14:38

Köpte nya skor idag (kommer bilder sedan senare). Nu laga mat sedan laga läxor och sedan kolla top model och efter det skall jag bara ta det lungt.

hör din röst

Efter att man hade ätiti så kom mamma hem och vi bestämde oss för att fara en liten snabbrunda in till stan. Var kanske där i 1½ timme och sedan kom vi hem. Har inte gjort så mycket. Men förästen jag fick sommarjobb idag så det är klart nu! Längtar till 6 juni då man får börja jobba och tjäna ihop lite egna pengar! :) Men nu skall man gå och sova för i morgon är det en helt ny dag i skolan. Så godnatt alla!


§

Nu laga mat sedan laga läxorna klara och sedan ut och fota panorama bilden så man får lämna in den någongång. Ha en bra tisdag!

ord

Idag lämnade jag hemma dom två första timmarna för jag hade så ont i magen. Men jag måstade fara till skolan till klockan 11 för att jag skulle skriva finska provet. Provet gick nog helt okej.. Men i alla fall nu skall jag gå och ta bort sminket och sedan börja lägga sig ner i sängen och börja att sova. I morgon börjar man då 9.35 så får sova lite längre. Man har bara två timmar i morgon också. GODNATT!


sport - pelicans

På kvällen sedan på lördagen åkte man på match med Toffe, Paake och soffan.


matchen slutade med att pelicans vann med 2-0.

lördag

Var till villan på dagen med familjen och sedan kom toffe ut också.



fråga inte vad mamma gör, för det har jag ingen aning om!

smycken







söndag

Idag har man då varit till lägenheten och suttit läst på prov medan alla andra jobbade. Då vi sedan kom hem kollade man lite tv och åt mat. Sedan har man läst på prov och inte gjort så mycket mera. Nu har man paus i läsandet och kollar lyxsfällan. Undra om man kan fara till skolan i morgon. Har så sjukt i magen så det inte är klokt! Men i alla fall måste jag dit och skriva finska provet.. Men snart läsa igen och sedan får det nog vara färdigt läset och så går det som det går sedan.

miss you

Nu har man då duschat och ätit mat. Nu blir det att plocka fram kläder och sedan åka på hockey match. Ha en bra kväll. Kommer några bilder och mera inlägg sedan då man kommer hem från ishallen sedan någongång. Hejdå!

torsdag

Dagen började med att man åkte med tidiga bussen in till stan i morse. Åkte sedan med bussen från stan till skolan. Hade grupphandledning och fick träffa anna. Sedan hade man bara tre timmar kvar och sedan slutade man. Åkte med bussen till stan. Satte i stan på en bänk och var trött som någon annan mommo.. Sedan kom mamma och vi åkte och handlade mat till prisma. Kom hem kollade top model 14. Hängde tvätt. Städade rummet och nu chillar framför tv:n med mamma och om 13 min börjar LANDSKAMPEN finalen! (de får man inte missa) och sedan då det är slut klockan 10 går man och sover och får sova länge i morgon. Börjar först kvart före 12 så. Men nu fortsätta chilla, ha en bra kväll!

ä-ö

Läggdags för mig nu, godnatt.

tofs

tack vare en dåli lärare som int ens kan komma ihåg en så fick int vi skriva finska provet idag för hon hade glömt bort oss.. Så inget provskrivande blev det i dag i alla fall. Men det blir väl nog någon dag nästa vecka hoppas man! Men nu blir det att fixa mat til sig och sedan bädda ner sig i soffan och mysa för sig själv medan man kollar på någon bra film. 

Jeji.. Det snöar igen. Kommer denhär vintern ALDRIG att ta slut ?

Vill att det skall avra sommarlov och sol och värme nu så man får bli brun!
Ha en bra fortsättning på denhär tråkiga onsdagen.

jag bara älskar dig mer och mer för varje dag som går.

Kom hem ungefär kvart före 2. Kollade tv och somnade. vaknade för kanske en halvtimme sedan har ätit mat och nu blir det att börja läsa på finska provet. Fast känner mig ännu jätte trött.. nog för att man har lite stegring men nåja blir nog bara att sätta sig och läsa nu. Ha en bra dag!

bilder








today




nytt i klädskåpet







två dagar

Gårdagen:
- steg upp
- åkte till stan
- åt mat
- gick me mamma och moa på lång lenkki
- kollade film med mamma
- kollade körslaget
- gick och sova!

