. Då vi kom hem städade jag rummet och kollade top model. Nu sitter man med mamma och pappa och kollar på LANDSKAMPEN mellan SVERIGE & NORGE.

todaygårdagens köp

9 februari


I dag har man bara tagi det lungt. For inte på någon riktigt lenkki bara ut och fota ner till stranden och hem tillbaka det var så kall vind så ville inte vara ute länge. Kan det inte bli helg nu?

en vacker dag i solenis?

Orkade inte alla blogga i igår då jag kom hem från stan så därför kom inte några bilder in. Men idag då jag kommer hem då lägger jag bilderna från kameran till daton så sedan under kvällen kommer det nog några bilder i alla fall.
Slutar då om ungefär om femton minuter. Sen stan tills man slipper hem med bussen lite över 3. Då man kommer kanske fota lite och sedan lägga bilderna till daton och laga mat, kolla tv, och chilla. Senare ikväll kankse man skulle orka fara på en lenkki.

7 februari

 • I natt från 24:00 kommer vi att genomföra ett systemunderhåll. Detta gör att du inte kan skriva eller logg in men det går fortfarande att läsa din blogg. Underhållet beräknas till 1 timme.

  Så får väl skriva nudå innan klockan slår 12. Idag skottade jag gården då så det kom tyvärr inga bilder in heller idag har varit väldigt lat med att få din några såna nu just. Sen kollat tv och ätit. Nu sitter jag i sängen och chattar med folk och plockar fram kläder för vad man skall sätt på sig imorgon och sedan börja krypa ner i sin säng och börja sova. Så skriver gonatt redan, sov så gott!

 • jätte kul.. säger vi

  Dagens schema:
  - äta
  - ut å skotta gården
  - duscha
  - kolla top model
  - ta det lungt
  - sova

  13:48

  Nu hem, kommer bilder sedan.

  love

  I går förde man då paake till buss stationen med soffan (moa) och pappa. Sedan då vi hade fört honom dit förde vi hem soffan och moa till stan. Sedan åkte pappa och jag och hem och via fotbollsplanen + söderfjärdens restaurang. Då man kom hem kollade man tv och var på daton och åt sedan sova och sedan tala i telefon med en viss person i 2 och en halvtimme typ..
  Sitter i skolan nu och slutar om lite på en halvtimme. Vi har haft lite kul här marre har låtit som en gris och jag har sjungit högt och alla andra i kallsen har varit allmänt onormala. Men nu just är det tyst och vår lärare har på någon musik som är en låt man blir ledsen av. fast vi är nog bara tre stycken som sitter i klassrummet nu just. Vi håller med något reportage där vi är i olika grupper och skall intervjua olika folk om olika saker.  energi finns inte

  I går kom paake hem då och soffan och moa kom hit. Annars kollade man bara idol och åt och sedan gick och sova. Var jätte trött som jag är nu just så orkade inte vara uppe. I dag började man dagen med att fara till stan med hela familjen och köpt två par jeans och så köpte nog dom andra något också. Sedan kom vi hem moa blev glad och jag gick i duschen lagade mig färdig och åkte till ishallen 5 före 3. Kom dit 10 över 3 och väntade en stund på jeste. Då hon kom gick vi och kollade på Red Ducks team - Ku-Ry. Sedan fick vi så kallt så kollade inte matchen till slut med frågade en av dom som spelade där och ställningen blev 2-1 så Red Ducks team vann igen. Jeste åkte hem och jag gick vidare till nästa hall och kollade på sport - kookoo där ställningen blev 3-2. På den matchen var jag med janni, hannes, jakki och nea. Sedan efter sport matchen stannade vi kvar och kollade på sport - blues där ställningen blev 2-4. Men hann inte se den matchen till slut utan kollade nätet. Kom hem åt och sitter framför tv ännu och har kollat medoldifestivalen med mamma och kollar en film med henne nu men vi båda halft sover så ingen av oss ser ritkigt vad som händer i den men i alla fall kommer den från sveriges tv 4. Skall väl nog bara vara upp en väldigt KORT stund ännu och sedan lägga mig ner i sängen och sova så man kanske blir lite utvilad. Mina armar och ben är ännu jätte trötta efter skottningen. Men i alla fall så säger jag godnatt nu för jag kommer inte att lägg in något till inlägg ikväll/natt (för mig) för jag är så trött så fattar inte ens själv hur jag har orkat skriva såhär mycket nu. Men så i morgon skall jag fösöka att få in några bilder hit så det inte blir bara en massa tråkiga inlägg att läsa och mina youtube klipp. Så gonatt alla och sov så gott så skall jag fösöka vara lite aktivare i morgon. Fast paake far igen så då blir det igen tomt i huset blir inte kul i en vecka. Men vi fick veta av honom igår att han kommer att börja komma hem varje helg nu så man inte behöver sakna honom i två hela veckor utan en vecka räker bra. Så det är väldigt postitivt! Men som sak nu sova så godnatt! (:

