skolavslutning

Vi kollade på staffetkarnevalen och tog det riktigt lugnt gick och sovde rätt så tidigt. Hade väckning halv 9 men blev att vi steg upp först 9. Lagade oss färdiga och sara förde mig till skolan för att fara på skolavslutning och själv åkte hon vidare till stallet. När avslutningen var klar (efter 40 min..) åkte jag med buss in till stan ch satte där och väntade på att sara skulle ringa och säga att hon är påväg efter mig. Vi har diskat och lite sådant nu så får vi se vad vi hittar på här efter.


15:33

Vaknade halv 11 ungefär, gjorde morgonmål, kollade lite tv och gick sedan ut för att sola. Skall fixa lite mat nu och efter det går jag efter dina och far på en lenkki med henne.

28 Maj 2012

Efter skola och sista provet åkte jag med buss in till stan gick av och an ut med moa och sedan kom Sara och hämtade mig och vi åkte till Sandö för att Dainty skulle få simma lite i vattnet.
När vi kom till sara blev det att fixa lite mat, sovde en stund och bara så tog vi det bara riktigt lugnt.
Trodde inte på när sara sade att Dainty bara dricker vatten när man håller fingret på vatten skålen..
Blev liten kvällspromenad in till stan sedan och 21:10 gick min buss hem. Direkt jag kom hem åt jag lite och nu sitter jag bara och slöar, hoppas på att man sover lite bättre inatt!

Godnatt


27 Maj

Åkte med mamma och pappa i fredast till villan, gick i bastun och kollade tv och sedan direkt och sova. Vaknade på lördags morgonen halv 11 åt morgonmål, spelade ett spel med mamma, solade, åt mat och åkte sedan skjutasade mamma mig hem. När vi kom hem blev det direkt duschen och packa sedan vidare till Sara. Kom till henne och chillade sedan mot kvällen blev det en tripp till Molpe och sedan vidare till Ollis.
Efter en helt bra kväll gick vi hem till henne och vaknade upp kvart över 12 i "morse". Vi hade bestämt oss för att vi skulle och ville ha chips så vi gick 2 km för att få chips, dipp och en glass. När vi kommer tillbaka hem till Sara så bytte vi om och top chipset och dippet och satte på balkongen för att spela lite kort och sola.

Dagen i bilder

vek tvätt
hängt tvätt
och solat med kisse katten brevid mig
och nu blir det att åka till villan med mamma och pappa över en natt.

25.5.2012

Har just ätit frukost och kollat lite tv, nu blir det at sätta på sig bikinin och gå ut för att sola möjligtvis läsa lite ur min bok men oftast somnar jag så blir väl ingen bok..

Torsdag 24 Maj


sommarkänsla

Vaknade just och skall duscha, äta frukost och sola sedan får vi se vad vi gör. Inatt blir det att sova hemma och så kanske jag måste fara till skolan imorgon beror på om matteläraren ännu är sjuk..

Äntligen snart är det helg och många skolor åker ner till huvudstaden för att fara på Staffetkarnevalen. Saknar att få springa där.. Hade funderat att åka ner för att bara se på men blir nog att stanna hemma och fara ut med Sara istället.


Ha en bra och solig/varm torsdag alla!

Börjar kännas som att man har somamrlov nu.

gårdagen i bilder


23 Maj

Åkte till Sara igår och vi gjorde nu inte så mycket, var av och an till butiken och sedan ute på gården en stund, kollade lite tv och sedan och sova för att hon skulle upp tidigt till gymmet. När hon kom hem idag väckt hon mig och vi har just ätit morgonmål. Så får vi se vad vi skall göra sedan idag.

