Flickan vid fönstret

Flickan vid fönstret

 

Sofia-Maria står vid sitt stora fönster och tittar ut över södra Atlanten, hennes lockiga långa hår svajar när vinden tar i hennes hår.

Hon växte upp i södra Spanien, hon bor med sin mamma, pappa och sina småsystrar Donita som har just fyllt år 3 och Antonia som är 7 år. Sofia-Maria är själv 16 år, och hade en tung uppväxt innan hon blev 4 år. Hennes mamma och pappa hade inte råd att bo i något lyxigt hus utan dom bodde i en liten stuga i nordsödra Spanien och hennes mamma eller pappa hade inte heller något jobb dom var helt fattiga, men en dag hade dom råd att köpa en bingolått. Efter någon vecka hade dom fått veta att dom hade vunnit 1 miljon, dom kunde äntligen köpa ett fint hus i södra Spanien bredvid havet.

Hennes familj har en jätte fin trädgård och en massa vackra blommor, buskar och dammar hon tycker mycket om att bara sitta i trädgården och rita av allt vackert. Det vackraste hon har ritat av från hela deras gård är då solnedgången lyser på hennes balkong och speglar sig i det ljusblåa vackra, lugna vattnet. Hon står på kanten av husknuten och ritar nästan varenda dag när hon inte har något annat för sig.

Hon vill bli en fotograf och äga en egen firma då hon blir äldre. Hon vill kunna foto saker där ute och inne. Hennes firma ska inte ligga långt bort från hennes hus. Hon har alltid älskat att foto den vackra naturen runt henne och om hon far på någon utflykt tar hon alltid med sig sin nya kamera som hon fick av sin familj för nått år sedan för att fotografera så hon kommer ihåg stället och det fina klimatet. Och en sak har hon bestämt sig för att hon tänker inte lämna sin vackra familj fast hon skulle hitta en jätte fin gård med ett stor hus och en bra man. För hon hade lovade sin mamma när hon var 8 år att inte lämna samma hus som dom bor i förrän hon är minst 23 år. Hon älskar sin familj så himla mycket så därför vill hon inte lämna dem på många år och hennes ena lillasyster som är bara 3 så hon vill hinna lära upp henne mycket bra saker hon kommer att behöva i sin framtid.

Det bästa hon tycker om att göra är att vara med familjen och sina vänner. När hon är med sina vänner på sommarlovet badar de dagarna långa vid deras vackra strand och sen när de har solat och badat så far dom till centrum och shoppar. För nästan hela sommarlovet har de en barnvakt till hennes småsystrar så hon inte behöver sköta dom dagarna långa. Hon längtar till sommarlovet nu just, det är bara en vecka kvar i skolan och hon går ut nian, så hon vill ha sommar och äta glass, sola, bada och ha roligt.

Hon är väldigt nöjd med sitt liv. Hon älskar det för hon har så bra familj och vänner hon umgås med sina vänner på fritiden när hon är ledig och inte har något annat att göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0