gott nytt år!

 


 

25 december Juldagen

Mommo kom hit och åt jul middag och sedan på kvällen blev gick vi till Toni och dem för att fira honom och sedan åkte han och jag till Fontana. 

28-29 december

Åkte till Sara igår och myste, åt räksmörgåsar, var och handlade mat till Citymarket och kollade på Zorro. Vi gick och sovde rätt så tidigt och hon vaknade tidigt i morse men jag ville sova lite längre så halv 11 tiden orkade jag mig först upp ur sängen. Vi åt morgonmål och gjorde oss klara för en dag på stan. Vi hittade lite fynd och körde sedan till Gw-galleri för att se om där skulle finnas något men där hittade vi inget!

julklapparna i år

+ Pengar

julafton 2012

Började med att stiga upp runt 10-tiden, åt morgonmål, körde in till stan med familjen för att åka och tända ljus till gravarna på gravgården, körde hem och pappa och paake lämnade hemma, jag och mamma körde efter mommo och vi åkte till begravningsplan i solf för att tända på ljus till de gravarna som vi har där. Klockan var rätt så mycket när vi kom därifrån så det var bara att gå i duschen och göra sig klar för att gå till moster och dem för att äta jul middag. När maten var uppäten och vi hade kollat på kalle anka och sådant så gick vi hem och sedan kom faffa hit och vi öppnade paketen och tog det bara lugnt resten av kvällen. 
 

julen är välkommen

 

loreen - my heart is refusing me

 

kusinen toni 20 år!

Massor med grattis kramar till dig och jag hoppas att du får en super bra födelsedag! 

julfin moa med rödprickig rosett


23 December

 

!

 

tisdagens sysslor

Jobbet, hem och fixa mat, kaffe + julklapps shoppa, hem och städa, tvätta tvätt, fixa kvällsmat, kolla tv och tidigare i säng än kl.11!

1r+kök

Kom hem just från stan och har varit på kaffe med Jemina, Maria och Jannike. Hittade lite mer julklappar också men måste nog åka till stan minst två gånger ännu för att vara säker på att jag har fått allt köpt som skall vara köpt till måndagen.

varför kan inte vi? För vissa kan ju!

 

Unforgettable

 

kladdkakemuffins


när hjärtat stannar

 

så mycket bättre

Kollar på Så mycket bättre med mamma. Sista avsnittet. 

snön den faller

För att bli frisk lämnar jag hemma ikväll istället för att fara ut en sväng på krogen. Bara förkyld ännu så i morgon kanske jag far en sväng in till stan med mamma för att fixa lite julklappar. Jag ser framemot att åka till jobbet på måndagen istället för att vara hemma och inte göra något! 
 

11:42

Besökte skolan halv 10 för att gå till hälsosystern. Ingen feber eller stegring mer men jäkligt förkyld ännu.. Fick ett sjukintyg i handen ändå för att jag hade stegring/feber igår kväll innan jag skulle gå och lägga mig så fick ledigt för idag och imorgon. 
 
Känner mig hemsk när jag har varit borta så pass mycket från jobbet.. Nästa vecka hoppas jag att jag är frisk och kan vara hela veckan innan jullovet börjar!

*

I morgon blir det att besöka hälsosystern i skolan från morgonen för att se i fall jag har höstblåsor och i fall jag får något läkarintyg eller om hon säger att jag kan åka till jobbet som en helt vanlig dag förutom att jag måste snyta mig nästan helatiden..

trött på att vara sjuk

Tredje dagen jag är hemma och är sjuk. Ingen feber än så länge så hoppas jag inte får det ikväll så jag kan åka till jobbet i morgon! Är trött på att vara sjuk det här är tredje gången på 6½ vecka jag är sjuk nu så det skulle gärna få räcka nu. Har bara kollat tv, serier och film varje dag och druckigt massor med varma drycker och ätit halstabletter, använt näs spray och snytit sönder min näsa..

