Somebody That I Used To Know


Lördag 28.4

Vaknade 10:30 steg upp åt morgonmål fick veta att mamma och pappa inte åker till villan så efter att jag hade ätit åkte vi in till stan första via pappas jobb där min bror var och gjorde lite arbete sedan vidare till minimani och handlade lite och sedan via faffa men han var inte hemma så vi åkte hem då. När vi kom hem bytte vi alla kläder och gick ut för att ta ut utemöblerna sedan gick mamma och jag en promenad i skogen och när vi kommer tillbaka blir det matlagning och att äta. Har sovit en stund nu och skall gå på en promenad med grannens hund och så får man se vad man hittar på senare ikväll. Ha en bra lördag alla!

trappuppgången vid faffa

Helsingfors/Esbo

tågresan ner mot Helsingfors
På fredagen blev det tidig väckning och åkte med taxi till tåg stationen. Hoppade på tåget och rullade iväg till Helsingfors. Gick på stan med mamma och på café. Tog tåget till köpcentret Sello sedan och mötte upp pappa och sedan kom smkusinen Matilda och hennes föräldrar dit. Vi gick och åt på en resturang och sedan åkte vi hem till dem. Kollade tv och sedan gick jag tidigt och sova.
Vaknade upp på lördagen och åt morgonmål. Åkte till IKEA med mamma och merja.
sedan åkte vill tillbaka till dem för att laga tortilla och slappa en stund innan vi blev förda till tåget för att åka hem
inväntar tåget hem
bilder på vad jag handlade kommer lite senare

Fredag

Har inte orkat blogga har inget intressant att säga.. Ikväll skall jag fösöka få upp bilderna från resan.. Har skola mellan 8:10-12:15 och sedan hem med ettans buss. Fåse vad man hittar på ikväll säkert bara en skön hemma kväll med film och mys.


Måndag

Skola mellan 8:10-15:45. Så slutar om en stund.. Får skjuts av sara in till stan, far och köper lite mat och sedan till lägenheten. Väntar på att pappa skall hämta mig, komma hem äta något och sedan på gym + solarium med daniela antagligen.
(bilderna från esbo/helsingfors redan kommer säkert ikväll eller imorgon beror på när jag orkar ladda upp dem)

Ha en bra måndag alla!


Godnatt


17 April

Har haft norskt besök till skolan idag. Vi hade presentatiner för hem, guidat runt och ätit med dem. Så fick sluta tidigare idag då.. Åkte in till stan med saras skjuts och gick till lägenheten, sovde en stund och lite före kl.15:00 gick jag till bilskolan för att köra. Körde på motorvägen idag. När jag hade kört färdigt gick jag till lägenheten för att vänta på pappas skjuts hem. Kom hem ungefär halv sex och har inte gjort något speciellt. Kollat lite tv och något sådant bara. Men sovde så pass dåligt inatt så skall tror jag börja gå och sova nu redan så kanske man är lite piggare och gladare imorgon. Godnatt

STIL MED RÄNDER

Postat av: Mia

Vilken fin klänning. Var har du fyndat den?!

 

Svar: tack, den är från vero moda :)


acceptera

Igår var jag ut med kusinen och hans vänner och så träffade man förståss en massa människor man känner. Var en riktigt bra kväll!

slutspelet

brynäs-skellefteå kollar på slutspelet med pappa nu just.

stil med ränder

Har varit på Michaelas konfirmation idag, GRTTIS till dig igen!

bättre sent än aldrig

I torsdast efter skolan åkte jag till josefin och var hemma hos henne någon timme och gick sedan till in brors och soffan lägenhet. Mamma och pappa kom sedan dit och vi åkte hem. Gjorde inte så mycket den dagen.
I går slutade vi tidigt och jag hade körlektion. Efter körlektionen åkte jag hem med bussen, somnade i sängen, plockade upp lite saker i rummet, lagade mat/åt maten och sedan åkte mamma och jag till gw-galleri och handlade mat till prisma. Tog det lugnt framför tv med hela familjen igår bara.
Skall åka in till stan med mamma en stund snart och sedan när jag kommer hem skall jag städa rummet färdig.

MINA VÄNNER

JANNI ÄR HÄFTIG OCH SNÄLL OCH TYCKER OM FÅGLAR. SARA GILLAR SNYGGA MUSKLERKNUTTAR OCH CHOKLAD.


22:55

Godnatt


10 April

Läseordningen för de 6 veckorna framöver kommer att bli tuffa! Hade skolan från 9:10-13:40 idag, jag och janni satte på med sara in till stan, jag gick till lägenheten, ut med moa på en liten lenkki, lagade nudlar och gick till bilskolan för att ha mörkerkörning. Efter att har suttit och kört bil inomhus i en timme och 15 minuter gick jag till lägenhete tillbaka och väntade på att mamma skulle komma efter mig. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket har lagat kvällsmat och bara tagit det riktigt lugnt! Blir duschen snart och sedan sova.