Söndagen:
- steg upp
- kollade lite tv
- åkte till paake och soffan lägenhet med dom + pappa (och moa)
- kom hem och gjorde inget
- åt mat
- redde upp i rummet
- och kollar tv nu
sedan ikväll bara ta det lungt och läsa lite på finska provet och sedan kolla film senare och sova!


the last song

Har kollat på -> 


x

Vaknade kvart före 10, steg upp, åt morgonmål, sitter en liten stund på daton nu, snart byta kläder och sedan fara en stund in till stan.

min fredag kväll

Har kollat på Äntligen Fredag med pappa men nu just blir det kvällsmat och snart börjar Let's Dance också. Sedan lite över 10 blir det att åka och hämta paake från buss station med mamma eller pappa och sedan komma hem och kolla Let's Dance vem som åkte ut. Hoppas ni alla har en bra fredag kväll!


tiihi


nytt






three days




ONSDAG



TORSDAG



FREDAG

3 weeks today





Kvällens myskläder: älsknings tröja och mjukisbyxor

oskar♥


torsdag

I dag har man då haft tre timmar i skolan kom hem bytte kläder och (cyklade för första gången i år) till mommo på mat. Efter man hade ätit cyklade man hem igen och började på med äckel läxorna.. Sedan kollade man top model 13 och efter det städade man ena vessan. Sedan kom mamma och pappa hem och jag förtsatte med min läxläsning.. Har läst på läxorna sedan halv kvart över tre idag och slutade läsa kvart före nio.. Kollade LANDSKAMPEN  med mamma och pappa också. Men det slutade klockan 10 så nu sitter jag i min säng och skall snart gå och sova. I morgon börjar man då kvart före 12 = SKÖÖNT!

Men godnatt!

onsdag

Hade rätt så roliga timmar idag lärde oss lite självförsvar och hade gymnastik vid tennis center. Var också till hälsosystern på hälsogranskning och jag är 1,58 cm istället för 1,57½ cm, jeejjii jag har växt ½ cm.. Bara man blir 1,60 eller lite över 1,60. Men nu skall jag fortsätta med mina läxor och sedan laga mera läxor och sedan kanske fara på en snabb lenkki och sedan duscha och sedan bara ta det ritkigt lungt. Hoppas alla har haft en bra dag och har en bra kväll!


.

godnatt!

sov och dröm sött alla!

Nu blir det sovdags för mig! Godnatt

17 år!




Då var man 17 år då och snart är dagen slut.. Har haft en bra födelsedag och cecilia gjorde mig sällskap i några timmar också så fick vara med henne. Det var ur härligt att få träffa henne! Har inte träffat henne¨på jätte länge så det var skoj!♥

Tack alla som har grattat mig också!


kanske ett grattis till mig då?

En kväll/natt kvar nu av att vara 16 år för i morgon då man vaknar är man hela 17 år!

c.a.r.o.l.i.n.a

SÖNDAG




siffror


1.

2.

3.

19:28


älsklings tröja och min telefon = mysig morgon. (efter att man hade blivid grattad av familjen + djuren).

11 mars


FREDAG


söndag

Blev väckt kvart över nio i morse av att familjen kom in sjungandest i rummet och grattade mig. (fast min födelsedag är först i morgon men dom ville grtta mig idag för att alla var hemma). Jag gick ut på långlenkki med moa sedan kanske däre runt halv ett. Då vi kom hem sedan så gick man i duschen och sedan kom faffa hit. Vi åt mat och kollade bakhoppning. Sedan blev det kaffe och sen åkte pappa och före paake till buss stationen och soffan och moa hem till stan. faffa åkte hem också innan pappa och dom hade hunni fara. Så nu just sitter jag och mamma och kollar på STRÖMSÖ.


