moa 3 år <3

Har diskat färdigt just medan sara har fixat maten så snart blir det att äta och sedan sitta en stund och chilla sedan 6-tiden blir det att duscha oh göra sig i ordning för att till kl.7 åka iväg till paake och sofias lägenhet. Moa sötnsen fyller 3 år idag!♥
Lite har hon ju nog växt..

David Guetta - She Wolf (Falling To Pieces) ft. Sia

 
 

ser fram emot två veckor här!


två dagar!


29.10.2012

Var efter skolan med Maria och sökte praktikplats med vi fick inte dit vi sökte. Kom hem och har just ätit mat och nu väntar jag att Cecilia skall komma hit och så går vi ut och går och lägger sedan på bastun. Ikväll kommer näst sista avsnittet av Ensam mamma söker.

next to normal

I går kvart före 14:00 befann jag och mamma oss i Wasa teater för att se på Next to normal. Den var super br enligt mig, Jag rekommenderar att alla skall åka och se på den! Den var humoristisk, romantisk och sorlig. På kvällen med det seda utgång med toni och hans två vänner och jessica och jag. Blev en bra kväll/natt!
 
Idag har jag varit med mamma av och an till PRISMA, ätit mammas goda mat, gjort läxor, sovit i 3½ timme och kollar på Unforgettable nu och väntar på att klockan skall bli 21:00 så att Solsidan kan börja. När det sedan är slut med att gå och lägga sig så att jag orkar med en ny vecka i skolan.

torsdag


 

7 dagar kvar, LÄNGTAR!!

 

Godnatt

Klockan börjar bli mycket nu och jag är trött men som tur får jag sova en timme längre i morgon för börjar först 9:10 istället för alla andra dagar 8:10.

the prestige

Sitter och skriver en filmanalys om filmen The Prestige som vi kollade på i skolan förra veckans torsdag.
 

3 bilder från lördagens länk med sara


24102012

Åkte in till stan med Maria efter skolan och fick hem med mig en t-paita från Jim&Jill och en topp från Jc.
Kom hem för ungefär en halvtimme sedan och skall byta kläder nu och gå på en promenad i det soliga höstvädret.

at school


pappa 49 år

Igår fyllde min pappa 49 år massor med grattiskramar till dig i efterskott!♥ Släkten kom hit och vi firade honom med sött och salt. En bra kväll! Hoppas pappas födelsedag var bra också.

.

Dagen började segt med att knappt orka upp ur sängen och när jag väl var uppe och hade ätit morgonmål ville jag bara krypa ner igen under täcket och somna om. Kom till skolan och var inte så mycket piggare och blev aldrig det heller så när jag kom hem efter k.4 och hade ätit mat så gick jag och sova en timme och nu är jag lite piggare. Blev inte så många timmars sömn i helgen så är väl trött från den ännu. Nu ikväll skall jag bara ta lite mag och rygg och sedan duscha och ta de lugnt = film eller se på något tv program. 
 
 

ensam mamma söker

Sitter och kollar på Ensam mamma söker i min ensamt nu medan mamma och pappa har gått och sova. 

utgång i lördags


unforgettable

Kollar på Unforgettable från sveriges tv 3 med mamma och pappa nu. När det slutar kommer sedan solsidan och när solsidan är slut tar jag lite mag,rygg och arm och går i en snabb dusch för att sedan gå och sova. Det har inte blivit så många timmar jag sovit den här helgen.. Så vill sova ut ordentligt så att jag orkar med skola i morgon mellan 8:10-15:45.

Prisma

Skall åka en tur till PRISMA nu och sedan träna lite ikväll och sedan kolla på Solsidan kl.9

werty


långbent spindel

Låg med lampan släckt och skulle just sätta undan telefonen men så rörde min hand i något som låg brevid dynan. Jag satte på lampan och där kommer en långbent spindel mot mig, Blev lite överraskad och i chock själv men död fick jag den och sedan kunde jag somna. 
 
Ligger i sängen nu och åt morgonmål för ca.½ timme sedan och funderar på vad jag skall göra. Kanske sätta på mig länk kläderna och sticka ut på en länk?

18.10.2012

Vaknade halv 12 idag och orkade inte stiga upp så låg ännu i sängen med daton i famnen efter halv 1. Talade med mamma i telefon och steg sedan upp för att äta morgonmål. Ville vara snäll och överraska mamma tills hon skulle komma hem från jobbet kl.4 så jag har städat hela huset och dammsugit. 
 
Mamma blev glad och lite i chock när hon märkte att jag hade dammsugit hela huset. Hon hade bett mig att reda upp bara med jag tog tag i det och städade wc:orrna och dammsög hela huset. När jag sedan hade ätit och duschat så åkte vi för att hälsa på faffa en sväng och sedan vidare till gw-galleri. Där hittade jag en klänning och hårring. Vidare till prisma sedan för att handla mat och kom hem lite över kl.8.
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt och kollat tv. Skall snart gå och sova och imorgon skall jag träna och sedan mot kvällen kommer Sara hit. 
 