How Do You Know

Sitter och tittar på den här filmen nu just och snart blir det efterrätt

påsk 2012

åkte till villan i Fredast med paake, soffan och moa. På villan var mamma, pappa, mommo, moster och mosters man. Lite senare kom även Toni ut också. Vi åt mat och tog det riktigt lugnt. Runt 7-tiden förde jag och paake toni och mommo till båthamnen och de åkte hem. Toffe, Anne, Peter och Hanne kom ut också så de var ungefär till halv 9 vid oss och sedan åkte de hem.
vi kollade Let's Dance och jag och soffan spela ett spel och sedan gick vi och sovde.
på Lördag morgonen blev an väckt halv 9 av att paake hade på alarm på telefonen.. Nåväl låg och halvsovde till 9 och steg sedan upp och gick ut och tog några morgon bilder.
efter vi hade ätit morgonmål och lite sådant så gick vi alla ut i det vackra vädret
ett projekt som skulle göras var att flytbryggan skulle på plats så det var männens jobb att få den på plats
när flytbryggan var på plats blev det kaffe/saft och mockaruta
efter vi hade ätit sedan åkte moster och hennes man hem, vi diskade och redde upp och sedan åkte vi andra hem
mamma och jag promenerade
kom hem och åkte till fontana med kusinen på lördagskvällen då sedan
idag, faffa och mommo är här och äter middag och sedan senare ikväll blir de bio med paake och soffan och deras vänner, filmen vi skall fara och se på är american pie och imorgon blir det att åka till skolan igen..

Letters To Juliet

Har kollat den där filmen nu ikväll

8 April

Var igår till Fontana med kusinen och hans två vänner. Fick sällskap hem och sova och vi vaknade ungefär halv 11 och sedan runt 1-tiden förde jag och mamma hem honom. På vägen hem åkte vi in via Siwa och sedan vidare hem. Faffa är här nu just och skall äta mat här. Kollar lite tv och tar det allmänt lugnt nu bara.

20:13

Kom hem från villan för ungefär en halvtimme sedan och sitter i soffan och kollar tv nu just bara. Funderar vad man skall göra ikväll..
Tack till Josef som lagade ny design till mig också!!! :)

Kommer bilder från villan i morgon eller sedan på måndagen, ha en bra lördag kväll alla!

NY DESIGN

Nåjanå! Nu slipper ni äntligen den där bakgrunden på.. ja, jag vet fan inte vad det var för bild. En simpel header är fixad också. Länkar har bytt färg och stil, bredden är uppordnad. #förattnibryrer

Jaa, om ni inte fattat det än så är det inte Ina som skriver nu. Eller vad vet jag vad hon gör, men skriver här gör hon inte i alla fall. Tror hon åkte till villan. Borde vara tillbaka till civilisation imorgon så hon får se vad jag gjort.

Jag? Vem är jag? Joooo, det ska jag allt berätta. Jag är Josef/in! Och... Ja. Det var jag som fixade designen. Min otroliga blogg kan ni följa på www.BRAJOSEF.wordpress.com. Jag är jättebra.

SOLONG!

6 April 2012

Var sista praktikdagen igår då och med mig hem av dem fick jag den här hjärtskålen med godis i
Var ensam med mamma hemma igår också så vi kollade tv och städade hela huset. Vaknade kl.10 idag åt morgonmål, sade hejdå till mamma och håller på att packa väskan till villan nu och snart kommer väl paake och soffan för att plocka upp mig och så far vi över en natt till villan med släkten. Bloggar mer imorgon när jag väl har kommit hem och på söndagen kommer massor med bilder! Ha en bra påskhelg alla, hejdå.

Chris Brown - Turn Up The Music


5 April

Var hemma igår också men idag blev det jobbet. Det är även sista praktikdagen idag. Så på tisdagen blir det skolan igen 6 veckor och sedan SOMMARLOV!

tack!

min bror kom hem med den här godsaken då han hade varit till Åland med fotbollslaget i helgen.

Grattis VÄRLDENS BÄSTA storebror! ♥

Idag fyller min storebror hela 21 år. Hoppas du får en super bra dag!

23:53

Nu skall jag gå och sova, godnatt!
blev lite i chock när man vaknade upp idag och fick se mellan 10-15 cm snö där ute på gården..

2 April

Vaknade kl.2 idag var skönt att sova ut.. Men hade fortfarande stegring då jag vaknade och haft det hela dagen så fåse om jag är hemma imorgon också. Missade även min körlektion idag vilket jag inte skulle a bodat göra om jag vill ha körkortet någongång! Nåmen inget att göra åt mera.. Har bara kollat tv och druckit varm saft sedan kl.2. Skall kolla en film nu..

nytt i klädskåpet och ny plånbok


1 April

Vaknade väldigt sent idag kl.1, steg upp och åt morgonmål, kollade lite tv, var med mamma på en lenkki, kollade en film, år mat och sedan bara tagit det riktigt lugnt hela kvällen. Kollar på tv nu med mamma och pappa och äter vindruvor.

en bra lördag

Var med pappa och hans en kund igår på ishockey. Matchen var super spännande men slutade med att sport förlorade. Efter matchen kom mamma oss och peter och hans morbror kom hem med oss också så vi åkte och beställde pizza och åkte hem till dem för att äta. Åkte därifrån lite över 10 och direkt man kom hem blev det att börja fixa sig för utekväll. Åkte till fontana med kusinen och träffades många vänner där, en bra kväll var det i alla fall!

RSS 2.0