kinamat

Åkte och handla mat igår med mamma och så bestämde vi oss för att åka och hämta kinamat, var super gott och Frida ville förstås vara med så hon låg på bordet..
 
 

onsdag

Var för en stund sedan och körde ut mamma och pappa till villan. Såg så fint ut på sjön så det lockade nog att hoppa i båten och åka ut med dem men en natt hemma och så kommer Daniela hit som sällskap inatt så det skall bli kul. 
Nu skall jag städa huset och tvätta bilen. 
 

Kimito 2015

Åkte ner till Kimito/Dalsbruk med mamma och pappa förra helgen och hälsade på min gudmor. Har saknat henne sjukt mycket och vi har inte träffats på två år så det kändes jätte kul. 
Restaurangen Strandhotellet i Dalsbruk åkte vi och åt till första kvällen då vi kom dit, jag åt denna läckra biff och den var gudomligt god!
Har ni vägarna förbi Dalsbruk någon gång så tycker jag ni skall åka till Cafe Vivan vid Söderlångvik, nyrenoverat fräscht och massor med godsaker.
 När vi sedan kom hem så tog vi det lugnt en stund och gick sedan till en liten strand som är bara ca.400-500m från min gudmors hus.
Stranden..
Efter att vi hade varit vid stranden en stund gick vi hem och gjorde middag. Blev grillat kött, potatis, sallad, grillad majs och vitlökssmör som min gudmor hade gjort.
När vi hade ätit klart så tog vi det lugnt resten av kvällen och kollade någon film.
 
På söndagen så åkte vi först in till Dalsbruk och gick på loppis och i en inredningsbutik. Sedan vidare på en liten tripp till Kasnäs för att äta lunch. Jätte härligt ställe! 
När vi hade ätit klart och gått runt lite i butikerna och kollat på alla fina båtar så åkte vi hem och tog det riktigt lugnt. Senare på kvällen så kollade vi på en serie och gick sedan och lade oss.
 
På måndag morgon hade min gudmor åkt till jobbet tidigt så mamma, pappa och jag steg upp rung halv 9 och åt frukost i lugn och ro och sedan städade vi lite och packade ihop allt och körde till min gudmors jobb för att säga hejdå åt henne. 
Efter att vi hade gett henne en sista kram och fått med oss en tomatlåda från växthuset så hoppade vi i bilen och körde mot Åbo för att gå en runda på Ikea och Ideapark.
 
Hade några underbara dagar ner i Kimito, tack gudmor för det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jakobstad

Åkte till Jakobstad i måndags för att hälsa på Hanna och Sandra, var så sjukt kul att få träffa dem båda igen. Var på måndags kvällen på picknick till Fäboda, igår blev det shopping och film och idag var vi till Fäboda café. Snart är middagen klar och en stund efter maten skall börja köra hemåt igen. Ikväll skall jag åka och kolla på paakes fotbolls match.
 
 

RSS 2.0