vila upp

Håller på att packa väskan nu och snart kommer mamma av och an hem så åker jag iväg med henne till villan i alla fall tills imorgon kanske kommer hem i fall Daniela kan träffas annars är jag på villan till torsdagen då mamma och pappa kommer hem. 
 
vill tillbaks ner till dalsbruk! 

50 års fest

Åkte ut till villan i fredast med mamma och pappa. Kollade OS invigningen och gick och sova. Vaknade upp halv 11 tiden på lördagen och solade lite och sedan blev det att gå i bastun för att sedan börja köra mot moster och deras villa där vi skulle fira henne när hon har fyllt 50 år. 
 
Vi kom till deras villa ungefär halv 1 och satte direkt igång med att hjälpa till att fixa allt innan gästerna började komma kl.3. De första som kom dit kl.3 var släktningar. Lite före kl.6 kom deras vänner dit för att fira henne.
 
Åkte hem med paake och soffan ungefär kl.12 
 
Leif, moster och Jens 

kubb

var förra veckan till mommo och åt mat och spelade två gånger kubb med Toni

obeskrivligt

Moa sover redan så jag skall väl nog börja gå och sova snart också. Mina ben är rätt så trötta efter allt idag.

hundvakt

Är hundvakt till lilla söta Moa. Hon kommer hit rätt så sent igår och idag har nog nästan bara sovit för det har varit så himla varmt. Har städat hela huset, varit på ungefär 9km lenkki med Erika, solat och nu ligger Moa brevid mig och vi kollar på Sommar med Ernst. 
 
Imorgon kommer mamma och pappa hem rätt så tidigt. Mamma och jag åker in till stan för att handla och gå i några butiker. Sedan hem och mamma åker iväg till frissan, pappa skulle någonstans också och jag skall fösöka ta moa på en liten lenkki bara det inte är för varmt.. När mamma och pappa har kommit hem blir det matlagning och sedan åker pappa iväg på fotbolls match och när den är slut åker de iväg ut till villan igen.

orange, vitt och svart


22 JULI

Var till Amarillo och åt med mamma och pappa igår efter att ha kommit hem från Jakobstad där jag har tillbringat hela helgen med härliga människor.

Some Die Young

 

tisdagen

Cyklade in till stan med Toni för att sitta och njuta av kvälls solen på bryggorna. Christian kom också dit och sedan ungefär halv 11-tiden cyklade vi in mot stan och for på oliver's inn tisdag.
Cyklade hemåt och kom hem kanske 5-tiden. 

något som jag köpte för någon vecka sedan


lite nytt från åbo

Lite saker från IKEA också. Köpte även två dvd-filmer, ett nagellack och en tröja

natten

Få i mig lite mat och sedan blir det att gå och sova
godnatt!

dalsbruk i 5 dagar

På onsdags morgonen 9:20 gick tåget ner till Åbo. Taru mötte upp mig och mamma vid tåg stationen vi åkte och shoppade lite sedan via butiken och vidare hem till Taru i Dalsbruk.
Pappa kom ner körandes på fredagen och på lördagen steg vi upp och åkte på en liten utflykt till en Ö ungefär som en liten by..
Där fanns får, lamm, kaniner och kossor
Var även på cafét där som hette Farmors Café, där var fullt med människor
På kvällen sedan när vi kommit hem från den där Ön åkte vi och handlade lite och sedan mot kvällen blev det att åka in till Dalsbruk "city" där det var Baltic jazz 2012, var en helt rolig kväll fick träffa massor med nya människor. Runt halv två tog vi taxi hem och somnade alla fyra direkt ungefär.. Steg upp på söndagen åt morgonmål, kollade lite film och gjorde inte så mycket det blev en skön och slö söndag. Tack så mycket ännu min underbara gudmor!! Önskar vi kunde träffas oftare..♥
 
 

-

Skulle egentligen kommit hem i söndags men bestämde oss för att sova där ännu en natt så kom hem halv nio igår kväll. Har haft det riktigt bra och var roligt att få träffa sin gudmor och lite andra människor.

5 juli 2012

Är med mamma hos min gudmor i Kimito nu och har simmat, shoppat, gått på loppis, ätit god mat, spelat spel och kollat film. Kommer inte att kunna lägga upp några bilder före jag är hemma. Kommer hem på söndag kväll men lägger upp bilder sedan på måndagen. Ha det så bra tills det! :)

2 juli 2012

Igår åkte jag in till stan med mamma till kl.10 för att hon skulle någonstans. Gick på stan tills hon var färdig (hittade en lång klänning och en vit kort spets klänning, kommer blir nästa vecka först..) vidare från stan till faffa för att hämta lite mattor och sedan hem för att börja tvätta hans mattor + några av våra här hemma. När alla mattor va tvättade blev det sol time. Solade några timmar, åt mat, halvsovde på soffan och sedan kom sara hit resten av kvällen det blev tv tittning och grillning. När sara åkt hem kollade jag lite tv och sedan gick jag och sova. 

sista och Tjugonde dagen

Var och städade lite, körde vidare till Ekorrarna, spelade några spel, gick ut på gården med barnen, gick in och åt mat, läste saga och sedan blev det inte att göra så mycket mer.. Barnen började fara hem en efter en efter lunchen redan så.. Hade en super bra sista dag och saknar att jobba redan!! Men som sagt SOMMARLOV är ju nog ändå skönare!

RSS 2.0