21:48

Kollar på ensam mamma söker nu och sedan skall jag gå och sova. Godnatt

Tuuri


var på lördagen med älskling till Tuuri.

Måndag

mat, läsa på prov, stan, hem, lenkki, gå i bastun, kollar ensam mamma söker, SOVA!

Gratulerar

På din 2 års dag! ♥


GODNATT

Kom för kanske 20 minuter sedan från internatet och nu skall vi gå och sova så godnatt!

trött flicka

Jobbigt, lång  dag idag.. från 8:10-15:45. Direkt efter skolan far jag iväg till oskar ♥

Next To You


fyra

Dagens planer,
Skola, stan, hälsa på faffa, hem, lenkki, chilla

Ledig

Ledig idag från skolan så det blir att fara på en lenkki med moa, hälsa på mommo, tvätta tvätt, reda upp i rummet och chilla!


Pappa 48 år!

I lördast (22 oktober) fyllde pappa hela 48 år! Bara två år kvar så är du 50 och börjar bli lite gubbig..

8 månader

älskar dej super mega mycket! ♥

min måndag

Varit på gym med daniela idag och annars bara tagit det lungt då man kom hem. Kollar på ensam mamma söker nu med mamma och pappa och sedan blir det att gå och sova.

I was born this way


söndag


18 Oktober

Vaknade just, ligger och önskar att pojkvännen skulle komma hem från skolan för att mysa med mig nu. Är frisk sådär btw nu också. Igår då jag kom hit gjorde vi nu inte så myki kollade lite tv, spelade, åt och gick och sovde kom rätt så sent hit endå så. Men nu skall jag ta och kolla en film, hörs!

Ulrik Munther


Torsdag

Äntligen är min huvudvärk borta nu just i alla fall. Har stegring nu bara men alltid till kvällarna får jag feber.. Kommer att bli jobbigt att inte få träffa oskar i helgen om jag inte blir frisk till lördagen elelr söndagen. + mitt höstlov börjar imorgon efter skolan. Men huvudsaken är att jag blir frisk till början av nästa vecka! Men nu skall jag sova en liten stund innan paake och moa kommer hit så blir det att laga mat och sedan vila igen. Ha en bra torsdag. 

12 oktober

Idag än sålänge mår jag bättre med bara stegring. Skall äta lite morgonmål och kolla film. Orkade inte skriva något inlägg igår mådde så himla dåligt. Men hoppas att jag blir frisk snart!

sjuk

Har varit hemma idag, har sovit från klockan 11 igår kväll till ungefär 6-tiden på dagen idag. Förståss några gånger har jag vaknat och ätit lite och så men annats bara sovit. Kollar på sjukhuset nu och känner mej helt död. Är hemma imorgon också i alla fall men nu skall jag vila en stund.


om du bara kunde

saknar och älskar dig super mega mycket!

helgen

fredagen så först var man då på morgongym, hämtade moa, vi åkte hem med bussen, åkte av och an in till stan + hälsade på faffa på sjukhuset, väntade på att oskar skulle komma hit och sedan tillsist så kollade vi Idol och sedan gick vi och sovde.

Mamma och pappa åkte iväg ungefär kvart före 11 på lördagen till villan, moa hängde med dem också och jag och oskar lämnade hemma. Vi var lata och kollade film och tv hela dagen men sedan mot kvällen så kom ph efter oss och vi körde och tankade till ABC och sedan till vikinga efter jeste. Körde via sandö och sedan hem hit till mig. Hade en mysig filmkväll och talade. De for hem ungefär kvart före 2. Oskar och jag gick och sovde direkt de åkte.
Vi vaknade i morse ungefär halv 11 men låg och drog oss till 11. Kollade tv en liten stund och sedan kom mamma, pappa och moa från villan. Vi har varit ute med moa lite och sedan hann vi bara kolla tv lite igen och sedan åkte oskar hem. Har varit och hälsat på faffa till sjukhuset och varit hem till honom för att städa med mamma och pappa, för han slipper hem imorgon! Har har en skön och lugn söndag och en super bra helg!


LOVEMoves like jagger


rubrik

Blir skönt att få fara på morgongym imorgon!


14:48

planerna för idag är att laga mat, köra till frissan till kl.5 ungefär, fara på en lenkki, kolla true talent och sedan kolla på säsongsstart för Drömmen om ett barn och sedan gå och sova.

skolfoto
trött


Har varit på gym med Daniela idag och annars har jag bara tagit det riktigt lungt.

fotostudion med J


nytt
ville ha det som det var innan..

-

3 Oktober

kollar top model nu just sedan äta, fara på en lenkki, träna mag och ryggmusklerna, kolla true talent och sedan kl.9 kommer ensam mamma söker!

mina söta kalendertvå peppunaama timmar kvar bara!!


söndag

Vi försökte att bygga ett pussel med 555 bitar, kom rätt så långt men endå var det många bitar kvar. Vi måstade ta en paus så vi sovde ungefär tre timmar, pusslade lite till och sedan kom mamma och pappa efter mig. Har kollat tv, städade rummet lite och packat upp väskan från oskar. Men nu blir det natten för mig, godnatt!


12:43

Älskling har åkt till vasa med hans en kompis för att fara på Rail jamession i vasklot från kl. 13-17 så är hemma ensam med erik nu tills oskar sedan kommer hem runt 6-tiden. Ikväll cyklar vi väl säkert till internatet och kollar film med nico igen. Men nu skall jag gå och laga lite mat till oss och sedan kolla tv/film. Ha en bra lördag!RSS 2.0