  Vet inte om något av det här är fel stavat men det bryr jag inte mig i för jag är trött och skulle inte orka skriva!


  sanna drömmar skulle inte skada


  10:30

  Sitter i skolan nu och vill inte att den där dagen skall ta slut! Direkt man kommer hem halv 4 sedan måste man äta och byta kläder bara och sedan ut och skotta 10 cm snö igen. Blir väl att skotta i 2 och en halvtimme igen som igår kväll. Men som tur kommer ju paake, soffan och moa i kväll till oss så man har någon att mysa med! Dom kommer väl typ till oss någon gång där runt 11-tiden. Hoppas man får åka med efter honom om inte soffan far direkt från henne i stan efter honom. Men huvudsaken är att man får träffa honom!!
  Mina armar och ben + ryggen värker rätt så mycket och mina ben är typ som spagetti orkar knappt lyfta dom. Så får se hur det går då man skall skotta sedan då. Men om 15 min är det rast och sedan abra två timmar kvar sedan stan och sedan vänta på bussen och sedan hem.
  Längtar..

  dagen

  - skolan
  - stan
  - handla med mamma
  - skotta snö i 2½ timme
  - färga håret
  - duscha
  - äta
  - sova!

  så gonatt

  skolan

  Chill, ingen lärare. Om lite mera än en halvtimme är det då mat och sedan bara en timme kvar och så slutar man. Sedan far men till stan hinner knappt vara där länge innan mamma kommer till stan och då far vi vidare till PRISMA och handlar mat och sedan tillbaka hem. Undra vad man skall gör i kväll då. Kanske man skulle orka sig ut på en kort lenkki i alla fall. Gick ju 3km igår också så. Kanske man skulle börja få sig i form igen.. Tillsist fara på träningarna igen.

  I morgon är det då fredag och bror min kommer hem igen över helgen. Känns som evighet sedan jag senast såg dig! Fast det bara var två veckor sedan. Men har konstigt nog börjar vänja mig att du är borta och kommer hem någon helg.

  Var i går till frissan också med det är nu inte någon så stor skillnad lite kortare och lite uppklippt och början till sned pannlugg + det for över 10 cm från sidorna.. Så det saknar man. Jag såg bara då det föll på golvet tänkte jag oj nej nu kommer jag ju ha jätte kort hår på sidorna men det blev endå inte så kort så är nog helt nöjd. Men tur är att jag inte tog bort mera från mina toppar.. Skulle känna mig kort hårig då! Det blev mellan 1 och en halv cm - 2 cm som for av min längd.

  ääängst


  tecken

  Drömmer om dig, vill vara med dig, kan inte sluta tänka på dig, du gör mig galen..

  0.0

  En timme kvar tills maten nudå.


  sanningen som talar till dig

  Sitter i skolan och har trycksaker och håller på att laga memorikort. Jätte kul.. Men bara lite över två timmar kvar och sedan slutar man. Då skall man gå till sjukhuset och vänta på faffa och sedan för han mig till frissan och sedan då jag är klar där måste jag säkert gå hem om inte mamma eller pappa har slutat jobbet då någon gång. Fast skulle inte alls orka gå hem 3 km!
  Finns det ens några ord?

  musik


  23:08

  Men nu blir det natten för denhä liiiilla flickan så gonatt på er alla.

  japp och mitt namn är carolina

  Har ja något banslighets fel då jag vill fara och kolla på denhär barn filmen.


  2?

  Kolla just ett avsnitt av 16 and pregnant och nu kommer det top model 11.

  Det finns bara en person som kan göra mig glad och lycklig nu. Snälla hoppas du skulle förstå.. Det är inte första gången ja känner som jag gör.

  RSS 2.0