lördag

I går var man då hela dagen i vörå och skötte om albert och erik. Abbe gick och sova rätt så fort efter att jag hade kommit dit. Gav honom lite mat och bytte blöja och sedan upp med honom i sängen och dit somnade han. Sålänge han sovde kollade vi med erik på två filmer och hann plocka fram monopol och spela lite. Sedan vaknade abbe och han fick vara med oss sålänge vi spelade. Sedan åt vi lite bröd och kollade tv. Sedan spela erik lite så abbe och jag gjorde lite vad abbe ville. Sedan satte vi oss ner och kollade på barnkanalen och sedan kom åsa hem. Åsa förde hem mig ungefär direkt hon kom hem. Vi tog med oss abbe också och erik ville stanna hemma. Då jag kom hem ungefär tjugo över åtta så satte jag och kollade tv. Sedan klockan nio kom MELODIFESTIVALEN och efter att det hade hållit på en stund kom mamma, pappa, soffan och paake (och moa) hem också. Så satte vi och kollade på det. Den som vann var Eric Saade med låten Popular. Hade en super bra dag/kväll!

 


godnatt

I morgon far man då med kvart över 11 bussen till vörå då. Skall vara barnvakt till albert och erik (oskar småsyskon, två av dom). Själv är ju oskar ju då i Nilsiä.. Så kommer att kännas konstigt att vara där och inte fara dit för att vara med sin älskling.. Men nåja. Får ju träffa honom om 5 veckor så.. ♥

Men nu skall jag och sova så jag orkar upp till halv 10 i morgon och duscha och något sådant så blir inte något bloggas föräen jag kommer hem där vid 7-tiden kanske. Om jag inte hinner i morgon bitti slänga in något snabbt inlägg förståss. Men nu gonatt!

 


sdfgzsxdfghnm

Wiii, bara några dagar kvar nu.. För på måndagen är det min 17-års dag. Då får man öppna presenter som på bilden tror jag fyllde fyra år där..


let's dance


Sitter och kollar på Let's Dance nu just med mamma och snart blir det kvällsmat = tacopaj och sedan 10-tiden för vi far först efter soffan och moa och sedan efter paake till buss stationen till halv 11.

tider




I kväll kommer då bror min hem över helgen. Har inte sett honom på två veckor nu. + man får träffa moa och soffan igen nu också.


världens bästa fammo, saknar och älskar dig!


I dag fyller du fammo. Saknar dig massor!  Skulle viljat att du skulle vara här nu och få vara med oss. Vår tid tillsammans var inte sålänge men jag är glad jag hann träffa dig i alla fall men den dåren som körde på dig var nog den dummaste människan jag känenr och den sjukaste! Du skulle ju varit här med oss och du och faffa skulle komma och hälsa på oss oftare och jag skulle säkert kunna finska.. Jag älskar dig massor och hoppas bara på att det skulle komma en dag då vi skulle träffas och du skulle få si mig och paake hur stora vi har blivit och du skulle få träffa din son.. pappa. Vi saknar dig alla mycket! KOM TILLBAKA! Rakastan sua isoäiti ♥

fredag

Skönt med fredag. Började då 11:45 idag fick sova ända till 9:45. Hade först en timme vid TENNIS CENTER och sedan en timme vid SIMHALLEN. Sedan efter simhallen gick man in till stan och träffade malin som var super brun! Gick en kort bit med henne och sedan gick man e stund på stan och sedan till buss. Kom hem halv fyra och kollade film. Då mamma kom hem åkte vi av och an till hennes jobb för jag skulle testa printa ut något men det funkade inte. Så vi åkte hem tillbaka och satte och kollade tv. Sitter och kollar på ÄNTLIGEN FREDAG.

 


jag kommer att sakna dig, MYCKET!

Jaha nu blir det då natten fö mig så, gonatt!