12/12/12

 

solsidan

Kollade ett avsnitt av solsidan 21:00-21:30. Har ätit tortilla och ligger nu nerbäddad under mit varma sköna täcke. I morgon börjar en ny vecka med massor med nya möjligheter och mer jobb uppgifter.. Om min förkylning mår bättre imorgon så skall jag försöka träna något smått men ändå inte göra det värre.
Godnatt!

varm saft och halstabletter

Halsen skriker och hostan vill ut ur munnen helatiden. Känner mig helt sjuk i hela kroppen. Hoppas jag inte får feber inatt! Har varit sjuk så pass mycket redan så nu skulle jag vilja börja bli frisk. Att jag åkte ut i onsdast och stod och köade i ollis kön i bara kanske 20-30 minuter gjorde att jag mår såhär. Men efter en bra helg förutom att utgång igår skulle gjort den ännu mer toppen. Men jag är helt nöjd med den som den har varit.

9 December 2012

Skall gå ut och pocka två påsar med enris i och göra en dörrkrans som vi kan hänga upp på ytredörren. Mommo och faffa kommer hit och äter middag och sedan 4-tiden kör jag till skolan för att se dag två av Futsalturnering till minnet av Damjan.

8 December

Om lite mer än om en timme åker jag in till stan för att träffa upp Jessica och gå med henne på lite julklapps sökning. Vidare från stan sedan till min skola för att se på Futsalturnering till minnet av Damjan. 

lite julstämning


tandläkare

Åkte kl.1 till tandläkaren idag gud om jag inte var nervös och rädd. Om det är något jag hatar att göra är det att åka till tandläkaren. Men som tur så hade jag inga hål eller något annat fel så behöver inte fara dit igen fören om två år! Känner mig så glad, jag minns inte när jag senast inte hade något hål, det var kanske i 7:an eller 8:an?
 

julmarknad i stundars

Massor med kläder på och vi åkte iväg till begravnings plan i solf och sedan till stundras för att gå på julmarknaden där.
Mamma hittade den här kransen som hon hänge ovanför öppna spisen.

spanien del 3

10 November
Innan vi åkte med bussen till Maspalomas så stannade vi till och jag fick mina flätor jag ville ha redan innan vi ens åkte till Spanien men jag fick dem ju till sist! :)
Stranden i Maspalomas
Från strand promenaden där och från restaurangen vi åt vid inne i ett köpcenter.
 
11 November
Jag hade spytt hela natten för att jag hade haft matförgiftning så åkte in till sjukhuset med ambulans (första gången i mitt liv jag åkte med det och så råkade det just då vara i Spanien där vägarna inte är så raka..) in till sjukhuset och där fick jag dropp och sådant så fick åka hem efter några timmar med fyra olika mediciner. Jag började nog må lite bättre lång mest inne och försökte sova. Gick och sova halv 7 den kvällen. 
 
12 November
Då solade vi på hotellet och jag mådde nog ännu inte så bra men mycket bättre!
13 November
Sista dagen vi var vid stranden.
 
14 November
Vi solade vid hotellet och sedan gick mamma och jag runt och kollade vid hotellet som vi inte hade gjort tidigare. När vi gjort det så gick vi och gjorde oss klara för att gå till Puerto Rico där jag skulle fixa mina naglar.
 
15 November
EN UNDERBAR RESA! ♥

.

En telefonbild på mina naglar jag fixade i Spanien
 

29 november och 1 december

Hela förra veckan hade jag sällskap vid Eos, Erika från korsholms högstadium gjord mig sällskap. Eos bjöd oss även på lunch till spices så åkte dit och åt. I morgon börjar en ny vecka med massor med nya uppgifter. 
 
Har tagit det riktigt lugnt denna helg också.. Trodde det skulle bli utgång men det blev det inte. I går kom Cecilia och hennes mamma och pappa hit. Vi gick i badtunnan, talade, åt kvällsmat och halv 2 åkte de hem. Det var riktigt kul att träffa henne! Det var så pass länge sedan senast. Alltid kul att tala ut om en massa saker.

RSS 2.0