01:24


22:46


21:54

Daniela åkte hem för kanske 15 minuter sedan. Blev mycket prat, filmtittning och chips ätning. Så kul att träffa henne! Var länge sedan sist så. Pånytt igen snart! Kollar på äntligen hemma med mamma och pappa nu. I morgon blir det att tvätta tvätt, gå på en promenad och laga mat.

sertyui

En bild på Josefin då vi var en dag på matpausen och åt glass.

Tisdag

Vaknade halv 12 ungefär, åt morgonmål, tvättade tvätt, diskade, klädde på mig och gick till mommo och äta, kom hem, städade rummet + wc:ena och nu tar jag det bara lugnt tilsl Daniela kommer.

28.2.2012

Inväntar att Daniela skall komma hit snart. Fåse vad vi hittar på sedan. Ha en bra Tisdagkväll alla!

Is

Gårdagens skidtur på isen

26 Februari

Vad jag hade på mig då vi var och firade Soffan


Måndag 27.2

Åkte in till stan med 11ans buss och gick rakavägen och tog passfoto. Gick vidare till Rönn och beställde mina två första körtimmar. Gick på café med mommo och sedan åkte vi hem med taxi. När jag kom hem bytte jag bara kläder och tog skidorna i handen och gick ner till stranden och skidade 4km på isen. Super härligt väder och nästan ingen vind. Kom hem och tog lite styrketräning och sedan kom mamma hem. Jag gick i duschen, åt mat och har bara tagit det lugnt resten av dagen/kvällen.

16:33

I fredast satte jag hemma bara och kollade film och tv hela kvällen. I går kväll kom Cecilia hit så fick sällskap av henne. Paake och soffan kom sedan också. Cecilia åkte hem, var lite på daton och gick sedan och sova. Vaknade halv 12 idag steg upp, åt morgonmål, gick på en promenad i det fina soliga vädret med mamma, pappa och moa. Gick via mommo och hälsade på hos henne också. Kom hem lekte lite med moa på gården och gick sedan in för att duscha och äta. Funderar vad jag skall sätt på mig ikväll. Om ungefär 1½ timme skall vi och fira soffan. Ha en bra kväll alla!

00:15

Men nu tar lilla jag natten så godnatt!

Nytt

Dagens snabba köp
Blev en jacka rikare igår
(Boomerang)


Fredag 24.2.2012

collage-peak performance | jenas-levis

Lite nytt


Massor med grattis kramar till dig Soffan!

Idag är det inte vilken dag som helst för det är min storebrors flickvän Sofias födelsedag! Hoppade du har haft en super bra dag och massor med grattis kramar till dig!

13:32

Fixar broschyren nu med josefin. 1 1/2 timme kvar och sedan hem med treans buss.

Tredje dagen

Tar lite foton på olika produkter nu just som vi sedan skall sätta in i vår broschyr vi lagar. Ha en bra dag alla!!

20:40

Tv kollning och sovning sedan jag kom hem från jobbet. I dag fick vi kopira papper, sortera papper + lägga dem i olika mappar och någo sådant.. Är redan super trött fast jag sovde en stund redan tidigare ikväll och klockan är
inte ens nio.. Nåväl snart blir det hemlagad pizza att äta, kolla lite tv mera och sedan gå och sova.

Första dagen avklarad.

Första praktikdagen avklarad då. Gjorde typ inget.. vek några små lådor, sorterade nå papper och påbörjad en broschyr. Hoppas jag klarar av att åka imorgon har så himla ont i magen nu just så håller på att få något fel! Att vara kvinna är inte alltid så lätt.. Men nu skall jag krypa under täcket med värmepåsen på magen och försöka sova. Godnatt!

rubrik

Lackade just naglarna och kollar lite tv med familjen. I morgon börjar praktien då på Wg print med Josefin.

Drakan FST5

Kollar på sista avsnittet av Drakan från FST5 nu just med mamma och pappa.


Lördag 18.2

Melodifestivalen från SVT1 nu just på tv. När det är sedan slut skall jag kolla en film med mamma coh sedan nog börja gå och sova.
Bjuder på en telefonbild från idag
Har varit till stan med mamma idag, varit ute med moa och bara tagit de lugnt. I morgon bjuder mommo på mat på eftermiddagen så blir att gå dit och äta mat, sedan åka runt i sundom och fota lite till projektet i skolan och sedan får man se vad man hittar på mot kvällen förutom att se sista avsnittet av Drakan.