14 dagar kvar


14:54

Kollar film nu och väntar på att tvättmaskinen skall vara klar så jag kan hänga upp tvätten. När tvätten sedan är hängd måste jag fundera vad jag skulle kunna fixa att äta. 
 
Att det orkar vara sånt här tråkigt väder. Alla blir ju bara på dåligt humör av det! Önskar solen skulle vilja komma fram lite nu som då så att humöret skulle bli en smula bättre.

äntligen hemma

 

jobbigt att vara kvinna varje månad

Hittade inget på stan men nu har jag i alla fall fixat whatsapp så känner mig inte så speciellt mycket efter längre.

Kollar tv bara nu och försöker tänka på något annat än att min mage gör jätte ont!

Don't You Worry Child

 

tisdag

Ligger i sängen ännu och har ingen ork för att stiga upp och äta morgonmål. Måste reda upp lite i rummet, städa klädskåpet och sedan ta bort en massa kläder jag inte längre använder som bara tar en massa rum i skåpet. När det väl är gjort så blir det att äta mat och byta kläder och sedan köra efter mamma. Direkt från hennes jobb åker vi in till stan. När vi kommit hem frå stan så tror jag att jag far på en lenkki och kör lite mag, rygg och arm här hemma. 

15102012

Hänga och vika tvätt, äta mat, träna och bara ta det lugnt ikväll.

6 år (13 Oktober 2012)

I lördast hade Paake och Sofia sin 6 års dag! Grattis till er båda, ni betyder massor för mig!♥

13:35

Igår hämtade jag Maria från stan lite före kl.10. När vi kom hit kollde vi tv och sedan gick vi och sova. Vi vaknade kl.11 i morse, åt morgonmål och sedan före jag henne in till stan för att hon skulle kunna ta bussen hem. 
 
Idag skall jag träna lite och sedan ta det lugnt.
 

höstlov

Fick höstlov igår vilket känns hlt otrogligt skönt! Idag skall jag städa, handla med mamma och säkert bara ta det lugnt ikväll och kolla på tv-program. 
 
Var med Daiela i onsdas till gymmet och sedan körde vi vidare till ishallen då för att kolla på A-juniorernas match och de förlorade mot Ässät.

20 dagar kvar

 

glad tjej

Har ätit mat och gjort en presentation om Astrid Lindgren tills imorgon och nu skall jag packa gymväskan och kör iväg till gymmet. När jag och Daniela har gymmat klart kör vi vidare till ishallen för att kolla på A-juniorernas match. Ha en bra Onsdag!
 

fiskbensfläta


.

 

23:16

Nu har jag kollar på Ensam mamma söker och skall krypa ner under täcket och sova. Har en jobbig dag att se framemot imorgon. Har skolan från 8:10-16:30.. 
 
Men nu sova så jag orkar med skolan imorgon! Godnatt

gymmet med daniela

Kom just hem från gymmet och kollar tv nu just. Skall äta något snart och sedan är det bara att vänta tills klockan blir 10 så att Ensam mamma söker börjar.

grattis till din 20års dag världens bästa Sara!

Massor med STORA GRATTIS KRAMAR till dig världen bästa Sara! ♥
 

6 oktober 2012

Tre stycken blir från lördagen hemma hos Sara när vi var ett gäng som firade henne. Vi åkte sedan vidare till Oliver's Inn och Fontana.

Måndag

Slutar om lite mindre än en timme, hem och laga mat och sedan kl.6 far jag till gymmet med Daniela.

sov gott

Klockan börjar att bli rätt så mycket så skall väl nog snart börja gå och sova. 
 

HÖST

Jag och min klass har varit hela veckan vid YLE och filmat in vårat barnprogram till vårt projket. Det har varit en super bra vecka att få se något nytt och inte behöva sitta i skolan en hel vecka. 
 
Ikväll blir det att bara säkert ta det lugnt hemma och imorgon blir det att fira sara som fyller nästa vecka. 
 
Det börjar bli lite bråttom att hitta en praktikplats nu också.. Tankarna går i huvudet vart man skulle kunna tänka sig att fara och vad jag är intresserad av att göra i 12 veckor och även min sista praktik jag kommer att göra som media assistent.
 
Snart måste jag börja fundera ordentligt också på vad jag vill göra när jag gått ut mina tre år som media assistent. Jobba eller fortsätta studera? Studera till något helt annat som inte har med media att göra?
 
Nå i sista sekund kommer jag väl nog på vad jag vill syssla med.

RSS 2.0