nittonde dagen

Har tvättat leksaker, tamburen, torkat av hyllor/skåp och några skoställningar. Körde vidare till Ekorrarna där jag hann vara 1½ timme med barnen, åt mellanmål, hörde på saga och gick ut.

ny städat klädskåp

före
efter

portugal - spanien


sann berättelse

(förlåt för suddigheten)
 

i vissa stunder saknar jag det ännu


adertonde dagen

Lämnade hemma idag också.. Kollar på Friidrotts-EM i Helsingfors nu just från Yle TV2.

sjuttonde dagen

Lämnade hemma för var så snorig, hes och hade ont i halsen imorse, men blir väl nog att försöka åka till jobbet imorgon.

sextonde dagen

Städade i ungefär 5½ timme sedan körde jag upp till byn där alla barnen var vid Ekorrarna oc var där till kl.3

midsommar

Var en liten tripp till Replot hem till saras föräldrar och åt en god middag på fredagen
När vi ätit hämtade vi upp Lotta och åkte vidare till Österö till en villa där en massa folk var
Redan före kl.1 på lördagen körde vi hemåt
Vi grillade god mat och när vi ätit klart ringde telefonen och vi blev bjudna till en annan villa i gerbyskärgården. Vi packade väskan och åkte till stan, hoppade på båten och körde dit.
Badade bastu, träffade massor med nya människor och firade den sista natten av midsommaren 
 
 Har haft en jätte bra midsommar, tack till alla som har gjort den så pass bra som den har varit! :)

femtonde dagen

Tvättade lite leksaker, åt midsommar middag, hörde på saga och lekt på gården med barnen.

fjortonde dagen

Varit ute på gården och lekt, hört på saga och tvättat lite leksaker.

trettonde dagen

Var av och an till stranden med barnen, hört på saga och ritat lite

tolfte dagen

Kom kl.8 till jobbet, hjälpte till vid frukosten och sedan gick vi ut. Var ute till ungefär halv 11 och så gick jag in för att torka lite stolar, bord och sedan väggar. Efter lunchen gick småttingarna och sova och själv gick jag ut på gården med några barn. Var ute i två timmar, kom in, åt mellanmål, gick ut på gården och hann inte vara sålänge så slog kl.3 och jag körde hem. 

en lyckad kväll

Hade en super bra kväll igår! Träffade härliga tjejer hos Malin, blev mycket snack och massor med skratt!
några bilder från kvällen innan det blev utgång
runt halv 12-tiden körde jag iväg mot stan med Daniela och Emma i bilen, vi parkerad och de gick mot Fontana och själv gick jag till oliver's inn med kusinen, Sara och Patricia, var en super kul och lyckad kväll.
tack till alla som gjorde den så pass bra

16.6.2012

Satte hemma ensam igår och gjorde nu inte så speciellt mycket.. Kollade två filmer och fotboll, tog det riktigt lugnt hemma bara, skönt det ibland också.. Gick redan lite över 12 och sova så.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kom hem från grannens konfirmation för ungefär en halvtimme sedan. Grattis igen Ingrid!
Ikväll blir det att åka till Malin för att fira henne (hon fyllde 18 år 1 Juni)
Ha en bra lördag alla!

elfte dagen

Tvättade leksaker, var ute på gården och hörde på saga

tionde dagen

Började 8 som vanligt och gjorde nu inte så mycket, hörde på saga, var ute på gården och lekte och sedan gick tiden så fort då man har kul att klockan var 3 och jag slutade för dagen.

solf


sjunde dagen

Kom lite före 8 till jobbet, satte några tvättade blommor i fönstren där de skulle vara och sedan gick jag ner till första våningen för att vara med barnen. Tvättade lite leksaker, lådor och några bord. Har även varit ute på gården en timme innan lunchen för att gunga och laga sandkakor.

new


måndag och sjätte dagen

Började morgonen med att dammsuga lite, göra klart  födelsedags kort, tvätta hyllor och plastblommor och lite små saker. Gick ut på gården till lunchen, åt lunch, hörde på saga och sedan ut på gården igen och hem kl.3.

David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj


fjärde och femte dagen

Städae, gjorde födelsedags kort till hösten och lekte med barnen.

tredje dagen

Tvättade lite leksaker och lekte med barnen + läste saga.

Lördag

Har hängt och vikit tvätt och sedan när paake och moa kom hit åkte vi till villan för att äta mat med mamma och pappa. Kom för kanske en halv timme sedan hem från villan och gör nu inte så speciellt mycket. Får se vad man hittar på ikväll..

sola


18:11

Kom före bara en liten stund sedan hem från stan och väntar nu på att Cecilia skall komma hit och så blir det lenkki med henne.

Godnatt

Nu skall jag ta och gå och sova så att jag orkar upp till jobbe i morgon igen. Godnatt


andra dagen

Har varit nästan ute hela dagen idag på jobbet hela 3½ timme av 7 jobb timmar. Har läst några böcker och lekt med barnen.

fredagens nytt

tunika - 24,95€
fred perry skor - (normal pris: 69,90€) rea: 59,90€
och en helt vanlig vit skjorta

första dagen

Hade min första arbetsdag idag. Mellan 8:00-15:00 den var rolig och gick super fort. Har tvättat lite leksaker, lekt med barnen och hört på saga. Blir att försöka gå och sova tidigare ikväll så att man inte är så trött imorgon så att det inte blir som idag direkt jag kom hem lite över tre somnade jag i soffan.. Blev bara några timmars nattsömn inatt så kan förstå att först sovit några timmar bara och sedan skall man upp till kl.7 sedan till jobbet och jobba i sju timmar så nog blir man trött..

klädd i vitt

På lödagen blev det väckning lite före 11, åt morgonmål, duschade och sedan blev det att fixa sig för att fara till Cecilia med Sofia för att servera på hennes studentfest. Kom dit till henne ungefär kl.14:00 och fick direkt massor med uppgifter att göra, plocka fram och sådant. Var där i 5 stressiga timmar och serverade. Kom hem som en trött tjej men blev att ladda batteriena på något sätt för att sedan orka ut på kvällen. Åkte in mot stan 10-tiden och blev att ställa sig i den långa fontana kön. Stod nog där i över en timme och köade, när vi väl hade kommit in blev det massor med dans och skoj. Var väl en helt okej kväll..
Vaknade upp på söndagen kl.12:00 och gjorde inte så mycket åt och kollade lite tv. Sedan åkte vi iväg för att hälsa på faffa vill sjukhuset och sedan till Prisma för att handla mat till honom för att han skulle slippa hem på måndagen.

1 Juni 2012

Malin fyllde 18 och Toffe fyllde 21 :)
Gjorde inte så mycket satt hemma och kollade Let's Dance finalen med familjen och åt grillat.
Grattis Anton och Sigrid!
Vinnare av Let's Dance 2012

RSS 2.0