22 Maj 2012

Igår var jag till skolan och sedan mot kvällen på gymmet med Daniela och sedan snabbt till PRISMA med Sara. Kom hem och gjorde inte så mycket.
Skall till skolan om två timmar idag också fårse hur länge man måste vara där idag.. När jag kommer hem skall jag sola lite och fara på en lenkki och sedan säkert bara ta det ritkigt lugnt.

mat


ishockey


körkort

Är super glad och på samma gång trött. Skall ta och äta något, kolla film, sova någon timme (blev inte så många timmar inatt), på en promenad och sedan får man se vad som händer ikväll.
google

ingen lust till något

Har absolut ingen lust att läsa på psykologi provet! Har inte tränat på några dagar så skulle måsta hinna träna också men är så trött i benena så orkar inte fara på en lenkki ens.. skulle vilja bara lägga mig i sängen under täcket och somna!


Ge mig kraft någon

5-1

Har kollar på ishockey med pappa och nu skall jag äta något och sedan gå och sova så att man orkar upp till 6:40 imorgon. Godnatt

provläsning

Nu blir det att sätta sig ner och läsa på psykologi prov som jag har på onsdagen. Kommer ändå inte att kunna koncentrera mig att läsa.. Men en timmes läsning, en promenad i det blåsiga vädret, fixa mat och läsa lite till och sedan ta kvällen som den kommer och bara ta det lugnt.

Så himla skönt, bara 2 dagar kvar i skolan! Sommarlovet kommer perfekt, behöver verkligen lov från allt som pågår i mitt liv nu just.

nagel fixning


morsdag

Hoppas du hade en super bra morsdag världen bästa mamma!♥
Gjorde maten tillsammans med storebror och pappa så att mamma fick bara njuta av sin dag

Finland-Canada

Var till Mia igår och kollade på hockey

Onsdag

Två uppgifter som skulle bli klara idag och så hade vi gymnastik, var ut på promenad med sara. Kom hem och låg ner i soffan och somnade en stund har ännu super ont i magen kollade just film och nu lite vad som kommer på tv bara.

finland-schweiz

Ishockey!

tjära

Ny tjärad båt, solat i bikini och gått barfota på gräset = sommar och bara 8 dagar till SOMMARLOVET!

promenad i solen

En skön skoldag idag. Började 8 hade en presentation på engelska, talade lite om utlandsresor och praktik och sedan en liten promenad i solen med klassen.

Måndag

Vaknade upp halv 11 ungefär i morse och satte på tv:n
Åt frukost och sedan lagade jag mig färdig för att sara skulle ta upp mig och sedan åkte vi till skolan till kl.12:20
Efter skolan satte jag på med sara in till stan och gick till lägenheten för att vänta på att slipppa hem. Pappa kom efter mig lite före fem och vi åkte via prisma efter något och sedan hem. Har bara tagit det riktigt lugnt och hängt tvätt.

Flo Rida - Whistle


helgen

I fredast kom Daniela hit, vi kollade tv, film och lagade tortillas. Ungefär kl.11 så kom N efter oss. Vi släppte av daniela i stan och sedan åkte jag och han vidare till honom. Vi kollade lite tv och sedan somnade vi. Vi vacknade rätt så tidigt så han förde hem mig och när jag kom hem tvättade jag lite kläder och sedan kom paake hem. Vi lagade mat och hann bara kolla tv en stund innan Sara kom hit. Paake åkte sedan in till stan och vi kollade film och talade bara ända till hon sedan körde hemmåt. Har varit en riktigt bra helg föruotm lite småsaker.. Väntar på att mamma och pappa skall komma hem från villan nu och sedan kommer paake och sofia hit så skall vi laga mat.
Skönt med att börja 12:20 imorgon först!

det nya från helsingfors/esbo

Race Marine 80 euro
Träningsjacka 70 euro
topp från jc (minns inte vad den kostade)
och dessa två från jc också
och denhär fick jag hem med mig från IKEA

sjuk

Har sovit i stan inatt och vaknade med stegring så lämnar hemma idag. Ligger och kollar sex and the city med moa brevid mig. När sofia har slutat skolan slipper jag med henne hem till sundom.

RSS 2.0