MOA ♥

Saknar fasters lilla tös! 
 

LOKA

Ibland är det bra att man har vänner som kommer lite längre ifrån, Hanna som är från Sverige åkte dit under helgen så jag passade på att beställa hem lite LOKA åt mig. 
 

happy day

Efter en underbar pampas helg och fått lära känna nya människor känns bara toppen! Blev ett minne för livet och det känns helt okej att vara tillbaka i min 27m2 lägenhet i Jakobstad. Den här veckan hade vi skola idag och i morgon bara, så jag slipper hem igen efter skolan imorgon.
 
Blir lång ledigt efter i morgon då, gud vad skönt! Påsken närmare sig också.. få se vad man skall hitta på för skoj då. 
 

citronvatten

Dicker så pass mycket vatten varje dag så tänkte att jag skall piffa upp denna dag lite. Citronvatten är gott och ger en fräsch smak, tummen upp!
 

Back in Jeppis

Back in Jakobstad men denna vecka bara för en natt. Åker hem imorgon igen där vi slutar redan kl.12, skönt! Skulle egentligen slutat kl.16 men ena föreläsningen blev inte. Bara skönt med lite fler timmar som jag kan istället lägga på skoluppgifter än att sitta vid "skolbänken" + att det är pampas denna vecka så blir fest i slutet av veckan så idag och imorgon kommer att bestå av skolsaker..
 

tjugofjärde mars

 
 
 

23 Mars

När man trodde att det skulle börja bli "sommar" så kommer snön igen.. Snart vitt på marken och humöret är dåligt. Gör det inte bättre av att man har massor med skoluppgifter som skall vara klara inom en viss tid. Längtar så mycket till sommarlov så att man kan njuta och få ta det lugnt en tid, orkar inte stressa längre allt bara går åt skogen när man är så här stressad! 
 
 

Rockasockorna

Alla är vi olika vilket är bra och unikt, därför var jag med och rockade sockorna i fredags! 
 

Kokkola

Åkte en tripp till Kokkola i torsdags med Sandra efter skolan för att åka och köpa lite nya kuddar och mattor inför förlovningsfesten. Alla olika färger hittade vi minsann..
 

Grattis till er förlovning ♥

Stoltare lillasyster kan man inte bli! Äntligen efter 8 och ett halvt år tillsammans så förlovade ni er. Jag är så glad och stolt på samma gång. Jag önskar er all lycka och hoppas på ett bröllop inom sinom tid. Ni är perfakta för varandra och passar som en smäck ihop.
♥ Gratulerar till er båda igen! ♥
 
 
 
 
 

Vår nytt

Unnade lite nya klädesplagg åt mig själv på min födelsedag
 
 

Förlovningsfest

Ikväll ska jag åka till Jakobstad för att fara på de här två turturduvornas förlovningsfest. 
Grattis igen till er! ♥
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to me 21

 14 Mars fyllde jag 21 år, ännu ett år äldre..
 

Ge mig kraft

Äntligen i morgon är det fredag och det betyder att jag får åka hem. Det skall bli så skönt efter en hel vecka här i Jakobstad. det är även min födelsedag på lördagen så det känns skönt att få komma hem och fira med familjen. Jag önskar att jag skulle kunna njuta till 100% i detta vår väder men har så sjukt mycket skoluppgifter nu så jag har inte ännu hunnit vara ute på någon långpromenad som jag jätte gärna skulle vilja hinna göra. Hinner inte göra något speciellt i helgen annat än göra uppgifter och fira mig. Skall föröska få undan så mycket som det bara går på dagarna så att jag i alla fall skulle ha tid med gym på kvällarna, iblabd måste man ta paus från tråkiga och jobbiga saker och göra något man gillar och för min del är det träning. 
 

4 dagar kvar

happy girl!
 

halarinvigning

Förra veckans tisdag hade vi halarinvigning så nu kan jag ha min halare på när jag vill och "lagligt" utan straff.. 
 

RUKA 2015

Hade en super bra resa till Ruka med underbara människor, första gången jag var dit så det var kul att se något nytt och åker gärna dit igen. 
 
 
 
 
 
 

Äntligen är MARS här!

 Inte många dagar kvar tills jag blir ett år äldre 

RSS 2.0