21:47

Sitter och kollar på Landskampen mellan sverige och norge nu just med mamma och pappa. Sedan då det är slut klockan 10 blir det att borsta tänderna och sedan hoppa i sängen och börja sov. Börjar kvart före 12 i morgon så får sova till kvart före 10, SKÖNT!

städdags


torsdag

- skolan
- hem
- handla med mamma
- vika tvätt
- städa rummet
- skotta snö
- duscha
- kolla tv och ta det lungt
- SOVA!


tv

Sitter och kollar på 2½ män nu just.

onsdag

Kom hem för ungefär 15 minuter sen från mommo och nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mig. Det var super god mat man fick! Köttsoppa och bröd och till efterrätt fastlagsbulle med gräddi i.

mommo ->


Blir att klä på sig ytterkläderna nu och gå till mommo på mat.

www.ccaarolinaa.blogg.se



Nej vad man kan vara söt utan smink..

tre bilder




ooooo

MÅNDAG



TISDAG


ONSDAG






15:00

Hade gymnastik en timme och kundkonflikts något i två timmar. Slutade tolv idag. Hade då gymnastik sista timmen så gick i duschen och bytte om och sånt och tog det lungt behövde inte skynda på som det brukar bli då vi har gymnastik sista timmen. För att jag och jannike tog bussen som gick 20 över 12 istället för fem över 12 eller när den nu än går. Vi kom till stan och gjorde nu inte så mycket gick runt lite och satte oss ner på en bänk. Jannike gick till sin buss som gick 5 över ett och jag satte ensam där på bänken en stund innan en kompis kom förbi så stod och talade med honom tills jag skulle gå till min buss. Sitter här hemma nu och fösöker laga läxor men föståss har jag inte alla pappar så kan inte göra det.. Väntar på att top model 13 skall börja som börjar klockan fyra. Sedan då man har sett på det så klär man på sig och går till mommo för hon ville bjuda på mat idag!

sov sött

Men nu blir det sovdags för dehär lilla flickan. Godnatt alla!

tisdag



Sitter och myser framför tv:n och kollar på 2½ män i min Onepiece.

14:15

Varit hemma i 45 minuter nu och har typ inte gjort något! Satte på daton och bestämde mig för att laga klart dom här läxorna inom i dag och i morgon! Orkar inte sitta med dom längre än det! Så nu blir det att koncentrera sig på att laga den ena övningsuppgiften färdig och sedan pausa en stund och ta nästa. Kommer några bilder sedan senare då jag har lite mera tid men nu just hinner jag inte med att ladda upp några bilder. Hoppas alla har en bra tisdag! :)

.....



Fint hår, Trött, Jobbit me läxor..

19:50


o

Vad skall man göra ikväll då? Skulle vilja hitta på något skoj men nee.. I alla fall skall jag vara duktig och laga läxor..

You know that I´m there
when you need me
I will be there
always for you, my love




måndag

Började 10 över åtta i morse då och slutade kvart före 11 fast måstade fara och kopiera ut nå papper så jag och jannike tänkte nästan missa bussen till stan. Hon hinner med bussen hem från stan men inte jag. Jag kommer till busshållsplatsen ungefär 1 minut för sent! Trodde inte det var sant. Jag fösökte ringa faffa men han svarade inte.. och jag ville inte vänta i stan till klockan ett först! Hade inga pengar och va ur hungrig och så ville jag hem.. Så ringde pappa och frågade om han kunde komma och föra hem mig.. som han gjorde. Så är  hemma nu har varit sedan halv 12. Är ännu jätte hungrig! Så nu blir det att laga pasta och korvsås!! Kollar ett avsnitt av top model också nu just..

Miss you!

nati nati

Men nu sova så att man orkar med skolan i morgon.. Fuskit då det finns såna personer som har sportlov denhär veckan först.. Men godnatt!


compaq

Nu blir det att gå i bastun och sedan ta det lungt tills man går och sover.. Skola imorgon då, wii.. Men somtur! Har man bara två timmar gymnastik och en till så man börjar 8:10 och slutar 10:45. Men måste fara och tala med en lärare om en annan timme så blir väl att göra det snabbt också.

du är precis allting för mig!


sista sportlovs kvällen..

