fredag 31 augusti

Vad skall man hitta på i dag då? Tväta tvätt i alla fall.. Har ingen stegring och inte ont i halsen mera men snuvan vill tydligen inte ännu försvinna.
Blir att spraya näs spray så kanske något vill lossna.
Nu skall jag sätta på en film och njua av morgonmålet med all lyx i sängen till denna Fredag. 
 
 
 
 

21:00

Har varit duktig idag fast jag känner mig förjäklig ännu. Jag har hängt tvätt, gjort 3 skoluppgifter och lämnat in dem och rett upp i huset. Blir att gå i en dusch snart och sedan i morgon är det fredag, skönt med helg! Fast jag nog bara var en dag i skolan den här veckan men ändå..
 

längtan är stor

Det blev ingen lång skolvecka för mig. Var i skolan på måndgen, ledig på tisdagen, sjuk både på onsdagen och idag och i morgon är vi lediga igen. 
 
Har inte så värst ont i halsen mera men snuvig, stegring och hosta finns ännu kvar. Skall bara reda upp i huset lite och ta det lugnt hela dagen. 
 
Har inget annat än träning i huvudet! Skulle så vilja fara ut på en lenkki eller fara till gymmet. Så hoppas på att bli frisk så fort som möjligt helt under helgen eller i början av nästa vecka senast!
 
 

will.i.am - This Is Love ft. Eva Simons

 

10:49

Ligger hemma med halsont, stegring, hosta, snuva och ont i öronen. Får se om jag är hemma i morgon också. Men skall lägga på en film och dricka varm saft nu. 

25 Augusti

 

villaavslutning 2012

Funderade i timmar på vad jag skulle hitta på men till sist besämde jag och maria oss för att cykla till Fantasia i tropiclandia när det slutade halv 2 så cyklade vi vidare till Fontana och kom hem sedan lite före 5. Tack alla som gjorde min kväll så pass bra!

14:52, inspiration = noll


torsdag


Ishockey

 
 
 
            Var med Jessica på ishockey igår. Sport vann med 4-3.

Modersmål

Började 8:10 och blev förd av pappa till skolan, slutar 15:45 och då kommer mamma efter mig och vi åker raka vägen och handlar mat till Prisma. Ikväll blir det att träna och laga läxor.


Eric Saade - Break Of Dawn

 

stundars i solf

Håller på att skriva en presentation om Stundars i Solf som skall vara färdig till onsdagen kanske.. Moa ligger nära mej och sover som en söt liten gris. Blir väl att sedan senare idag nog träna och börja skriva en presentation i powerpoint till engelskan idag också. Full proppat schema! 

kronvik

Har solat hela dagen, åkte med Toni, Anna och Anton till Kronvik för att simma och sola också.
Kom hem lite över fyra och började direkt med att göra min avokado/kyckling sallad.
Har hängt tvätt och sitter ute och njuter av "kvälls solen" nu.
Blir väl att snart duscha och börja planera kvällen. 
Ha en bra lördag kväll alla! 

+ 23

Nu skall jag äta ett ordentligt morgonmål och sedan ligga ute och sola hela dagen!

16.8

I torsdast åkte de iväg till Singapore + Mia (sofias storasyster)

new zealand's next top model

Har kollar ett avsnitt av new zealand's next top model och funderar på vad jag skall göra här som next..

fredag


shopping


tre

Hade skola mellan 8:10-14:05, har varit ute hela dagen nästan solat, ätit hallon, ätit god mat, lekt med moa och gett en sista kram till paake och sofia för att de åker till Singapore i 10 dagar i morgon. Men tur kommer man att få vara babyvakt!! (hundvakt..)

Flo Rida - Whistle

 

vacker onsdag

Slutade för dagen kl.14:05 körde hem och har just kollat färdigt en serie nu skall jag gå ut och sola lite och sedan vänta tills någon kommer hem så att man får någon mat i sig..

Tone Damli feat. Eric Saade - Imagine

 
Med denna låt säger jag Godnatt! 
 

ta mig till havet

Blev ingen träning i dag så har bara varit och hälsat på till mommo med mamma och varit ute på gården lite och nu kollar jag bara tv. Måste gå och sova riktigt just också så att jag orkar upp när väckarklockan ringer kl.7.

första skoldagen avklarad

Hade första skoldagen idag. Fick en massa papper och sedan åt jag och anna lunch i skolan och efter det vidare hem.

dagens träningspass

Blev först lenkki med mamma kom hem tog 200 mag, 200 rygg, 60m utfallssteg och 40 armhävningar.
 
(och igår var Toni och jag på en 8½ km lenkki)

lång länk

Skall fara på en lång länk med Toni nu. Har varit på villan hela helgen så kommer bilder senare ikväll.

I morgon börjar även skolan också har haft ett super bra sommarlov. Hade gärna hunnit med mer att göra men det kommer väl fler lov att hinna hitta på saker att göra. Det är även mitt sista år som media assistent så efter det här läseåret skall man börja fundera vad man vill göra framåt i livet och vad jag vill studera och vilken stad/land. Men det kommer väl nog att ordna sig sedan. Bara man får fundera och tänka lite..

torsdag

Kom hem från villan efter att hade varit där med mamma och pappa i två nätter. Mot kvällen kom Daniela hit vilket var super kul! Har inte träffat henne på super länge! Hoppas bara vi kan börja träffas oftare snart..

dagens inköp


bilder

 
Lite fler bilder från mosters 50 års fest

12:25

Bikinin på och ut och sola en stund sedan kolla en serie fixa mat med föräldrarna och sedan får jag se vad jag skulle hitta på..

RSS 2.0