skolfotografering

Hade skolfotografering i onsdags i skolan första klassfotot som B1 
 

happy day

 
 
 

10 februari

Äntligen imorgon slipper jag hem igen! Blir en lång helg hemma, behöver åka till Jakobstad igen först nästa onsdag på morgnen. 
 
Idag storstäde jag lägenheten och det var verkligen nödvändligt, skulle måste börja göra det lite oftare.. Det var ju förstås typiskt också då när jag skulle börja städa så kom solen fram och det blev så fint väder där ute så jag skulle viljat gå på en lång promenad men ickesanicke.
 
Ikväll kom Sandra hit och gjorde mig sällskap en stund. Blev en chillkväll med många långa samtal.
 

Helgen

Det blev en skön och lugn helg med tentläsning och hundvakt. Kändes som att det var jätte länge sedan jag senast sett Moa så det var kul att få ha henne hela helgen, hon blev nästan som en sundom tjej. Tänk vad ett djur kan få en på bra humör. 
 
På söndagen gick mamma och jag med Moa på en skogs/is promenad, var ju jätte fint väder med sol och allt men blåste så sjuttons kall vind! Kunde inte gå så långt på isen för det blev så kallt både för mamma och mig men kanske även för Moa lite. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vinterlandskap

 
 
 

vill hem!

Äntligen fredag imorgon!
 

4 Februari

I morgon är det redan torsdag och ännu till sovmorgon och sedan på fredag slipper jag äntligen hem! Blir en helg med tentläsning x2 så kommer att känna mig inte så social. Längtar extra mycket tills vi börjar ha mindre i skolan så att man får pusta ut lite här emellanåt också och så att jag får vara hemma mer! 
 
 
 
 

. . . . . .

 
 

Söndag 
Känns som att det är lördag idag men nej tyvärr det är söndag och imorgon blir det att köra till Jakobstad igen. Ser verkligen inte framemot dessa två till tre veckor nu, så mycket i skolan så jag hinner knappt med! Uppgifter hit och dit plus tenter.. Men som tur, jobba hårt några veckor till nu och sedan blir det  S P O R T L O V  som ska spenderas i Ruka så det ser jag framemot, har aldrig varit dit så det skall nog bli skoj.
 
Det här är en bok jag rekommenderar väldigt bra och intressant innehåll
 RSS 2.0