I går åkte man in till stan med mamma och pappa och via minimani och köpa begravnings ljus. Vi for till begravningsplan och tände ett ljus för fammo för igår var det hennes dödsdag. Hon dog för 13 år sedan av att hon blev påkörd av en bil. Efter att vi hade varit där ringer soffan och frågar om vi kan sköta moa en dag. Mamma och pappa tog moa och åkte iväg till villan. Jag gick från att hade varit efter moa upp med mamma då till soffan och deras lägenhet. Så gick jag till stan och gick nu in i några affärer och sedan vidare till buss station. Hoppade på bussen och åkte iväg mot vörå. Steg av buss i vörå och började gå mot slalombacken. Älskling mötte mig och vi gick sedan till honom. Gjorde nu inte så mycket då bara tog det lungt ungefär. Sedan mot kvällen for vi nog ut en stund och sedan hem tillbaka. Vi kollade typ någon film och tog det lungt och kollade någon film med hans mamma och pappa och hans ena lillebror anders. Anna och dom kom sedan där runt 11-12-tiden körandest dit så jag gick ut till vägen och talade lite med dom. Sedan åkte dom och jag gick och fortsatte att kolla film med älskling och dom. Sedan då filmen var slut gick vi upp och var lite på daton och kollade lite på MTV och sedan gick vi nu ner och kollade tv och kollade nu inte sålänge kanske en halvtimme och sedan gick vi upp och sova.

I morse vaknade man av att abbe grät då han vaknade där runt 8-tiden. Men halvsovde till kvart över 9. Sedan typ 10 orkade vi oss upp först om inte halv 11 eller 11.. Vi gick ner och åt och sedan var det att packa alla 7 i bilen och vi körde mot vasa. Först via prisma sedan till flygfältet. För att anders skulle bort i en vecka. Vi fortsatte sedan att köra mot stan och jag måstade säja hejdå tll älskling och dom for på 1-års kalas och jag gick mot stan för att bli hämtad av mamma och pappa.

Kom hem och kollade 50km herrar i längdskidor. Finland låg bra till ett tag men sedan tog norge hem segern endå. Kollade nu något annat med mamma och pappa men sedan somnade jag. Vaknade 6-tiden och mamma och pappa gick ut och gå med moa och jag satte på daton och sitter ännu här.

Min BÄSTA helg!

Kommer att sakna dej!!♥


OKKI !?!

Gästbloggare idag e ingen mindre en den stora underbara å bästaste(?) OKKI, som nu blogg rape'ar ina.

Idag så har det hänt absolut ingenting... å nu ska ja på födis kalas så hejppa!

september


nesesär

Köpte den här Nesesären vid TOP-SPORT idag. För bara 9.90 euro! Och den är JÄTTE rymlig.. (testade fylla den och det rymdest MASSOR med saker i den!). Den fanns också i svart och lila men jag ville ha en ROSA! (:





sportlovs dagen 4

I dag har jag nog varit duktigt.
- städat rummet
- städat vessorna
- varit på lenkki med mamma
- duschat
- kollar top model nu just & får se vad man gör ikväll. Säkert är man bara hemma.


GRATTISkramar


Grattis så mycket till denhär bruden som fyller 17 år idag! Stackan måste gå på kryckor.. :(

lite att göra









2½ män


Sitter och kollar på 2½ män nu.

inside



outside






sportlovs dagen 3

Dagen/kvällen blev endå bra. Fick tala med älskling så blev humört på topp! Sitter och kollar på 16 and pregnant nu just.

Dagen:
- steg upp
- åt morgonmål
- gick ut och fotade
- bäddade mamma & pappas säng + min
- redde upp i huset
- åt mat
- tv
- och säkert ikväll bara chilla här hemma.


snälla jag ber dig!

Har ingen lust att skriva idag! Mitt humör är skogen! Vill bara tala med dig.. SAKNAR DIG!

längtar..

Sitter i soffan och kollar på bygglov med mamma och pappa nu just.

sportlovs dagen 2

Dagen har sett ut såhär:
- steg upp
- åt morgonmål
- tömde diskmaskinen + fyllde den
- vek bort några handdukar
- kollade film
- redde upp i huset
- kollade tv och chillade
- duschen
- for och handlade mat med mamma
- NU kollar då halv åtta hos mig
- kolla tv
- ta det lungt
- SOVA!

halv åtta hos mig


Sitter nu just och kollar på Halv Åtta hos mig.

mys för mig själv..

Vaknade för kanske en halvtimme sedan och nu sitter jag och äter morgonmål och funder vad man skall göra idag.


RSS 2.0