NAIL POLISH


Fredagen den 17 februari

När alla åkte hem igår efter skolan lämnade jag två timmar efter och jobbade för mig själv med massor med uppgifter. Kom nog inte så långt men något fick jag gjort i alla fall..

Fortsatte att göra klart uppifter då man kom till skolan i morse. Hann inte med så mykcet innan det blev att åka på två studiebesök. Kom tillbaka till skolan ungefär halv 12 och åt mat och sedan fortsatte jag och marre att jobba. Skulle a slutat då halv 12 men vi satte och jobbade ända till 4.. Marre åkte hem och jag gick och kollade på då Vaasan lyseon lukio höll på att öva till sin äldstes dans som skulle börja kl.5 så fick se en stund på det innan pappa ringde och sade att han var utan för. Åkte hem och har bara tagit det lungt och varit med moa idag.
Skulle farit ut ikväll men blir en skön hemma kväll med hela familjen bara, skönt det också!

21:51

Skönt att jag får sova längre imorgon då vi börjar först kl.10. Blir att jobba flitigt imorgon i skolan sedan så att man får alla uppgifter färdiga till fredagen sedan. Men nu skall jag borsta tänderna, äta något och sedan krypa ner i min varma säng och kanske till och med läsa lite ur någon bok och sedan somna.


GODNATT

Onsdag 15.2

Har bara tagit det lugnt idag och varit ute och sprungit med moa i snön.
I går var det exakt en månad till jag fyller 18 hela år.

tisdag

Matte provet kommer att gå åt skogen i morgon! Jag fattar NOLL av det vi har till det! åååh wqehwnqmefjbdn
Men nu en snabb dusch och sedan krypa ner i sängen för att sova, godnatt.

Glad vändag!

Hoppas alla har haft en super bra vändag!21:52

Det här med att läsa på prov går aldrig bra.. Har sovit, läst på prov i kanske max två timmar idag och kan ändå inget, varit och handlat mat med mamma och snart är kvällsmaten färdig.


skjorta


13 Februari 2012

Blir en skön dag i morgon. Bara tre timmar modersmål och sedan slutar jag för dagen. Måste komma hem med ettans buss.. så blir väl att bara byta kläder och sedan ut och fota till projektet som skall vara klart till fredagen.. hoppas bara på att det är bra väder! Men nu tar jag natten.
GODNATT

21:44

Har läst färdigt nu på matte och fattar NOLL av det! Så kollar byggfällan med pappa och skall väl nog snart gå och sova. Blir att stiga upp 6:15 i morgon så.

today

Jeans-veromoda/Skjorta-peak performance

Måndag

Gårdagen blev att jag satte inne hela dagen och kollade film, åt godis och tog lite styrcketräning på kvällen.
En timnme kvar av skolan sedan med buss in till stan och sedan vidare till bussen hem. Blir att läsa på matte prov, träna lite och kolla film ikväll.

Drakan


Melodifestivalen

Ser på Melodifestivalen med mamma nu just.

THE KARATE KID


FYND

Åkte en stund in till stan med mamma och fyndade en skjorta och en stickad tröja från Peak performance

rdtfyguhjklö

Klädseln jag hade på mig då vi var till Ritz.

Gårdagen

Gårdagen var en super bra dag! Blev hämtad från skolan med anna av Jessica, Johnny och Kujtim. Förde Jessica tillbaka till hennes skola och sedan körde i nog bara runt en stund. Gjorde Sofia och Moa lite sällskap i lägenheten och gick sedan till Spices för att äta med Emilia där. Satte och talade och åt god mat. Jag gick tillbaka till lägenheten och då var jag ensam. Kollade på film och sedan somnade jag. Sovde kanskerunt tre timmar och sedan blev det att äta lite och laga sig färdig. Jessica, Johnny och Anna kom efter mig och vi for nog bara ut och körde. Hade en bra kväll och kom hem först lite efter två inatt så åt lite hemma gjord pizza och gick och sovde.

12:30

Vaknade för en halv timme sedan ungefär och nu sitter och dricker en kopp te.Vad sker ikväll då?

10.2.2012


18:00

Hade en toppen middag med Emilia på Spices!! Kollar tv i lägenheten nu och väntar på att Anna skall ringa och så blir det väl att bara åka ut och köra ikväll med många olika människor. Ha en bra fredag alla!

