helgen

fredagen så först var man då på morgongym, hämtade moa, vi åkte hem med bussen, åkte av och an in till stan + hälsade på faffa på sjukhuset, väntade på att oskar skulle komma hit och sedan tillsist så kollade vi Idol och sedan gick vi och sovde.

Mamma och pappa åkte iväg ungefär kvart före 11 på lördagen till villan, moa hängde med dem också och jag och oskar lämnade hemma. Vi var lata och kollade film och tv hela dagen men sedan mot kvällen så kom ph efter oss och vi körde och tankade till ABC och sedan till vikinga efter jeste. Körde via sandö och sedan hem hit till mig. Hade en mysig filmkväll och talade. De for hem ungefär kvart före 2. Oskar och jag gick och sovde direkt de åkte.
Vi vaknade i morse ungefär halv 11 men låg och drog oss till 11. Kollade tv en liten stund och sedan kom mamma, pappa och moa från villan. Vi har varit ute med moa lite och sedan hann vi bara kolla tv lite igen och sedan åkte oskar hem. Har varit och hälsat på faffa till sjukhuset och varit hem till honom för att städa med mamma och pappa, för han slipper hem imorgon! Har har en skön och lugn söndag och en super bra helg!


Kommentarer
Postat av: nico

du e tråki..

2011-10-09 @ 19:25:34
Postat av: carolina

tack sötnos

2011-10-09 @ 19:47:13
URL: http://ccaarolinaa.blogg.se/
Postat av: cila

ha du skaffa gymkort ? :) borde annars ses...

2011-10-10 @ 15:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0