Mitt år på dagis som assistent

Var utklädd på maskeraden till lilla My 
Vill tack för mitt år på dagis! Tänk vad tiden kan gå snabbt ibland. Visst det har varit många tuffa dagar också men ändå har jag inte gett upp, vilket jag är stolt över. Jag vet i alla fall att det är det här jag vill jobba med och jag skall kämpa så att det blir så. Det har varit en dröm sedan jag själv gick på dagis att jag har vilja bli dagis tant. Efter att ha fått prövat på att jobba på dagis ett år har hjälpt mig massor! Det kommer att känns konstigt att inte behöva stiga upp 7 nåmer och bli mött av massor av glada barn som hälsar så glatt på en när man kommer innanför dörren. Men som sagt jag är så tacksam och stolt över mig själv och skall njuta av sommaren till 100%! 

Tammerfors

Åkte en tripp till Ideapark och IKEA igår med mamma och pappa, var så trött då jag kom hem så hann bara duscha och så somnade jag på soffan framför tv, orkade inte ens se Eurovisionen.. Hittade inte så speciellt mycket åkte bara med för skojskull inte för att jag behövde något speciellt förutom en fotoram från IKEA som har gått sönder. Så nu när jag köpte en ny så får mina foton äntligen åka upp på väggen igen.

Plugga plugga

Jag var beredd på att det skulle bli jobbigt att läsa till urvalsprovet men så här extremt jobbigt trodde jag absolut INTE att det skulle bli! Får önska lycka till åt mig själv så får jag bara hoppas att det skall gå bra! 

RSS 2.0