FREDAG!

Skola mellan 8:10 - 12:15 sedan med buss in till stan, gå och handla lite mat, kanske gå en stund på stan och sedan vidare till lägenheten och vänta där till Emilia kommer till stan klockan fyra. Skall bli så kul att träffa henne!!
i'm only missing you when i'm breathing

från mitt fönster


förkylning

Dricket en tekopp nu och försöker att man skall bli lite frisk. Mat måste jag börja laga snart och sedan ungefär runt 4-tiden blir det att gå i duschen och laga sig färdig för en kväll på Ritz. Ha en bra torsdag alla!

Hade även andra delen av korsholms högstadium på studie besök idag.

Onsdag 8.2.2012

Skall städa rummet och byta lakan nu och sedan resten av kvällen bara ta det lugnt och kolla film.

Lycklig flicka!

Är så otrogligt glad över att min telefon fungerar igen!!
wdesyu

Är super mega snål på lösgodis nu!

Lite mera än en halvtimme nu kvar och sedan till stan för att ladda busskortet och gå på stan en stund tills treans buss går hem.

Godnatt


Träning

Då var det färdigt tränat för idag också. Började med lite uppvärmning 2 km lenkki, 250 mag, 200 rygg och 40 armhävningar. Nu blir det duschen och sedan bara ta det riktigt lugnt!

mys

Söndagens mysklädselförlåt för bild kvalitén (tagen med min gamla telefon, då min andra inte fungerar)

7 Februari

Modda provet gick väl nog helt bra idag. Känndes lite jobbigt bara när man hade skrivit det och klockan var bara ungefär halv 11 och man skulle vänta i skolan till halv 1 för att korsholms högstadium del 1 kom på besök. Men som tur hade jag sällskap av janni så att tiden gick lite fortare. När niorna sedan väl hade åkt så slapp man hem. Så det var så skönt att komma hem halv 3 och lägga sig ner i soffan och kolla film! Kollar på Glee nu just och sedan kanske man skulle orka göra lite styrketräning...


Måndag

Väntar på att pappa skall komma hem så att mamma och jag kan åka till simhallen för att simma lite och sedan fara och handla till prisma. När man kommer hem sedan blir det att försöka koncentrera sig på att läsa på modda provet..

12:50

Skolan från 8:10-14:55 idag. Ikväll blir det att läsa på prov och kanske fara på gymmet.
förra veckans bild

18:33

Kollar på Drakan med mamma och pappa nu.

Söndag

Fara och rösta med mamma och pappa nu sedan hälsa på faffa och när jag kommer hem måste jag läsa på modersmåls prov. Ha en bra söndag!

Godnatt


4.2.2012

Kom hem från N ungefär halv 2. Är sur för att jag har tappat bort mitt minneskort till telefonen där jag har allting. Så jag hoppas jag hittar det snart.. Det blir väl nog bara en skön hemmakväll med familjen idag.

Skulle jag passa?

skulle jag passa i kort hår?

ÄNTLIGEN fredag

Konventet var helt bra igår kväll/natt. I kväll blir det att träffa en kompis och kanske sova där antagligen.
Ha en bra fredag alla!

Torsdag

En timme kvar ungefär och sedan HEM! Titta lite vad man skall sätta på sig i kväll och sedan fara till Anna.
HA EN BRA DAG!

Onsdag

Då pappa även om hem från jobbet idag så hade han beställt till Spanien en resa för hela familjen i två veckor i November! Gud vad härligt!!! Hoppas bara att jag kan vara borta så pass länge från skolan.. Nåväl nu skall jag börja gå och sova, godnatt! :)

1 Februari

Hade skolan från 8:10-15:00, åkte in till stan med bussen förde telefonen på fixning för den fungerar inte så måste ha min gamla nu tills min andra är fixad.. Har bara tagit det riktigt lugnt idag har inte orkat göra något speciellt alls! Kollar tv nu och skall bara äta och gå i duschen och sedan och sova är så otroligt trött!
Grattis Erika på din 18-års dag också! :)

Amanda Fondell


hejhäst

hejhej :)) vi piggar upp inas blogg me lite kärlek :) hejhej
här e vi
å här e vår favvislåt<3
pudipudi<<3<3<3<3<3<3<

HATAR SKOLANS INTERNET

rubriken säger allt!

RSS 2.0